מקפחים את השירה :(

Alon31288

New member
מקפחים את השירה :(

מדברים רק על סולואים (למרות שזה דבר ענק) וקצת מזניחים את השירה. ברוס שהשלים את הלהקה עם הקול שלו שמביע נוכחות ועוצמה בלתי יאמנים הוא זמר מדהים עם קול אופראי נדיר! איתו הלהקה הייתה במיטבה והשירים יצאו בלתי נשכחים ונכנסו להיסטוריה קצת אחרי תחילת שנות השמונים. אותי הקול והשירה שלו מדהימים כל פעם מחדש... באיזה שיר ביצוע השירה שלו הכי טוב לדעתכם? פול דיאנו היווה חלק משמעותי בקיומה של הלהקה ועזר להם להתחיל את דרכם יפה מאוד. פול בעל קול מעט מחוספס אך מבצע את השירים כראוי ובהחלט מתאים לאופי הלהקה. באיזה שיר ביצוע השירה שלו הכי טוב לדעתכם? בלייז ביילי הזייפן החינני של מיידן באמצע ולקראת סוף שנות התשעים דווקא די מפתיע בשמיעה מעמיקה ומתברר שמאחורי כל הזיופים מסתתר לו קול חביב ומפותח שבהחלט יודע לשיר ויש לו את היחוד שלו בדרך כלשהי. באיזה שיר ביצוע השירה שלו הכי טוב לדעתכם? (למרות שזה יהיה מאוד קשה למי שלא שמע שירים איתו...)

Alon31288

New member
...Mine

1. The Thin Line Between Love And Hate הדיוק שיש לו בשיר הזה לא נראה קודם בשום שיר אחר... בחלקים השקטים, פעמיים. פשוט מדהים... וזה תמיד מעצבן אותי שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו בשירים כי הוא יכול הרבה יותר ממה שהוא עושה בדרך כלל והוא הוכיח את זה בשיר הזה. 2. Drifter ללא ספק ביצוע ממש יפה והיכולות שלו שם ממש טובות. לדעתי כמובן. 3. The Clansman זה שיר שאני מאוד אוהב שהוא שר בו, כי הוא שר שם יחסית מדוייק וזה יפה לדעתי ולא רע בכלל.

matt hensley

New member
המממ......

ב infinte dreams הוא שר מעולה. והוא גם שר אחלה בקטע המהיר בסוף ב number of the beast יש לו שירה מדהימה. וכמובן ולדעתי הכי טוב זה ב hallowed by thy name ששם הוא פשוט שר ושר בלי לעצור להתנשף...מדהים........

matt hensley

New member
אין קול ואין עונה..קדימה חבר'ה...

מחמאות לברוסי ברוס הסולן המצטיין....

נימרודל

New member
ברוסי ברוס... חיחי

אני גם חושבת בHALLOWED BE THEY NAME וב BLOOD BROTHERS ובWASTING LOVE

matt hensley

New member
מקפיצים את השיט ככה!!!!!!!!!!!!

הההההההההקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצההההההההההההההההההההה!

למעלה