מקס מדינה - מה יעלה בגורלו ?

EXTENSION

New member
מקס מדינה - מה יעלה בגורלו ?

אני פונה לפורום הזה בשאלה קריטית , אף אחד לא צרחם על מקס המסכן בחור טוב התאהב בחתיכה הבעיה שיש לה בעיות בלתי פתורות והיא לא יודעת מה היא רוצה . בסופו שלדבר לרורי כמעט והיה תסביך רציני אם היא לא הייתה נשלחת לעשות איתו את הראיון ומתגברת על המשבר שלה . בכל אופן הסדרה לא משקפת בכלל את הצד שלו , למה לא הראו איך לורליי נפרדת ממנו-אם היא בכלל עשתה את זה ישירות. ישר היא יצאה לטיול ניחומים , ובהתחלת השנה החדשה ראו איזה פלא פתאום הוא יודע שהיא נפרדה ממנו הספיק להשלים אם הפרידה וכו.. ואני שואל איפה הצדק איפה מקס מדינה בכל הסיפור הזה , ללורליי לא מגיע בחור כמו לוק כי גם אותו היא בטח תסובב ורק אז תקלוט שהיא עוד מאוהבת בכריסטופר . שאיליו היא דרך אגב היתקשרה אחרי מסיבת האירוסין שלה ואז היא גם החליטה שהיא לא אוהבת את מקס .

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה בהחלט דבר שהיה חסר לי בעלילה

מתי לורליי נפרדה ממנו? לדעתי, העונה הקודמת היתה טובה יותר. נכון לעכשיו, שימו לב לעובדות, רק בנאדם אחד העלה את העובדה שיש עוד צדדים לסיפור. מישו מהמפיקים מכריח אותנו לראות את הסיפור דרך נקודת המבט שלו. וזה מפריע. הם לא נותנים לצופים לראות קטעים חשובים (ע"ע הפרידה.. איפה?) ולשפוט בעצמו. אבל לגבי זה ש"ללורליי לא מגיע בחור כמו לוק". אממ... לוק הוא בחור מדהים, אבל לא משנה איך תגידו את זה, לוק ולור צריכים להישאר חברים הכי טובים, כי ככה הם ממצים אחד את השני הכי טוב. אגב, אם תשאלו אותי, לורליי תתאהב במישו חדש... לא מהסט הנוכחי. לא נראה לי הגיוני שזה יהיה מקס, לוק, או כריסטופר, כי את כולם מיצינו מבחינת קשר (חוץ מלוק, שכבר דיברתי עליו). אני מניחה שיגיע מישו חדש בקרוב, כי ללורליי חסרים אנשים לסובב על האצבע, כמו שאמרת. בכל מקרה, נקודה טובה יש לך.

ע"ע הפרידה../images/Emo35.gif זה כל מה..... ../images/Emo68.gif

שיש לך להגיד
איך לין (הקוריאנית.. יש לי בעיה עם שמות..
) חזרה פתאום.. כ"כ מהר.. מקוריאה
ומה עם דין באמת
מישו באמת ספר כמה פרקים הוא לא היה
נראה לי שאין לי מספיק ידיים בשביל לספור..
ואיפה ריצ´ארד
וכריסטופר
לאן נעלמו כולם
חברים
הסדרה מתדרדרת...

YaLdoNet 4 EveR

New member
ציינתי בהודעות אחרות את חזרתה של לי

ן... הסדרה השתנתה. שמתם לב, ששנינותה המטורפת של גברת גילמור לורליי דבקה לפתע בכל סטארס הולו???

lily p

New member
זה קורה בסדרות הכי טובות... ../images/Emo29.gif

(לצערנו) אחרי העונה הראשונה רוב הסדרות הולכות ומתדרדרות... (ע"ע מכושפות, משמרת שלישית, הבית הלבן ועוד...) אבל יש כאלה שזה קורה להם בשלב יותר מאוחר (דוסון קריק, חברים, ניקיטה...) לדעתי זה עוד לא קרה לבנות גילמור, אבל בגלל שלא ראיתי את הפרק האחרון ואני מרגישה כאילו לא ראיתי בנות גילמור כבר חודש שלם... אני לא יכולה ממש לשפוט... אני מקווה שזה עוד לא קרה... וכשזה יקרה אני אודיע לכם
זאת הייתה הודעה מוזרה ומבולבלת... o_O
She Who Must Not Be Named

מי לעזאזל רואה הבית הלבן../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

או דוסון קריק
*בורחת מהאבנים המסקלות* זה קרה בתחילת העונה השנייה של בנות גילמור יקירתי. או בסוף העונה הראשונה. הכל מתדרדר לאט לאט. ומה הקטע לשים כל מיני קטעים לא מזוהים במשמרת שלישית
אני אפ פעם לא מבינה למה הם מדברים אל עצמם..
*ממש כמו צ´יקויטיטאז*

lily p

New member
אז זהו ש... ../images/Emo29.gif

*סוקלת את מסניפה חמץ* (אר.... שם?) הבית הלבן זאת אחת הסדרות הכי שולתות שיש!!!!! ואת לא תכפישי את שמה כל עוד אני כאן והעונה השניה של משמרת שלישית הייתה כל כך גרועה שבא לי לבכות.....
שפרה, כבשה עם חזון

השם הוא מסניפה חמץ ../images/Emo68.gif

ומסניפה חמץ זהו שמי..
|חמץ| *דמט.. למה הורידו את האייקון ההוא..
* הבית הלבן זו סדרה.. אממ.. איך אני אסביר את זה
*
* חחחח... אל תעלבו... אבל אני לא אוהבת סדרות על.. אממ.. בתים לבנים וכאלה.. חחח..
רחי, כבשה משוכפלת

Amber

New member
אנשים ... קצת כבוד...

