מקפיצה את המילון...

Digi Lista

New member
המילון מכה בפעם המאה!!!

כמה הקפצות אני אעשה לו...אז אני אעתיק כדי שנתחיל שרשור חדש,אולי משנה שרשור משנה מזל יעבוד... האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, אורניטמון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון,אבונומון ואגונימון, אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון,בליטזמון,ביהומון (האל שדומה לכלב),בוקומון ,בומבר נאנימון,בלימפמון,בוגימון,ברכיומון,באלבמון,בוצ´יימון (הארמור של ורמון עם דיג´י ביצת טוב הלב שלא ראינו בסדרה),בולמון, באטרפליימון ,ברונמון ,בוארמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון, גאלאנטמון,גריזמון,גריימון בוער דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) אחר: ג´וני(אבא של הנרי),גראני(התיבה שהצילה את הילדים) האות ד´ דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאממון, דארק-ליזארמון,דמידווימון, דיברמון, דולפימון,דינוהומון, דלאקמון,דרימוג´מון. דיג´יגורלים: דיוויס אחר: דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...), די-ריפר, דייזי ודולפי(מתכנתי הדיג´ימונים),דיג´יביצה, דיגיגדילה גנטית האות ה´ דיג´ימונים: הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון,הרפימון(היא התקיפה את ריינמון, הציפור-אישה הצווחנית),הרקולס קבוטרימון,הייאנדרומון הונביימון,הופמון,הוניבימון,היאוגמון דיג´יגורלים: הנרי אחר: הייבריד(דיג´יגדילה מיוחדת בעונה הרביעית),התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת,היפנוס,הגורומון (הגלגל שיניים שגדל לגארדומון של קאזו) האות ו´ דיג´ימונים: וימון, וג´ימון,וורמון, ווימון,וויזארדמון,וארגרורומון,וויקראלמון,ואג´רמון,ואדמון, ולקירימון, וי-דריימון זירו,וי-דריימון, ונום מיוטיסמון, ורמילימון, וי-אלקמון, וייקמון, ויילמון, ויקסימון, וולקמון דיג´יגורלים: וויליס האות ז´ דיג´ימונים: זוצ´אמון, זודומון, זאנבמון ,זאדמילניומון ,זרימון,זורומון,זאוקימון,זוקיאיומון. דיג´יגורלים: זואי(איזומי גירסה אמיריקאית) האות ח´ חרוטי בקרה(כנראה שאין עוד מילים בח´...) האות ט´ דיג´ימונים: טוקומון, טנאמון, טיילמון (גטומון... זה בעצם השם המקורי שלה...), טנקמון, טאומון, טנטומון, טריירמון, טנדרמון, טוגמון, טורטומון,טנמון, טפירמון,טסובאמון(השלב לפני אופאמון),טסוקאימון(פאטמון כחול כהה),טסונומון,טורואימון(גדילה מוזרה של לופמון),טסוממון(הגדילה של כל העיניים הקטנות מהסרט),טקאמון, טנדרבירדמון (אימפמון עם דיג´י ביצת הידידות!), טינמון, טילומון (ארמור), טוגמוגומון (עוד ארמור), טוקומון,טריסרמון, טאסקמון,טיראנומון מתכתי,טיראנומון שחור דיג´יגורלים: טאי,טי.קיי,טאקטו,טומוקי(טומי-מהעונה הרביעית) דיג´ימונים: יוקומון,יונימון (החד קרן עם הקסדה),ישייאמון,יאאמון(לפני אימפמון),יוראמון,יאנמון דיג´יגורלים: יולי,יורי(הדיג´יגורל הרוסי) אחר: יאמאקי אין ממש בכ´ האות ל´ דיג´ימונים: לופומון, ליאומון, לילימון,ליפמון(לא כתבנו עוד בל´ למרות שיש...) האות מ´ דיג´ימונים: מונוכרומון, מרינאנג´מון, מומימון, מוטימון(הצורה הקטנה של טנטומון)מגה קבוטרימון, מאגנה אנג´מון, מגה-גרגומון,מגנהמון (הדיגיגדילה המוזהבת של וימון),מוסיאמון,מוג´מון,מיוטיסמון,מאלומיוטיסמון,מגנה-דרמון (המגה של גטומון), מיילדרמון, מג´ירמון(דייות הדרקון)מקורמון(דייות הקוף) מיהירמון דייות הנמר, מאמימון, מאמימון מתכתי, מאמימון גדול,ממות´מון, מנבומון, מנטראימון, מאסטר טיראנומון, מארסמון, מגה-דרמון, מג´ידרמון (המגה האפלה של גילמון), מגה-סידרמון, מקנורימון, מפיסמון, מראמון, מטאורמון, מינומון, מינוטאורומון, מודוקי-בטאמון, מוג´מון, מוקומון, מונודרמון, מונזאמון, מון-מילניומון, מוסמון, מורי-שלמון, מוט´מון, מוצ´ומון, מאשרומון,מראמון("המנגל המהלך") דיג´יגורלים: מאט,מימי,מייקל,מיאקו(יולי-השם המקורי-היפני),מאקו(המאמן של אימפמון) אני מניחה שאנחנו עוברים לנ´ אבל אפשר כמובן להוסיף לכול אחת מהאותיות שכבר היו...

יאקומו

New member
אוקי, אמממ...

נייארומון... ויש לי דיג´יגורלית בה´! היקארי!!! (קארי ביפנית!)

Digi Lista

New member
ואם כבר שם יפני...

