מקפיצה

מפגש ביום גי 23/12/03 שעה 20:00

המפגש עם יצרן המים שבזכותם ניכנסתי להריון ייתקיים בשעה 20:00 בערב מי שמעוניינת להגיע לפגישה - נא להעביר אלי מסר ואני איידע בשאר הפרטים. מי שכבר כתבה לי מסרים תקבל הודעה על המיקום. מי שמעוניינת לקבל טיפול וסיכוי - נא להעביר אלי מראש את הפרטים הנ"ל: 1. לגבי הבעיה - של מי הבעיה ומהי (האם מניבה ביציות? חומרת הבעיה קובעת את הטיפול). 2. גילכם. 3. שם פרטי שלך ושל בן זוגך + שם פרטי של אימותיכם. (האיש עושה בירור "רוחני" עם רב צדיק - ואינו קשור לטיפול - זהו משהו שנישגב מבינתי אבל לא הייתי מתנגדת לו). עלי לציין שיש לו פורמולות לא רק לפיריון. אפילו לטיפול בסרטן, פרקינסון, דיכאון, ריאות ועוד מגוון רחב. כך שאם הייתם רוצים לבוא ולטפל גם בדברים אחרים - הרגשנה נוח לבוא ולשאול. לא ניתן יהיה לרכוש את המים במקום. יש לכך מרכז הזמנות. נועם@בת - אשמח אם תהיה אורחת של כבוד - בואי כדי לתמוך בכולנו!!! וכדי לאפשר לנו לאמר לך תודה!!!!!.

נא לאשר קבלת פרטים

העברתי הודעות לכולן על המפגש במסרים. אם יש מישהי שלא קיבלה מסר נא להודיע לי משום שהיו תקלות ויתכן שההודעה לא נישלחה. אם ישנן בנות/בנים שרוצות להגיע נא להודיע לי ואשלח פרטים. אודה לכולן אם תוכלנה לאשר השתתפות כדי לדעת איך להערך. (ההודעה בלשון נקבה מטעמי נוחות - כמובן שמיועדת גם לגברים - ורצוי שיתלוו לנשים) ניתן כמובן גם להתקשר אלי. תודה

שו אינפורמציה

למי שלא עקבה להלן שוב הסבר על "מי הים" - בזכותם ניכנסתי להריון. מדובר על פורמולה טיבעית, מורכבת ממולטי מינרלים טיבעיים שניספגים בקלות לדם וחיוניים לבריאות. אין חומרים משמרים או צבעי מאכל. ההרכב המיוחד של הפורמולה מסוגל לטפל במגוון רחב של בעיות. (יש כמה סוגים של "מים"). יש הצלחות בפיריון, דיכאון, פרקינסון, ואפילו סרטן. אני התחלתי טיפול וניכנסתי להריון לאחר כחודש של שתיית המים הללו - כנגד כל הסיכויים. נישמע כי קשה להאמין - אבל עם עובדות קשה להתווכח. ניפגש ביום שלישי ותוכלו לשאול כל מה שתירצו את האדם שמייצר את הפורמולה. כרגע בשל כמויות מוגבלות, הדבר מתפרסם רק אלא מפה לאוזן.

חשיפה אישית

בנות רבות מפחדות מחשיפה. אז אני רוצה להרגיע. לא יהיה צורך לחשוף את הבעיה. לא תישאלנה בפומבי ולא תצטרכו לספר בכלל על טיב הבעיה. (את הטיפול אעביר לכל אחת בניפרד). הידיעה מראש תאפשר לאיש לבדוק במה ניתן ואין ניתן לעזור לכל אחת, ןלתת לכל אחת/אחד את הטיפול הנחוץ. בפגישה הוא לא ידבר רק על פיריון, אלא גם על הצלחות בבעיות אחרות.מטרת הפגישה היא לאפשר לשאול שאלות, ולברר מי האיש, וכיצד המוצר יכול לעזור ואיך, ולמה. (להתעמת עם הספקות והחשדות לגבי העיניין ופליאה האם באמת אפשרי.) זו הזדמנות לברר אפשרות לתקן בעיות אחרות שאולי מפריעות לפריון - או לחיים בכלל כמו למשל : סכרת, אסטמה, דיכאון. שוב, לא צריך לבוא עם סיבה ולהצהיר עליה - בואו כדי לברר מה הסיכוי שלכם. בעיקרון אני מניחה שבעיות זרע, בעיות הורמונליות, בעיות של מערכת החיסון-ניתן לעזור. לגבי בעיות מכאניות - אני לא יודעת. כל האינפורמציה שקיבלתי מכם הועברה אל האיש. יש לו הרבה עבודה כרגע. ואני מבטיחה שאחזור לכולן עם תשובות. (יתכן שאקבל תשובות רק במיפגש-ואודיע לכן למחרת או ביום המפגש למי שתגיע).

אילנה 16

New member
שלחתי לך גם מסר

אני גרה בחו"ל ומגיעה לארץ ביום שני לביקור אך יהיה לי קשה להגיע ביום שלישי למפגש - אני אשתדל אך לא יכולה להבטיח האם אפשר לקבל מס טלפון של האיש? האם אפשר להתקשר אליך ולקבל את תשובתו? אשמח אפילו לקבל מסר אחרי המפגש. המון תודה חג שמח והמון ניסים לכולנו

רק במיפגש ניתן לדבר איתו

הוא אינו מעוניין בקשרים אישיים היות והוא אינו רופא (אלא כימאי). אחרי המפגש אוכל לתת שימות של מטפלים שעובדים איתו, אבל הוא לא ידבר עם "משתמשים". ואני מכבדת את רצונו. הפגישה הזו הינה חד פעמית ואני מציעה לכל מי שמתענין/ת לעשות מאמץ להגיע.

siroko

New member
היות ולא אוכל להגיע, אשמח באם תוכלו

לספר לנו אחרי המפגש, את המסרים של אותו איש. כל מידע יתקבל בברכה. תודה.

טיפול

להלן הוראות הטיפול עבורך: "מי חיים" כוסית אחת X4 פעמים ביום (בוקר צהרים ערב, ולפני השינה) – סה"כ 7 בקבוקים. מרכז ההזמנות: 9014890 03 לאחר שתיכנסו להריון יתכן ותצטרכו תמיכה. אנא בשרו לי ואברר מה צריך. מקווה שתכנסו לסטטיסטיקה ... ושאשמע מכם בקרוב בשורות טובות בהצלחה מיקי

תזכורת למפגש ביום שלישי

תודה על ההקפצה אם יש עוד בנות שמעוניינות להגיע למפגש נא ליצור איתי קשר במסר ואשלח הוראות כיצד להגיע. מאוד ממליצה לפגוש את האיש - זה יתן לכן תקווה גדולה... מקווה שגם פיתרונות.

limordc

New member
מקפיצה כי זה היום!!!

אמאשלהם

New member
מישהו יודע היכן המפגש עם האיש מהים?

אודה לכם על משלוח מסר לא קיבלתי הודעה כך שאני לא יודעת לאן להגיע, דרך אגב מי נוסעת ???

נועה 35

New member
לא יודעת, אבל מוסיפה קישור לשרשור

את המפגש יזמה חסידה מהים והנה הקישור לשרשור על המפגש:

למעלה