מקפיץ

מקפיץ

בת-אל הגיבה, לפי הזכות של כולנו להביע דעתנו, היא חדשה, עוד לא יצאה לשום אירוע כלשהו, קיבלה דיווח מאבא שלה שהיה נוכח במקום התאונה (הרי ידוע שאזרחים שהיו במקום פיגוע ו/או תאונה תמיד הם היו פיקוד 10 - ואני לא בא חו"ח לזלזל באבא של בת-אל) וכתבה את הדברים לאחר שאבא שלה בטח "מילא" אותה במידע, ואני מבין את עצמת הכתיבה שלה והשאלות. בנוסף, אני עבדתי ועדיין עובד עם רופאים צבאיים ונכון, יש כאלה שלא ממש מומחים לטראומה וטיפול בנפגעים אלא יותר מומחים בחלוקת תרופות אקמול וכאלה אבל אל לנו להסיק מכך שפעולה זו או אחרת של הרופא במקום התאונה היתה שגויה. בת-אל, אני מאמין שאין לך מושג מתי ואיך מבצעים אינטובציה ואם כן יש לך איזה שהו מושג לגבי הפעולה הנ"ל עדיין אין לך מושג מה היה בדיוק מצבו של הנפגע שטופל על ידי הרופא לכן דרושה התנצלותך כלפי הרופא. בנוסף, לאור היכרות רבת שנים עם כוחות המשטרה, ידוע שברגע שמגיעים שוטרים למקום אירוע, מורחקים מיד כל האזרחים ועוד בייחוד שיש פצועים בשטח. בנוסף, תיאור פציעות????????? איך את יכולה בדיוק לתאר פציעה כאשר בכלל לא היית נוכחת במקום התאונה, אבא שלך, עם כל הכבוד לו, אדם מבוגר שכנראה עבר איזו שהיא הדרכת עזרה ראשונה בצה"ל (בצה"ל זה משהו כמו שעתיים הדרכה, שמורכבת מעזרה ראשונה בסיסית וחבישות פשוטות) ולכן אינו יכול לזהות פציעות כאשר לפי המכניזם של התאונה כנראה שהיה הרבה דם מעורב עם איבריהם הפצועים של הנפגעים. מה גם שהתיאור שנתת מכיל מילים שלמדת אולי בקורס ובטח ובטח שאביך לא יכול ולא ידע לזהות. שוב, בת-אל היקרה, אני לא כותב כדי לרדת עליך אבל אני מאמין שהבנת כבר, מכל תגובותיהם הנזעמות של החברים בפורום, שכנראה וקצת הגזמת בתיאור וניתוח המקרה. אני מקווה שלא תקרה לך הטעות הזאת שנית ועכשיו....... לכל חברי הפורום, עזבו כבר את בת-אל מיצינו את התגובות לגבי ההערות שלה על המקרה, תנו לה קצת אויר, היא הבינה שעשתה טעות, אולי הניסוח שלה לא היה נכון אבל היא הביעה דעה לאחר שקיבלה דיווח, נכון או לא ככל שיהיה, ואמרה את דעתה. אני חובש במד"א קרוב ל-10 שנים כולל ליווי של הרבה מאוד קורסי נוער כחובש מתרגל וכולם שואלים את אותם השאלות ומעירים את אותן ההערות.

למעלה