מקרא עצוב

לוציפר9

New member
מקרא עצוב

אני ואשתי הכרנו לפני כה 6 שנים בערך. זה היה הרגע הכי יפה שלי בחיים כשה פגשתי אותה המצב הכלכלי שלנו היה חרא מהתחלה והיא הפסיקה לעבוד וישבה בבית. ובהתחלה זה רק הידרדר באיזה שלב בארך אחרי תקופה של שנה וחצי היא החליטה שהיא לא רוצה יותר גלולות והיא ואמא שלה קנו איזה מכשיר שמודד מתי אפשר לעשות יחסים בהתחלה 4 חודשים של סקס רק אם קונדום ואחר״כ גג פעם בחודש בלי קונדום וכל השאר אם עוד בהתחלה אמרתי לה שזה מפריע אבל אמרה שהגלולות עושות סרטן אז איך אפשר להתווכח הרי אני אוהב אותה אני לא רוצה שתקבל סרטן אז נסבול. בסוף לא מובן איך נכנסה להריון לא מתוכנן. אני היתי מוכן לילד מוכן לזוגיות רק עדיין לא ידעתי איך עושים את זה לקח לי שנה להבין איך מנהלים משפחה אני בא. ממשפחה של הורים גרושים גיל 4 שלי. אני בן 36 אכשיו והילד שלי בן 3 אנחנו בדרך לפירוק אישתי ישבה 3 שנים בבית אם הילד היא תמיד דאגה לי אל הדרך לא היה אכפת לה שאני עובד 40 שעות ברצף והיא תמיד רצתה עוד זה אף פעם לא היה מספיק.
אחרי הלידה אישתי קיבלה דכעון אחרי לידה ואני לא הבנתי מה עושים אם זה
למזלה היא יצאה מי זה אבל כשה היא יצא מי זה אז אני הדפוק והחרא.
והמניאק ושלא נדע כמובן העשמות שוו אל בגידות בריחה מימנה ביום יום.
אני פגעתי בה כשה כשה היא פתחה בריב.
אני גבר וגם היא טוענת שאני יותר מידי גבר.
לא אני לא בגדתי בה ואני לא רימיתי אותה והיתי שם באהבה במסירות נפש אם כל גופי ונשמתי. ועצוב לי שאני מאבד את התא משפחתי שלי שעבדתי בשבילו קשה ואין לי מה לעשות. ואני מוכן לקבל אותה בחזרה אם היא תראה לי אהבה ותבוא לקרתי ואני לקרתה.

למעלה