טוב.. כלוחם ידוע לזכויות התלמיד,
בכמה מקיפים.. אני חייב להגיד כמה דברים. א. זכותם של תלמידים להעדר משיעורים (וכן, אני מדבר על מקיף ו´..) עד המכסה המותרת.. שזה אם אני לא טועה 3 העדרויות לשליש\מחצית\רבע\. ולכן, במידה והתלמידות לא עברו את המכסה של ה3 העדרויות (אפעלפי שאני בספק...), אי אפשר להוריד להן ציון לגביי זה... ואפילו אם כן, זאת בטח לא ההחלטה של המחנכת שלכם. ב. עם כל הכבוד למחנכת שלכם, ולכך שהיא איבדה את העשתונות, אני לא רואה שום סיבה לכך שהיא תעמוד מול כל הכיתה שלכם, ופשוט תצרח עליהם בלי סיבה, עניינים כאלה אפשר לסגור ב4 עיניים בלי צורך "לתת דוגמא" לשאר הכיתה. לא נאה, ולא יאה. ג. לגביי התלמידה שניסתה לקיים דיון מתורבת, אני מאמין שהמורה עדיין הייתה בלחץ בגלל המקרה, והריב עם שלושת התלמידות המבריזות. אבל שוב, זה לא נותן לה שום זכות להתפרץ על התלמידות שלה בצורה כזאת. ד. לגביי התנקלות של מורה לתלמיד שמתלונן? אוי, ואני חוזר, אוי ואבוי למורה הזה. כי כשאני אסיים איתו, הוא לא ילמד... בכלל. התנהגות כזאת במערכת החינוך הישראלית לא צריכה לעבור בשתיקה, וכמה שזה קשה, צריך לקום ולהביא להם את זה בפנים. אין ברירה, רק ככה באמת נגיע לשיוויון. ובנימה אופטימית זו, אסיים במשפט של מרטין לותר קינג: I HAVE A DREAM!.. וכל החרא הזה...