מקרה ביטוח =חברת שירביט ,שרות גרוע

pinioz

New member
מקרה ביטוח =חברת שירביט ,שרות גרוע

מצו"ב מכתב כללי בעקבות תאונת דרכים שנקלעתי אליה שלא באשמתי (מומלץ לכם לקרוא) אשמח לתגובות ,וכן ההמשך של התהליך שאותו אני עובר ימסר לכם כאן בפורום במכתב אני מתאר את כל ההתעללות הראשונית שחוויתי על בשרי מחברת הביטוח שירביט האמורה לייצג אותי כמבוטח שלה עד היום מאז 31/1/2007 היום =6/03/2007 לא שילמו לי את תגמולי הביטוח בטענות שונות ומשונות עקב התוכנית היום של רפי גינת אני ממליץ לגולשים שחוו את מה שאני חוויתי לכתוב כאן בפורום את התעללות חברת הביטוח במבוטחים כאשר קורה מקרה ביטוח אני מקווה שהמכתב יעלה בקובץ אם לא אכתוב אותו כתגובה למודעה זו

pinioz

New member
שימו לב למכתב של שמאי

מכתב שיצא תחת ידי השמאי ועוד מאיים עליי בתביעת דיבה חבל שאי אפשר להוסיף פה את כל ההתכתבות עם חברת הביטוח ואת התשובות שלהם

pinioz

New member
לפני כחצי שעה התקבל

לפני כחצי שעה בלבד התקבל צק על סך שאינו שנוי במחלוקת מטעם חברת הביטוח לידיעתכם

ואיי זה לא ייאמן גם אני עברתי משהו!

זה לא ממש קרה לי קרה לסבתא שלי, היא טסה לבת שלה בארצות הברית לביקור ושם חלתה והייתה זקוקה לאשפוז, היא אושפזה שמה ואז הגיע לישראל עוד לפי הטיסה היא עשתה בטיוח נסיעות לחו"ל על ידי חברת שירביט בע"מ מאזור פולג בנתניה. היא כמובן הגישה טביעה בגין קבלת פיצויים. אך הם פיתאום אמרו שזאת מחלה כרונית, היא הלכה לרופא והרופא אכן אישרה שזה מקרה חד פעמי משו עם הריאות... כמובן שתבענו את החברה וזהו.. ממש לא ידעתי שהיא מתעללת ככה בכל אחד. ולא משנה איזה ביטוח תעשה.

למעלה