הנרי?
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #24 איך ידעת? זה נכון מאוד, כי הנרי מאמן את טריירמון בטאי צ'י. אפשר לדעת במה בדיוק טקאטו מאמן את גילמון, נייקו? החידה החדשה: מי ניצח את גורילמון במחשב?
איך ידעת? זה נכון מאוד, כי הנרי מאמן את טריירמון בטאי צ'י. אפשר לדעת במה בדיוק טקאטו מאמן את גילמון, נייקו? החידה החדשה: מי ניצח את גורילמון במחשב?
ט טיקיי New member 6/5/03 #25 טררמון. טאקטו מאמן את גילמון באכילת לחם. זה דבר שחשוב שהוא ילמד, איך הוא יאכל לחם בלי לדעת איך? זה נורא חשוב לאמן אותו באכילת לחם.
טררמון. טאקטו מאמן את גילמון באכילת לחם. זה דבר שחשוב שהוא ילמד, איך הוא יאכל לחם בלי לדעת איך? זה נורא חשוב לאמן אותו באכילת לחם.
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #26 האמת שהתכוונתי להנרי אבל גם טריירמון, כי הוא זה שהנרי שיחק איתו. אז הנה עוד חלק ועוד חידה: הטיימר של מי מתאמן בקרטה? ואגב, עוד לא חשפתם את כל התמונה.
האמת שהתכוונתי להנרי אבל גם טריירמון, כי הוא זה שהנרי שיחק איתו. אז הנה עוד חלק ועוד חידה: הטיימר של מי מתאמן בקרטה? ואגב, עוד לא חשפתם את כל התמונה.
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #27 עוד משהו יש לי כבר אחד מוכן שהוא די קל ואחד שהוא די קשה, אז תסיימו את זה מהר!
D Digi Lista New member 6/5/03 #19 אם היה לי מושג... את הדמות בתמונה קל לזהות אבל את התשובה לחידה שנתת אני ממש לא יודעת.
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #29 אוקיי, אז הגבתי להודעה הראשית כמו שיובל ביקש. ועכשיו התמונה המלאה:
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #30 והתמונה החדשה: האמת שאני לא זוכר עליו כל-כך הרבה, אבל נדמה לי שרנאמון היא זאת שהרגה אותו באחד הפרקים הראשונים, מי זה? אם לא תדעו אני פשוט אשאל שאלות שלא קשורות אליו.
והתמונה החדשה: האמת שאני לא זוכר עליו כל-כך הרבה, אבל נדמה לי שרנאמון היא זאת שהרגה אותו באחד הפרקים הראשונים, מי זה? אם לא תדעו אני פשוט אשאל שאלות שלא קשורות אליו.
ט טיקיי New member 6/5/03 #31 אני יודע, אבל שכחתי את השם... זה שנראה כמו אוגרמון אבל בצבע חום? או שזה באמת אוגרמון בצבע חום? או שזה בכלל לא הוא ואני סתם מתבלבל? או שזה היצור הצהוב ההוא שהיא הרגה בפרק הראשון?
אני יודע, אבל שכחתי את השם... זה שנראה כמו אוגרמון אבל בצבע חום? או שזה באמת אוגרמון בצבע חום? או שזה בכלל לא הוא ואני סתם מתבלבל? או שזה היצור הצהוב ההוא שהיא הרגה בפרק הראשון?
ר רייסטלין מאגר New member 6/5/03 #32 היה את גובלימון ואת אוגרמון אדום אבל היא הרגה אותם לפני שהיא פגשה את הנרי וטאקטו. מי שאני מתכוון אליו נהרג בקרב, קרב אמיתי שבו השתתפו שלושת הטיימרים.
היה את גובלימון ואת אוגרמון אדום אבל היא הרגה אותם לפני שהיא פגשה את הנרי וטאקטו. מי שאני מתכוון אליו נהרג בקרב, קרב אמיתי שבו השתתפו שלושת הטיימרים.
ט טיקיי New member 10/5/03 #42 וילמון? משהו דומה? כי אני יודע מי זה, ויש לי תמונה של הדיג'יכלי של ריקה, שכתוב באנגלית שקוראים לו "Vilemon" (או שאני שוב מתבלבל...).
וילמון? משהו דומה? כי אני יודע מי זה, ויש לי תמונה של הדיג'יכלי של ריקה, שכתוב באנגלית שקוראים לו "Vilemon" (או שאני שוב מתבלבל...).