מקפיצה את הפינה

מקפיצה את הפינה

|הקורבן
אז חבר'ה מאיה היא המרואיינת שלנו השבוע
אתם מוזמנים לשאול אותה כל מה שעולה על דעתכם..

שלגיה 14

New member
איזה כיף :)

אז ככה מאיה: רציתי לדעת אם יש לך הצעות לשיפור וייעול הפורום שלנו, ואיזה שיר הכי מרגש אותך, לאו דוקא של אוהד. שיהיה יום מקסים :)

מאיה54321

New member
עונה לך שלגיה../images/Emo8.gif

ישבתי עכשיו כמה דקות טובות וניסיתי לחשוב על הצעות לייעול ושיפור הפורום. אני מצטערת, אבל ממש לא הצלחתי למצוא שום דבר. אני מרגישה שהפורום הזה מאוד איכותי,מאוד מגוון ובאמת לא חסר לו כלום. השיר שהכי מרגש אותי לאחרונה הוא שיר של אוהד(למרות שיש הרבה שירים יפים ומרגשים). השיר הוא: "צעד אין חזור".

היי מאיה../images/Emo9.gif

בת כמה את? איזה 3 דיסקים היית לוקחת איתך לאי בודד? מה גורם לך לשמוח? יש איזשהו סרט שבא לך להמליץ לנו עליו?[בא לי לראות סרט כבר כמה ימים
] יש איזשהי סדרה או תוכנית שאת ממש אוהבת? תמונה שלך[רק אם בא לך..]: זהו בנתיים סליחה על החפירה

מאיה54321

New member
../images/Emo140.gifעונה לך

שלושת הדיסקים שהייתי לוקחת לאי בודד הם: 1.הדיסק הנוכחי של אוהד כמובן. 2.הדיסק הראשון שהוציא בן ארצי לפני בערך 10 שנים "חיים משל עצמי". 3. דיסק האוסף של עוזי חיטמן ז"ל "עכשיו התור לאהבה". הסרט האחרון שראיתי היה "המרדף לאושר" שמשחק בו וויל סמית ואני מאוד ממליצה עליו. סדרה או תוכנית שאני אוהבת... האמת היא שכרגע אין יותר מידי דברים שאני ממש אוהבת. אהבתי את הסדרה "עד החתונה" שהסתיימה לא מזמן. ברוב הזמן אני רואה בעיקר את "ערוץ הבריאות" כי אני צריכה לראות אותו בשביל הלימודים. אין לי כרגע תמונה נורמלית שלי כאן, מצטערת...

מאיה54321

New member
שכחתי לענות על 2 שאלות...

אני בת 25 וחצי עוד מעט. הרבה דברים יכולים לגרום לי לשמוח. הכי זה לשחק עם ילדים קטנים או בני דודים שלי, אני מאוד אוהבת ילדים. גם כלבים, אבל לצערי אין לי כלב עדיין.

שיר m

Well-known member
מאיה!:)

את אוהבת את השם שלך?:) איזה דיסק טוב קנית לאחרונה?
יש שיר שלא יוצא לך מהראש היום?
יש לך איזשהו משפט חכם לתת לנו?
שבוע טוב וחג שמח

מאיה54321

New member
עונה לך שיר../images/Emo140.gif

אני לא מתה על השם שלי. כשהייתי קטנה רציתי שישנו לי את השם למעיין, אבל היום יש כמה שמות מאוד יפים אחרים שמאוד הייתי שמחה להקרא בהם, שביניהם נמצא השם שלך. הדיסק האחרון שקניתי הוא הדיסק של אוהד. השיר שלא יצא לי מהראש היום זה השיר הזה שהולך משהו כמו: את משגעת במבטך... אני כ"כ רוצה לדעת, מה בליבך... פשוט כל הזמן יוצא לי לשמוע אותו משום מה, אבל זה לא אומר שאני בהכרח חושבת שהוא ממש יפה
משפט חכם לתת לכם? אממ.. האמת היא שלא נראה לי שיש לי כרגע. שבוע טוב וחג שמח גם לך!

למעלה