מקרה כניראה מצער...

מקרה כניראה מצער...

כרגע הבת שלי סיפרה לי שהמורה למדעים רכשה פיתון מתכדר לפני מספר שבועות ועל פי דברי המורה הנחש לפני נשל.ועכשיו הוא כנראה מת או שעומד למות,הילדה מספרת שהוא לא זז וכמו כן עצם בולטת מגופו,בימים הקרובים אני יבדוק,כניראה התעללות או משהו כזה.

BabaGee

New member
זה נחש כיתתי שלכולם יש גישה אליו ?

או נחש פרטי בבית והמורה רק סיפרה לילדים עליו ?

שוחחתי עם המורה כרגע...כנסו..

על פי דיברי המורה הנחש מת והיא לא יודעת מדוע.אז ככה הנחש ניקנה מבית החיות ולפי דעתי היא לא מבינה דבר בזוחלים מלבד ההסבר שקיבלה משמעון מבית החיות,היא מספרת ששמה לנחש אבן חימום ויחד עם זה המזגן פעל בכיתה שמונה שעות,קבעתי איתה שלא תיגע בנחש עד מחר אחר הצהריים שאני יבוא לכיתה ליראות את הנחש ולנסות להבין מה קרה?בכל אופן היא מתכוונת ליקנות נחש נוסף אך לא ליפני שאעזור לה להבין איך לגדל נחש ואם אוכל לגדל אותו יחד איתה היא תישמח מאד וזה מה שאני מתכוון לעשות,להסביר לה וללוות אותה בזמן גידול הנחש.

GUYLI9

New member
חבל שזה קורה....

ולא רק נחשים וזוחלים... המון אנשים קונים סתם חיות בלי שום מושג עליהם! ואחר כך עצובים שהם מתו(וזה קורה המוןןן בפורום דגים)

מסקנה...

כדי לגדל זוחל לא מספיק לאהוב,דרוש,אבל דרוש ידע בסיסי וכמו שאמרתי מטעויות של מגדלים זוחל עשוי למות.

רן333

New member
מהיכרותי עם שמעון,

אני יכול להעריך שהוא סיפק למורה מידע בסיסי, ואף יותר מזה. נושא העצם הבולטת נשמע חשוד. לא הייתי מתפלא לגלות שמישהו מהתלמידים החביבים החליט לשפד את הנחש בצורה כלשהי, או לשנות את צורתו בדרך אחרת. יעניין אותי לראות תמונה של הפגר, אם תוכל לצלם.

מחר אני אבדוק את זה...

מצלמה כרגע אין לי,אבל מחר אני חוזר אליכם עם פירוט,המורה הבטיחה לי שלא תיזרוק אותו עד שאני אראה אותו.

GUYLI9

New member
אפשרי שאחד התלמידים עשה לו משהו...

יש המון ילדים שבשבילם חיה זה משהו שאפשר לשחק איתו ולעשות עליו "ניסויים" כמו לאיזה אורך אפשר למתוח את הנחש
(אל תנסו את זה בבית) אבל אם מדברים על תמותה של חיות בבית אז הזוחלים הם במקום הראשון אני חושב... אנשים פשוט סתם קונים בלי שום ידע(ויש חנויות שלא מספקות את הידע) ומגדלים אותם בצורה גרוע. ועוד הרבה סיפורים בפורום הזה של-"מצאתי לטאה גדולה בחצר ולקחתי אותה הביתה. מה היא אוכלת?" וזה כל הזמן קורה...

מה שמפתיע אותי...

שזאת מורה למדעים והיא סיפרה לי בגאווה כי היא מגדלת בכיתה הרבה חיות...דווקא היא אמורה לרכוש מעט ניסיון ואחר כך ליקנות וללמד,מוזר...

לגדל דגים חולדות או גרבילים זה לא

דומה לגידול זוחלים. ויתכן מאוד שהיא ניסתה לעשות לעצמה חיים קלים ולא לקרוא שום דבר על בעל החיים אותו היא מגדלת. תציע לה להיכנס לפורום ולקבל קצת מידע שיוכל לעזור לה בעתיד.

בקשר לנחש שמת למורה למדעים...

לפני שעה נפגשתי עם המורה וניסיתי להבין מדוע הנחש מת,להערכתי המזגן שפעל כל היום הוא הגורם למותו של הנחש אבל אני לא בטוח בזה,בכל אופן הסברתי לה מה שצריך לדעת בגידול זוחל ואחרי החג היא מתכוונת לקנות נחש נוסף וכמובן אני ילווה אותה בגידולו.בעיה נוספת שהיא מגדלת בכיתה עוד מספר חיות כגון איגואנה,שממית מנומרת,צב אדום ראש או אוזן,תולעי קמח,אוגרים,דגים וכולי... עושה רושם שהמורה מבינה מעט לכן הפנתי אותה לפורום הזה לרכוש מעט ידע.מביקורי בכיתה עושה רושם שכל חיה בטרריום משלה נקי ומסודר ומה שנשאר לה זה מעט ידע,וכאן אתם כולל דרימינג נכנסים לתמונה,אז מה שנשאר לנו לעשות זה להמתין שהיא תיכנס לפורום תקרא ותשאל.

AB15

New member
כול הכבוד לך..

יפה שהשקעת מזמנך בשביל לעזור לאנשים שמגדלים בעלי חיים ללא נסיום קודם.. אני ממליץ לך להמליץ לה להביא כרכן.. נחש יותר עמיד..

למעלה