מקפיצה

...

"חייבים למצוא את הסרגונאס הזה ולעצור אותו בכל מחיר!" אמרתי. "אתם יודעים איפה הוא נמצא עכשיו?" שאל קודי.

אני מכניסה את עצמי...

איזה מקום מוזר..ומגעיל..אני רעבה וצמאה..אוי..הנה אנשים!!! *רצה לעברכם* אממ..אתה רייסטלין מאג'ר נכון?..ואת קיטיארה..שמעתי עליכם.. אממ..למה סער לא פה?..או פלד?..אני רוצה את פלד *-*

ראית את החבורה שלי?

אני: צריכים למצוא את סרגונאס. לפי מה שידוע לי הוא מתחבא ביבשת סרוור. ריקה: אז כדאי שנצא, לא? דאלאמר: כן. קריסניה: למישהו יש דיג'ימון מעופף?

הלווווו..

אולי תתיחסו אליייי ולשאלה שלי...איפה פלד??????? נו טוב..לא משנה.. דמהדווימון:עזבי אותם..שיאורי.. כן..אתה צודק..*יושבת על אבן ומשחקת עם אבנים שעל האדמה*

אני ממשיכה

"הדיג'ימון שלי הוא מעופף" אמרה יולי. "ובינטאמון יכולה לדיג'יגדול לדיג'ימון מעופף" אמרתי.

Kenny Girl

New member
האמפ

אני: די כבר נמאס לי מאט: מה קרה? אני: כמו מה אני נראת לכם?! רוח?! אני עוזבת!! מאט: לא חכי רגע!! אני: מה אתה רוצה? מאט: שתישארי כאן-איתי אני: ... מאט: בבקשה? אני: ... בנתיים כן

הו..היי שלום!!^^

גם אלייך לא מתייחסים?..גם אליי בקושי מתייחסים..ואני רגילה להמון המון תשומת לב ^^ אז בכל אופן..אני שיאורי,נעים להכיר אותך... קן:זאת ננסי אחותי...ננסי,אחד מהשמות הרבים שלה P: אה..אז נעים להכיר אותך אחות של קן ^^

הבנתן את המשחק בכלל?

לא אמורים להתייחס אליכן, אלה הדמויות שלכן, הן פשוט לא מדברות הרבה. אף-אחד אחר לא אמור לדבר במקומכם. ובחזרה לסיפור: אני: נצטרך לעוף כדי למצוא אותו.

Kenny Girl

New member
...

אני: לעוף?! כמו מה אני נראת לך!! ציפור?! קן: לא. אבל יכולת להיות כלבלב נהדר אני: >_< לא שאלתי אותך!!! <<מתחילה ללכת מכות עם קן>>

../images/Emo3.gif

אני: פלד מת! מת! מת מת מת! והוקמון, דיג'יגדל להלסמון או אקווילאמון ותעשה משהו. אנחנו נפגוש אתכם מאוחר יותר. מה-שמך, את לא כלב ולא ציפור. קן, תפסיק את השטויות. ואני והחבורה שלי נעלמים.

Kenny Girl

New member
-

קן: נכון, היא טוסיק של צבון אני: גררררר >_< קן!!!! <<מושכת לקן בשיער>>

פלד לא מת :(

הוא חי...איפשהו..אבל הוא חי!! הרייסטלין הזה מעצבן!איך הוא מעז לומר שפלד שלי מת! קן מסכן..אל תרביצי לו...

Kenny Girl

New member
---

אני: אני לא כלבה! קן נמאס לי ממך! אתה כל הזמן מקלל אותי!! אני מעדיפה אותך בתור שליט דיג'ימון שאז היה כיף לעבוד איתך!!!! מאט: מ... מה? אני: היהיה... אופס...

איך לעזאזל קן היגיע לעולם הדיגיטלי?

"בינטאמון,דיג'יגדל" צעקתי. "בינטאמון דיג'יגדל ל... גרילנדומון" גרילנדומון היא צפרדע גדולה עם כנפיים,בהתחלה אני ויולי רבנו עם מי קודי ישב,בסוף הוא בחר לשבת עם יולי על האקווילמון שלה. עכשיו אנחנו עפים,פתאום ראיתי איזה דיג'ימון שנראה מפחיד. "תראו הנה דיג'ימון" אמרתי. "את סתם מדמיינת אין שם כלום" אמרה ריקה. "אבל יש שם דיג'ימון" אמרתי. "אני לא רואה שום דיג'ימון" אמר ארמדילומון. "גרילנדומון,תגידי להם שהוא שם,לך הם יאמינו" אמרתי. "אבל אני לא רואה שום דיג'ימון" אמרה גרילנדומון. "לנה,את בטוחה שאת בסדר?" שאל טאקאטו. "בטח,אתם בטח לא רואים את הדיג'ימון הזה" אמרתי,אבל איך זה שרק אני רואה את הדיג'ימון הזה.

אמממ...

וייספרמון \: מנאמון P: בכל אופן אני מצרפת את עצמי איכשהו לעלילה,ארג..ללכת למלון לכמה ימים יכול להיות הפסד רציני \: הנה המידע על הדמות שלי- שם:שיאורי נאקאנו בגדים:שמלה לבנה עם ורוד בשרוולים,כובע כמו של מימי בעונה הראשונה רק בצבע לבן ומגפי בוקרים ^^ מראה:שיער מתולתל,חום עם כמה פסים בלונדים ועיניים ירוקות בין הגוון של זית לבין דבש..משהו מוזר כזה P: רקע: אני מאוהבת בקן ובהנרי ולא יודעת במי לבחור. אני האחות הצעירה של מימי ואנחנו מסתדרות מצוין,אני גרה בבית חוף על יד ה..חוף(יא..איך ידעתם??!!),אני מעבירה את זמני בין השתמשות במחשב לבין שחייה בים ובבריכה וגם בין כל בובות הפרווה שיש לי בחדר ^^ וגם עובדת על דיסק שירה יחד עם האחות הגדולה מימי ^^ אופי: חמודה,מתוקה..מסתדרת עם כולם בקלות,די תמימה וגם נוטה להאמין מהר מדי לאנשים.

איזה סוג את?

את חתולה? את ציפור? איזה סוג של ציפור? את יורה אש? את יורה קרח? את גדולה? את נראית כמו דרקון? את טירונית?

למעלה