מקפיצה שוב..

tamarfts

New member
מקפיצה שוב..

אני רואה שאין פה עם מי לדבר כי אתם פשוט תקועים בריבוע שלכם, תכונה חשדומטית (במובן הרע מאוד של המילה) בעליל. כאחת שלא מגדירה את עצמה מרובעת ו\או חשדומטית, אין לי יותר מה לחפש פה כנראה. אז באמת, שיהיה לכם יום מצויין וחיים נפלאים בבועה שלכם. יום אחד, תרשו לי לפחות לקוות, אתם תתעוררו ותבינו שלא הכל שחור או לבן. שבת ארגון מהנה לכולם!

../images/Emo46.gif

סליחה? מי פה חשדומט או מרובע? אם לא שמת לב חמודה, יש פה בדיוק 3 אנשים חוץ ממך-כמו שמיכל מנתה מי את רוצה שיענה לך בדיוק? חולה על האנשים האלה שנעלבים כשלא עונים להם והם לא קולטים שבעצם-אין מי שיענה בכלל! מתי כבר יפול האסימון?

מיכלוש7

New member
דווקא כבר יש פה קצת יותר מ3 אנשים!

אבל מה לעשות... לא כולם עונים... וזה באמת מעצבן... (נא להסתכל כמה הודעות למעטה... אפילו אני כעסתי על זה!) אבל זה לא אומר שאנחנו אנשים מרובעים או לא יודעת מה! ותחשבי, אם כל אחד היה אומר את זה-שאין לו מה לחפש כאן, אז באמת יהיו כאן 3 אנשים במקרה הטוב! וזה בדיוק מה שאסור שיקרה! אז לא להתייאש!!! תמשיכי להכנס!!

tamarfts

New member
אוקיי..

נקמת המלפפונים, מיכל וליאור השריף- נראה לי שאתם לא ממש הבנתם על מה אני מדברת. אז הרי ההברה- אני מדברת על הדיון שהתנהל בפורום זה תחת הכותרת: "טיוח בבנ"ע?", שדיבר על מקרה מסויים שקרה בהכנה למחנה הרא"ה שהתקיימה ביער לביא. לא ניסיתי להתנשא, רק ציינתי עובדה- שיש פה אנשים שסגורים מאוד בתוך הריבוע שלהם, ואני רואה שפשוט אין על מה לדבר- וזה אחרי שקראתי את התגובות על ההודעה שלי בנושא, כאחת שמכירה את המקרה הספציפי הזה מקרוב. הדיון הזה הוא בעל אופי חשדומטי קלאסי ממש.. איכס!!

אליגטור

New member
אם את מדברת על הטיוח

אז את מוזמנת להגיב עניינית ובלי התנשאות. עד אתה אנחנו הגבנו לך כמו שצריך ואת יכולה לבקר את דרך התנהלותנו ללא התנשאות אז אנא ממך. אם את חושבת שלהיות מרובע זה לנהוג בכל חומרת הדין באדם שביצע הלבנת פני חברו ברבים ועוד הוא אמור להיות מדריך אז בבקשה. אני שמח להקרא מרובע. עם הגישה הזו, אנחנו לא נגיע רחוק.

למעלה