מקצבים

מקצבים

איש הרוח, ראיתי שנתת כאן קישור למקצבים חסידיים. האם אני ככה לוקח את קובץ הZIP מכניס לדיסקט ולאורגן וזהו? ב. איפה אני יכול להשיג עוד מקצבים חסידיים קצביים/מזרחיים/שקטים? אני מנגן על טכניקס KN6500. תודה רבה!!!

אתה פותח את קובץ הZIP במחשב

ולאחר מכן מעביר לדיסקט.המקצבים בלינק המדובר לאמתאימים לטכניקס.הסיומת של רולנד היא STL במקרה שלך אנחנו צריכים סיומת STY. הכנס נא לקומונה שמופיעה בראש הפורום.תמצא שם שירשור עם מקצבים חסידיים שהומרו מרולנד והם מתאימים חמקלדת שלך. פעל נא לפי ההוראות שמופיעות בתחילת השירשור. אחת ההנאות הגדולות שלי מהאינטרנט היא לחפש ולמצוא אין ספור מקצבים. אם אתה קורא היטב אנגלית,אני ממליץ על הפורומים ביאהו.יצרתי שם קשרים עם אנשים מסוריה, לבנון,אוסטרליה ושאר ארצות נידחות:) התוצאות מדהימות! צריך המון סבלנות. בהמשך כשאני אהיה ליד המחשב שלי(אני משל אריאלה כרגע) אני ב"נ אוסיף לינקים לתוכנות ופורומים.

נרגעתי

כי הX1 הסיומת שלו היא PAT עכשיו...תוריד את כל המקצבים של הSD1 ותעלה למקלדת שלך. הSD1 שווה משו כמו 17000 ש"ח מדובר בכלי מדהים.הרבה בזכות המקצבים...והנה הם מונחים להם וכל הרוצה,יבוא ויטול
אני הורדתי לPSR3000 שלי.מי שתכנת את מקצבי הSD1,היה גאון
דרך אגב שאפ'חד לא יהרוג אותנו שם בטכניקס
גם כל המקצבים של המקלדת שלך מונחים שם וכל הרוצה יבוא ויטול
גם VA7 נמצא לו שם וממתין לך על עשרות מקצביו. אוי כמה החברים ה"מקצועיים" שלי מתעצבנים כשהם שומעים לפתע את המקצבים שעליהם הם שילמו הון עתק בוקעים להם מהPSR3000 שלי
נ.ב. האתר המדובר http://psrtutorial.com/index.html הוא אתר חוקי למהדרין. מומלץ מאוד לשוטט בו.

ע-נ-ק ../images/Emo51.gif ../images/Emo168.gif

שוטטתי מעט באתרים ואתה פשוט ענק... ים של מקצבים שבימים כתיקונם אני עמל שעות לשכנע ידידים לתרום לי ממקצביהם... תודה לך איש!!!

מצויין../images/Emo70.gif

עכשיו נלך לsynthzone מדובר באתר מוביל שהוא למעשה המפתח למקלדת שלך באינטרנט. מקצבים-תוכנות-סאונדים-עדכונים וכל מה שקשור למקלדת שלך. כדי לעבור את כל הלינקים שנמצאים שם, תצטרך המון זמן. בכל זאת אני ממליץ לעבור ביסודיות.תופתע לראות מה אתה מסוגל להפיק ממקלדת שלכאורה היא נטולת חיים באמצעות האינטרנט.

ר' איש תיזהר!!!

אני אתבע אותך בסוף על גזל זמן...
בוא'נא מאיפה אתה משיג את כל האוצרות האלה? פשוט הופך את המקלדת למכרה זהב. ושוב תודה לך!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif

שוטטתי הרבה, הכול בשביל שאני לא אצטרך לעמול שעות לשכנע ידידים לתרום לי ממקצביהם
עכשיו: נוריד תוכנה שתקל עלינו את החיים. זה מאוד לא נוח להוריד מקצב מהאינטרנט,להכניס אותו לדיסקט להשמיע באורגן ו...פתאום מתברר שבכלל לא היינו מעונינים במקצב כזה.אנחנו מחזירים את הדיסקט למחשב,מוחקים אותו וזה לא נעים... ר' Michael P חשב עלינו. הוא המציא תוכנה פשוטה שבה אנו יכולים לשמוע את המקצב בית בית.החל מהאינטרו וכלה בסיומת והכול נשמע ונראה במחשב לפני ההורדה לדיסקט.מוצא חן בעינינו? הורדנו לאורגן. לא..ממשיכים למקצב הבא. קבלו את הStylePlayer באתר המדובר שגם הוא מצויין.נוכל שוב להוריד חינם אין כסף אין ספור מקצבים.בין השאר מקצבים של הTyros האגדי שהוא למעשה המלך
של ימהה מזה כמה שנים. הדרך עוד ארוכה.ארוכה מאוד...כשתתאושש קצת ר' מאזין,ממליץ להתחיל להרשם לפורומים ביאהו.הנה אחד מהם.שם נוכל למצוא ים של מקצבים חסידיים-מזרחיים וכל מה שרק עולה על דעתינו. http://launch.groups.yahoo.com/group/yamaha-psr-styles/ שמח שעזרתי.

אין לי כבר מה להגיד.... רק ../images/Emo51.gif

אני מסתכל על מקלדתי כמו שבעל מכרה מסתכל על הקרקעות שלו ומנסה לחשוב מאיפה הפעם יזל הזהב... באמת צריך להתאושש אחרי התידלוק הזה... אז תודה רבה, ו"לא נשכח-לא נסלח"... :)

אגב

אני פנוי להזמנות לאירועים אבל--- אל תזמינו כי אני ממילא צריך לשלם הכל לאיש הרוח הוא הרי הדלק של המקלדת שלי

וכדי שהחברים יבינו בערך במה מדובר

הנה תמונה של המקלדת האוטומטית שלך

איש הרוח

סוף סוף הסתיימו להם שלושת השבועות ואני בא להכניס את המקצבים הרבים שהפנית אותי אליהם ו... המקלדת לא מזהה!!! אין לי מושג למה. הסיומת היא STY כמו שאני צריך. יש לך הסבר?

למעלה