מקפיצה את העיתון...

Digi Lista

New member
מה עם העיתון שלנו?...

אנחנו עוד צריכים לחלק תפקידי סיקור לאירועים ברחבי הארץ ויש עוד הרבה מה לדווח גם בלי קשר,הכוכבים כאן ואנחנו לא אמורים לנוח אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...

meytar

New member
לא אמרנו שנעשה מה שאורנית הציעה?

כלומר, לחלק מקומות וכל אחד יסקר מקום אחר?

אמ נכון..אבל לא חייבים לעשות רק את

זה.אפשר בינתיים לסקר את האירועים שלפני המופעים,ואז כשיתחילו המופעים,לסקר גם אותם.מה דעתכם?

אני מסכימה עם אורנית ^_^

זה באמת רעיון טוב :) לסקר את האירועים שלפני ואז את האירועים הגדולים וההופעות ^_^

Digi Lista

New member
זה הרעיון המקורי...

להמשיך לסקר כול הזמן,לא רק את המופעים עצמם,יש עוד אירועים בארץ שהכוכבים לוקחים בהם חלק(אני אמצא את הקישור...)

Apikachu L

New member
הופה - טימה נינה

ג'ו שלח למימי עוגת יום הולדת ...איזה סיפור אהבה מיתפתח כאן..האוהב לא הרשה לצלם אבל הרשה לצלם את העוגה...

meytar

New member
אלה מההתחלה כמו זוג נשאוי...

אבל למימי יש איזה חבר מארצות הברית לו?

Digi Lista

New member
מקפיצה את העיתון...

עד שנחליט מי מסקר מה חשוב להזכיר שלכוכבים יש עוד פעילויות ואנחנו מאכזבים בגדול,אם לא הייתי מודעת לתוצאות האפשריות הייתי אומרת שכולנו מפוטרים!
... סתם,יאללה אני מקפיצה ותתחילו לתרום(או שאני איאלץ להכחיל קצת את העיתון ואת הפורום...)

Apikachu L

New member
לא שוב

הנה שוב קארי מחליפה בני זוג בקצב של ניר טואלט בשרותים בעת שילשול. היא ניתפסה עם טי קיי - בהה מעניין

Apikachu L

New member
אופס שכחתי תמונה

אגב קארי נימצאה רודפת אחרי מיוטיסמון היום בבוקר אחרי קארי רדפה גאטומון אחריה רדפו פאטאמון ווימון ואחריהם רדפו קוג'י וג'יפי שמהם נילקחו שוקולד ובנדנות רבות ומשונות (היו כמה וורודות) שכעסו אחרי ג' פי רדפה זואי שחשבה שג'י פי לקח לה משהו שלא הבנתי מהו... מרוב צחוק לא הצלחתי לצלם - איזה חסה\ הנה התמונה של קארי עם טי קיי ששכחתי לתת

למעלה