מקצוע לעתיד .

youcanrun

New member
מקצוע לעתיד .

טוב למדתי בתיכון מחשבים , אפשר לציין בלשון המעטה שלא ממש התחברתי לתחום עד שלא עברתי את המבחן של ההשלמה ל 5 בעקבות כישלון באסמבלר במבחן הבגרות ( למי שקצת מבין בזה ) . סיימתי צבא ועכשיו מחפש מקצוע לעתיד , ממוצע 90 אנגלית 95 4 יחידות , מתמטיקה 85 4 יחידות פיזיקה רק 3 יחידות עם ציון לא גבוה לא בגלל עצלנות בגלל חוסר התחברות למרות כל הרצון להצליח. בצבא היה לי תפקיד נוהלי ומאוד התחברתי .. אבל תמיד ראיתי את עצמי במקצוע כמו הנדסאת חשמל , הנדסאת מכונות .. למרות שגם פיסכולגיה מאוד מושך אותי אבל קשה קצת להתבטא בכתב , פנים מול פנים אין לי בעיה אבל לפעמים אני לא מסוגל להגיד לבן אדם משהו שאני חושב ואני הולך מסביב שלדעתי משהו שלא מתאים למקצוע הזה . ללכת ללמוד הנדסאת מכונות או חשמל קצת מרתיעה אותי מכייון שהייטיק מאוד לא יציב לאחרונה ואני לא רוצה למצוא את עצמי בלי עבודה ורוצה לעבוד בתחום שיעשה את התואר בו , וגם הקושי שלי עם שפות תוכנות ועם פיזיקה פחות מונע ממני ממש להגיע לחשמל או מכונות למרות שיש באפשרותי להתקבל למוסד הלימודים . חשבתי תעשיה וניהול אבל כבר כמה עבודה יש בתחום הזה ? אני לא רוצה להיות אחד כזה שיתן עבודה ואז בגיל 50 יביאו מנהל יותר צעיר כי זה המודה .. ואני יתקע שוטף כלים בגיל 50 עם תואר שכרגע לא שווה את ההשקעה שנתתי בו לפני 30 שנה . אפשריות : 1. תעשיה וניהול ( או מנהל ועסקים ) 2. פסיכלוגיה 3. הנדסאת מכונות 4. הנדסאת חשמל האם מישהו יכול לסייע לי או אני קצת מסובך וצריך מישהו יותר מקצועי ?

למעלה