יאמטו- השם היפני של מאט...(נמשיך ככה עם ההצתות המאוחרות...
...למה שלא בעצם?...) טוב ממשיכים... הינה בנ´- נוריקו(הילדה שנבג האופל התפתח אצלה בקצב מהיר יותר מאשר אצל האחרים)...

נ´?|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

סורי... אני לא מסוגלת לחשוב על שום דבר מדיג´ימון שמתחיל בנ´ ועוד לא אמרו...

Snake Bandage

New member
*אהם*

אם כבר שמות יפניים, תוסיפו לדיג´יגורלים ב-א´ את איורי. זה השם היפני של קודי. ואם כבר, להנרי קוראים ביפן ג´נריה. השם היפני של דיוויס הוא דאייסקה, אז כדאי להוסיף את זה. השם היפני של ג´רי הוא ג´ורי. ושכחנו ב-ט´ את טאקוייה, ילד המשקפת של העונה הרביעית. לאבא של הנרי לא קוראים ג´וני, קוראים לו ג´ניו. תוסיפו ל-ה´ את הירוקי, אבא של קודי. הוא דמות די חשובה, אתם יודעים. אני מציעה שתוסיפו את השמות הפרטיים של אוקווה וימאקי. יוקיו אוקווה ומיטסואו ימאקי. היי, ואם כבר, למה לא להוסיף את שמות המשפחה של כל הילדים וההורים שלהם? זה מאוד יוסיף למילון. זה לא לופומון, זה לופמון. וזה לא דמיווימימון, זה דמיווימון. אני מבינה אם אלו טעויות הקלדה, אבל גם טעויות הקלדה צריך לתקן. אין דיג´ימונים בשם מאמימון, מאמימון גדול ומאמימון מתכתי. אם כבר, זה מאממון, מאממון גדול ומאממון מתכתי. האגורומון הוא דיג´ימון לכל דבר, למה הוא ב"אחר"? ב-ל´ יש את ליידי דווימון. ב-כ´ אין דיג´ימונים, אבל יש סמל: סמל הכנות. גם ב-ט´ יש סמל: סמל טוב הלב. וגם ב-ח´ יש סמל: סמל החברות. הייתי מוסיפה עוד, אבל אני הרוסה. אני באמת צריכה להשלים שעות שינה. ;;-_-

Digi Lista

New member
מקפיצה...

אני אגיב אחר כך על חלק מהדברים. אני חייבת להקפיץ כי אני לא אוהבת את הרעיון ששרשור אוף טופיק ושרשור על בייבלייד משתלטים על נושא הפורום...

Digi Lista

New member
הבטחתי להגיב אתמול...

ושוב שכחתי(סניליות... אתם יודעים איך זה
...)... כשהתחלנו עם המילון הרעיון המקורי שלי היה לרשום את כול הדברים כפי שאנחנו מכירים אותם בעברית קשה שפה, בגלל שאנחנו פורום ישראלי שכול החברים בו מדברים ומבינים חלק עברית(בניגוד לשפות אחרות שרמות הידע בהן משתנות מחבר לחבר),אולם בהמשך התחלנו להכניס שמות יפנים ולכן בחלק מהאותיות אין מושגים יפנים ובחלק יש, יש המון דיג´ימונים,דיג´יגורלים וסתם מונחים אחרים(סמלים,בני משפחה...)שנאמרים אחרת בשפות שונות, בעיקר בין היפנית לאנגלית(כי בעברית מסתמכים על הגירסה האמיריקאית...),לדעתי אם כבר הגענו לזה שיהיו שמות יפנים נצטרך לחזור אות אות אחורה כדי למצוא את הכול...לי בעיקרון אין בעיה אבל שבמקביל נתקדם,הינה שי הוסיפה מלא דברים שלא היו עדיין באותיות שכבר עברנו(אגב חברות בח´ נראית נורא
בגלל שבאנגלית...וביפנית...). לא משנה,בואו נתקדם עם המילון!!!

Digi Lista

New member
חשוב לגביי המילון!!!

תראו איזה שירות תפוז עשו בשבילנו?...עבדתי על זה קרוב לשעה וחצי,ויש לי רק בעיה אחת-זה מופיע רק על שמי ולא נראה לי העניין כי אני לא עשיתי לבד את המילון,אתם אלה שעשו אותו!!!אבל אני לא יכולה לשנות את זה כי זה אוטומטי הופיע על שמי(אני מנסה לפנות לתפוז לראות איך אפשר לשנות את הבעיה הזאת,כי זה לא נראה לי!),אבל כדי לנסות "לחפר" השארתי לכם את האותיות החל מס´ ריקות,בהן תוכלו להוסיף את כול המושגים וזה לא יהיה על שמי!(וטוב שכך), אני מבטיחה לשגע את תפוז עד שהם יפתרו את בעיית השם(זה ממש מטריד אותי,כי זה לא הוגן כלפיכם!),בינתיים תיכנסו לדף הקהילה ותיראו את השיפוץ- זה עדיף על ההעתקה!(כמאמר לא הצלחתי להכניס אף אות!)

יאקומו

New member
לי זה לא ממש חשוב...

אחרי הכל, אני יודעת שכולנו עשינו את זה, וזה הכי חשוב! וואו! יש לי הרגשה ענקית של "דה ז´ה וו" עכשיו...

Digi Lista

New member
לי זה מאוד חשוב!

אנשים תרמו חלק גדול בהרבה ומה פתאום שיהיה כתוב שאני עשיתי הכול לבד?זה עניין עקרוני.

Digi Lista

New member
מקפיצה את המילון...

כרגיל,לא קופץ רגיל אני מקפיצה באופן אישי...

למעלה