מקפיצה

ימאשיטה

New member
האם מוכרת לכם הבעיה

אני סובל מכאבים באשכים. נבדקתי ע"י אורולוג והוא טוען שאין בעיה.אך הם זאת הוא חושב שהבעיה היא הקרנה של כאבים משרירי המפשעה. חזרתי לרופאת המשפחה והיא הפנתה אותי לטיפולי פיזיוטרפיה במפשעה. מעבר לכך שהיחס הוא מינימלי התחושה מאוד לא נעימה כאשר מסביבי יש הרבה מטופלים ומסיטים את הוילון כל שתי דקות. ההקלה בעקבות הטיפול היתה קטנה אך מורגשת. על איזה טיפולים הייתם ממליצים לטיפול בבעיה זאת . בתודה מראש ים

../images/Emo10.gif זו אחת הסיבות העיקריות לתלונות

על מערכת הבריאות - מתייחסים לחולה כאל חתיכת בשר...
עם זאת, אם יש הקלה אתה כנראה בכיוון טוב. אם תוכל להוסיף מידע, אולי נוכל להמליץ על טיפול נוסף: בן כמה אתה? מה אתה עושה בחיים (ספורטאי, עובד-משרד, חייל קרבי...)? איך הבריאות הכללית שלך? האם יש בעיות רפואיות נוספות? מתי התחיל לכאוב? מה סוג הכאב? מתי כואב (בתנועה, במנוחה, בשכיבה, בעמידה, בעת מתן שתן או פורקן מיני...)?

ימאשיטה

New member
דוד

במקצועי אני עובד משרד ומלמד. כך שרוב זמני אני ממעט לבצע פעילות פיזית. באופן כללי הבריאות שלי טובה .לא סובל ממחלות מיוחדות. בעיות רפואית:הוצאת טחול לפני הרבה מאוד שנים+פגיעה בגב תחתון לפני מעל 20 שנה. אך אני מתפקד רגיל לחלוטין ורק בעונות מעבר סובל קלות מהגב. אך לא עד כדי חוסר תיפקוד. כואב קלות ונסבל. הכאב הופיע פעם ראשונה לפני כשנתיים עקב הליכה רצופה וקשה במשך חודש ימים בטיול בחו"ל. הופיעו לי (כך קראה להם המטפלת ) אולי לא מדייק בשם אך משהוא בסגנון בלוטות חלב בצידי המפשעה. כואב בתנועה ומציק בישיבה. עברתי לפני שנתיים טיפול עיסוי מרוכז על שרירי הישבן וצידי המפשעה . אז באמת הוקל לי לזמן מה אך לאחר מספר חודשיים הכאב חזר. בסך הכל לא נעים הטיפול בשרירי המפשעה (מביך קצת...) תודה על היחס

dudi adler

New member
ימאשיטה שלום

יתכנו אפשרויות שונות. לפעמים גורם הכאב הוא:אי פורקן מיני. אנא הגב לדברים שנדע להמשיך ולנסות להגיע אתך לגורם ולטיפול. דודי

ימאשיטה

New member
dudi

ראה את פרוט תשובתי לדוד אשמח מאוד להגיע לגורם מטפל בסך הכל הנושא מציק וכואב. נדחפתי לעמוד השני... מקווה שתראו בכל זאת את תשובתי המון תודה ים

dudi adler

New member
ים

קראתי את תשובתך לדוד. שלחתי לך מסר מפורט בנושא החלמה מהירה דודי

כאב = תקיעות /חוסר זרימה

ויכולה לנבוע מסיבות רבות ומרבדים שונים . לדעתי שווה לנסות טיפול בדיקור וצמחי מרפא שהם בעלי הצלחות רבות בפתיחת התקיעות בכלל ובכאב בפרט . יותר מזה קשה לי לענות על גבי האינטרנט ללא איבחון רציני ומעמיק.. שבוע טוב יעל

ימאשיטה

New member
מחפש המלצות למטפל/ת

מטפל/ת הוליסטית לטיפול בבעיה שהעלתי כאן. באזור מרכז הארץ וצפונה. תודה מראש ים

yoelnd

New member
שיטות טיפול

לפי הבנתי את המקרה, יש מקום לטיפול בתרפיות מגע כגון: NST - אינטגרציה מבנית עצבית - שיטת בואן, או CST - קרינאל סקראל תרפי וכמובן שיטות נוספות העובדות במשולב על שרירים ותקיעות אנרגטית. השאלה היא מטפל ספציפי בשיטה ספציפית או מטפל רב תחומי עם ידע נרחב בכמה שיטות והוא יוכל לאחר ראיון עומק או לטפל בכך או להפנות אותך למטפל יותר ספציפי.

ימאשיטה

New member
תודה ואודה אם תוכלו להעביר

לי המלצות גם במסר אישי. אם יש בעיה אתית לפרסם זאת בשרשור. תודה שוב ים

למעלה