מקצוע

yael272

New member
מקצוע

שלום :)
שמי יעל, יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה וניהול, ואני רוצה ללמוד לתואר שני ולכן כרגע אני עושה קורס למבחן המתאם-מבחן קבלה לתואר שני. בהנחה שאקבל ציון מספק השנה, אני מתלבטת בין 3 אופציות להתמחות: פסיכולוגיה התפתחותית, פסיכולוגיה רפואית או פסיכולוגיה תעסוקתית-ארגונית. הפסיכולוגיה הרפואית הוא תחום חדש יחסית בו עובדים עם אנשים חולים ועוזרים להם להתמודד עם מחלות ובכלל לומדים את הקשר בין הגוף לנפש. עכשיו אני משלבת ילדה בת 3, ותיכף מתחילה עוד שילוב גם עם ילד בן 3. מה נראה לך הכי מתאים לי והכי ימצה את היכולות שלי? כי מצד אחד אני מנתחת טוב אנשים אז פסיכולוגיה תעסוקתית מתאימה לי, אבל אני חוששת שלאורך זמן זה ישעמם אותי. מצד שני, האופציות האחרות קשות יותר נפשית כמו הרבה התמחויות בתחום הזה, אבל אולי שם זה המקום בו אני צריכה להיות.
תודה רבה,
יעל.

yael272

New member
תאריך הלידה שלי

שכחתי לציין, תאריך הלידה שלי הוא 28/08/1985.
תודה רבה.

גילה118

New member
מקצוע

שלום יעל, הנך בחורה פיקחית, ערנית, סקרנית, צעירה ברוחך, נמצאת בתנועה מתמדת מבחינה שכלית רגשית ופיזית. במסגרת עבודתך מתאים לך לעבוד עם אנשים צעירים, כמו כן את זקוקה לגירויים מבחינה שכלית, לריגושים ולחיזוקים חיוביים שיש בהם כבוד והערכה. קחי בחשבון שאינך מגלה סבלנות כלפי אנשים משעממים ושגרתיים. ניחנת בקסם אישי רב, בכושר ביטוי ושכנוע, ביכולת משחק טובה ובכישרון להרקיד ולהפעיל אנשים. את אוהבת להיות במרכז העניינים ולתפוס עמדה של שליטה. לפעילותך החברתית ישנה השפעה דומיננטית על תפקודך והצלחתך המקצועית. עבודה נוחה, גמישה, לא קשה מידי, עבודה עם אנשים צעירים, תפקיד ניהולי-תקשורתי בו תוכלי לטפל ולהניע אנשים לפעולה. רק לא לימודים או תעסוקה משעממים ושגרתיים. פסיכולוגיה תעסוקתית ארגונית נראית לי מתאימה מאוד. מומלץ לך ללמוד בקורסים קצרים ולא ארוכי טווח. זו רק המלצה לפי הנתונים ששלחת.
בברכה, גילה אמיר

למעלה