מקצועות לא שגרתיים

מקצועות לא שגרתיים

שרשור של מקצועות קיימים או כאלה שאתם ממציאים (לכו תדעו, אולי מישהו עוד ישתמש בזה), עבודות ותפקידים פחות שגרתיים. אפשר גם לשתף במקצועות היותר שגרתיים
במה רציתם לעסור כשהייתם קטנים? היה לכם חלום מיוחד? יש תקפיד מיוחד שהייתם רוצים למלא? אני, למשל, רציתי להיות לא פחות ולא יותר מאשר הנהגת של משאית הזבל. לא נראה שזה הולך לקרות, אבל זה היה חלום הילדות שלי במשך תקופה לא קצרה.

ilatan

New member
אני רציתי להיות.... :)

בילדותי רציתי לנגן בחמת חלילים בלהקה נודדת.... זה בטח גם לא רעיון כל כך נפוץ :)

chayahd99

New member
../images/Emo82.gif פועלת בניין

רציתי להיות ואני עדיין רוצה להיות. משהו בין שיפוצניקית לבין פועלת בניין. אני חושבת שיש לי תכונות שמתאימות, הכל חוץ מכח פיזי ואני עדיין חולמת ביום מן הימים לבנות את הבית שלי במו ידי.

אמממ

תמיד התחשק לי לנהוג במכונה הזו שמנקה את הרצפות בסופר ובקניונים... נראה לי מגניב

מקצועות (או עיסוקים) שנעלמו כבר

לפחות מהשגרה שלנו: איש הקרח- שהיה מביא קרח לקירור, לפני עידן המקררים הביתיים. כרוז עירוני- לפני עידן העיתונות. מי שהיה מוסר הודעות פומביות ורשמיות מטעם השלטון. לדעתי, עדיין קיימים דברים כאלה באירופה אבל רק לצורך טקסים או למשוך תיירים. עוד משהו שחלף מן העולם... חלבן- אולי באירלנד ובאנגליה עדיין יש. לי זה מזכיר סיפורים שהייתי שומעת על האיש שבא מוקדם בבוקר ומביא את החלב לפתח הדלת. עם הגעת המקררים, גם הצורך בבעל עיסוק זה ירד דרסטית. ועבודה שלא נעלמה- סילוק פצצות (כלומר, חבלנים). נראה לי מקצוע שבו צריך להיות כל הזמן על קצה האצבעות.

SuperPIG

New member
לא כל כך מקורי אבל...

תמיד תהיתי מי שם את הפלסטיקים הקטנים בקצה של השרוכים, זה תמיד נופל לי ואז אי אפשר לשנות את הצורה של השרוכים!

למעלה