מקס......

Queen Of Rain

New member
אחת אחרונה , סתם כי משעמם לי עכשיו

האופנוע של מקס(אם זה מעניין מישהו) קצת פרטים
כעיקרון היא רוכבת על ZZR 250 בסידרה היא אמרה פעם שהיא רוכבת על ZZR600 אבל לא , היא רוכבת על 250 גם לא נראה לי שהיו מסכנים אותה על 600 , זה גם לא משתלם.. בכולופפןןן, צר לי לאכזב , אבל פה בארץ לא מוכרים ולא מייבאים ZZR250 אז נא לשכוח מזה חבובים וחבובות, האופנוע שכן תמצאו כאן בארץ שהוא הכי מתקרב לZZR250 הוא הGPX250 גם נינג'ה לבית קוואסקי בסדרה תמיד זה נראה כאילו האופנוע ממש גדול , אבל יחסית האופנוע ממש קטן אממ...מה עוד.. הGPX הופסק לייצר ב97 לכן תמצאו אותו רק יד שנייה , מחירון נע ב14 אלף..שזה ממש זול יחסית למחירים בארץ , רוב הסיכויים שתמצאו אותו יד 6 אם יש לכם מזל.. וכן , בקשר למישהי שאמרה שהיא מחכה לגיל 16 , מותק תחכי עוד שנתיים כי בגיל 16 את יכולה להוציא רשיון רק ל50 סמק כדי להוציא רשיון לעד 500 (שזה הקטגוריה של ה250) תצטרכי לחכות עוד שנתיים.. עוד שאלות אתם מוזמנים לשרשר לילה טוב..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני זאת שאמרתי שאני יחכ

ה עד גיל 16.. אופפפפפפ לא נורא אני אחכה עוד שנתיים מעל גיל 16.. הכל בשביל האופנוע המדהיםם הזה
אמא שלי אמרה לי שאם אני כ"F רוצה אותו היא תקנה לי..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלא..חברה שלי שלחה לי...

את התמונה ככה. אבל רגע היא מחוברת באיציק אני אשאל אותה אם יש לה בגדול.. קיי חזרתי..היא הביאה לי את הלינק לתמונה... \הנה בדיוק פה

ברודי

New member
הוא יפה.!!

אני ראיתי נינג'ה אחד בדרך הביתה מבי"ס אבל לא נראה לי שזה אותו דגם כמו של מקס. בכל אופן היה נחמד לבהות. יש כאן אחד שמדבר המון על האופנוע.

למעלה