מקצועות נדרשים

Charlotte Chamb

New member
מקצועות נדרשים

שלום, רציתי לברר איך ניתן לדעת מהם המקצועות בהן ניתן יהיה למצוא עבודה עוד שנה שנתיים?? אני אקדמאית שמעוניינת בהסבה מקצועית. אחד הפרמטריםם החשובים הוא למצוא עבודה לאחר ההסבה. כמה מקצועות שחשבתי עליהם: מידענות לימודי זיקנה (תואר שני) הסבה לעבודה סוציאלית אשמח לכל מידע בנושא

tommy de vito

New member
היי

עוד שנתיים...הכי פשוט ללכת למגדת עתידות :) ועכשיו בנימה רצינית יותר, אם את אקדמאית אני יכול להמליץ לך על עבודה בתחום ההוראה, יש מחסור רב במורים איכותיים והמסלול שתצטרכי לעשות יהיה קצר משמעותית... השאלה היא האם את מתחברת לנושא ההוראה, כי אם כן זאת יכולה להיות אופציה.. השכר לא בשמיים אבל יש שיפור משמעותי למורים עם תואר (שכר התחלתי של כ-5300 ₪). מידענות יכולה להיות אופציה נהדרת בימינו כאשר כל החברות המסחריות והמוסדות משתמשים במאגרי מידע ממוחשבים והאינטרנט נמצא בכל מקום... לכן כמעט בכל ארגון יש צורך באנשי מידע והמשכורות לא רעות בכלל .....

Charlotte Chamb

New member
לגבי מידענות

התרשמתי שאין מי יודע עבודה בתחום זה עוד פחות ממקצועות אחרים. לגבי הוראה ועבודה סוציאלית גם את אלו כאמור אני שוקלת אבל השכר הנמוך (מאוד) מרתיע

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
כבר הוכח שזו לא השאלה הנכונה...

מקצוע מבוקש יכול להיות עכשיו אבל לא לאחר שתסיימי ללמוד. ראי למשל מה קורה עם תחום המחשבים שהיה נדרש והאמינו שהוא יהיה נדרש לשנים רבות. הוא עדיין נדרש אבל להיות בתחום התכנות והפיתוח בימים אלו זה לא ממש כדאי. בכל זאת- מקצועות שיכולים להיות דרושים בעתיד הם בעיקר מקצועות בתחומי הביולוגיה והננוטכנולוגיה.

למעלה