מקצוע לחיים

מקצוע לחיים

שלום לכולם
לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל ננסה..
אני בחורה בת 25 למדתי הנדסאי תוכנה וקורס QA, כרגע אני עובדת בתמיכה טכנית כשנה+. אני לא בטוחה שזה המסלול שאני אשמח לעסוק בו בחיים, אני מרגישה שהעבודה בתמיכה טכנית זה הכל זמני ולא ילווה אותי בחיי.
אני לא יודעת לאיזה כיוון לפנות- חלק מאנשים אומרים לי ללכת למכון הכוונה אבל אני לא בטוחה ביכולות שלהם לעזור.
חשבתי לפנות לתחום של מחשוב אבל מלווה בתחום נוסף- למשל עיצוב גרפי למרות שלא יודעת אם זה ממש מתאים לי, בדקתי ולא ראיתי שיש משרות פנויות למקצוע כזה.
האם תוכלו לייעץ לי איזה משרות לחפש או לפנות למכון הכוונה?
תודה רבה על המענה! :)

לובה7

New member
מכון הכוונה

אני ממליצה לך לפנות למכון הכוונה אף אחד מהגולשים לא יכול לדעת מה מתאים לך
במכון יתנו לך כיוון ואת תחליטי אם הכיוון מתאים לך או לא. קחי גם בחשבון שבכל
מקצוע דורשים קודם כל נסיון גם בעיצוב גרפי. בהצלחה

yaelmmmmm

New member
מקצוע לחיים?

הי,
נכון מאד! תמיכה טכנית אינה מקצוע. השאלה היא, לאן התחום הזה יכול להוביל אותך, והאם בכלל תחום הטכנולוגיה הוא תחום שמועדף עבורך.

בהחלט יש אפשרות לבדוק האם מקצוע כלשהו מתאים לך, כולל עיצוב גרפי- וזה אפילו די פשוט. חלק מהבדיקה ואותה את יכולה לעשות לבד, זה לגשת לבית ספר לעיצוב גרפי, ולבקש לראות במה עוסקים התלמידים שם. אם תרגישי ש'את רוצה גם'- התשובה היא חיובית, ואם תרגישי שזה משעמם אותך או זה מעבר לבינתך- שלילית. לזה לא צריך מכון אבחון.
עם זאת, פנייה ליועץ / פסיכולוג תעסוקתי יכולה להיות מועילה ביותר ע"מ לראות מהם התחומים הנוספים (אולי אפילו כאלה שאת לא מכירה) אליהם תוכלי לפנות, וגם מדוע.
נכון שאני משוחדת, אבל מניסיוני אנשים שפנו לייעוץ היו אחר כך בטוחים יותר בבחירתם.

בהצלחה רבה!!!

למעלה