משמרת שלישית היא אחת הסדרות הטובות ביותר בטלויזיה אם לא השניה ולא... לא אחרי בנות גילמור, אלא אחרי "אוז"... בנות גילמור נמצאת אי שם במקום השלישי. AMBER

lily p

New member
זאת אחלה סדרה, אבל... ../images/Emo29.gif

בכלל לא אהבתי את זה שבכל פרק יש סיפור אישי של אחת מהדמויות, לפי דעתי זה לגמרי הרס את הסדרה... ואצלי בנות גילמור זה מקום ראשון, אחרי זה סמולוויל ואחר כך הבית הלבן...
שפרה, כבשת חלל

YaLdoNet 4 EveR

New member
כבר שכחתם את מכושפות?

*צקצוק לשון קולני* הרשימה אצלי היא כזאת א. בנות גילמור מן הסתם ב. מכושפות, ז"ל, לצערנו ג. לחיי האהבה
סמולוויל לא רואה, וכנ"ל לגבי הבית הלבן.

lily p

New member
דווקא הזכרתי את מכושפות... ../images/Emo29.gif

בהודעה הראשונה שלי... העונה השלישית הרגה סופית את הסדרה הזאת... *מתגעגעת לעונה הראשונה*
ואני לא רואה טלנובלות...
שפרה, כבשת הזהב

YaLdoNet 4 EveR

New member
היה לי דמעות בעיניים

אשכרה איך פיבי האמה הזאת לא חשבה על זה שהיא הצילה אותן בהתחלה.. איזה סתמה...
*מתגעגעת לעונה האחרונה* וטלנובלה? לא הייתי קוראת ללחיי האהבה טלנובלה סתם ככה. זה מעבר. זה... "טלנובלה ישראלית". אה, איך אני?

roooonnie

New member
בקשר להכל....

אז ככה:
הסדרה הזאת עוסקת בלורליי ורורי (בנות גילמור...)ובגלל זה לא הראו בדיוק מה קרה עם מקס וזה גם לא עקרוני כי הוא לא הדמות המרכזית. היא נפרדה ממנו (די מובן שהוא יודע שהיא נפרדה ממנו)ואחרי שזה קרה הראו לנו איך לורליי התמודדה עם הכל, כי זה בעצם מה שהיה חשוב.
לין לא חזרה כל-כך מהר. למרות שזה לא הורגש (וזה די מוזר כי בכל זאת היא ורורי חברות טובות ולא ראיתי שרורי עשתה קולות של חברה שמתגעגעת), לין היתה בקוריאה 3 חודשים.
באיזו התדרדרות של הסדרה מדובר??????!!!!! אני לא מרגישה שום דבר.......
הבית הלבן זאת סדרה גדולה (הייתי חייבת להכניס את זה
)
רוני

YaLdoNet 4 EveR

New member
אז ככה מספר 2

מקס הוא החבר של לורליי. לא מגיע לנו לדעת מה נסגר איתם? עזבי את זה, תארי לך בנאדם שפספס את הפרק שבו "היתה הפרידה", ראה פרק לפני ופרק אחרי. מקס כאילו... התאדה. מוזר, ומישו דפוק שם בכתיבת העלילה.
אם ליין היתה 3 חודשים בקוריאה, כל פרק הוא בהפרש חודש. מוזר ומעצבן. לא הספקנו להתגעגע.
התדרדרות בהחלט. לטעמי, בכל מקרה. שימי לב, שזה לא לגמרי נחשב שינוי עונה. אותם השחקנים, אותה העלילה. מספר הפרקים המשיך. פרק 23 היה... נדמה לי? בתחילת העונה השניה. זה רמז, שהשינוי העקרוני היה מאחורי הקלעים ולא בסדרה עצמה. אני, בכל מקרה, מרגישה חזק מאוד בשינוי הקיצוני שחל בבנות גילמור. וזה חבל.
אני לא רואה הבית הלבן.
אופיר.

roooonnie

New member
גם לי זה היה מוזר

כשפתאום מקס נעלם ושליין חזרה אחרי שניה (ולא בגלל שאני שונאת אותה, חס וחלילה....), אבל הפרק של הטיול לאוקספורד היה לדעתי פרק מצוין, שהראה את החברות של הבנות ונתן טעם של מה שיקרה לרורי בעתיד ועל ההרגשה של לורליי בקשר לתקופה מפוספסת בחיים שלה. חוץ מזה לי זה נשמע די הגיוני שכשבסדרה הכוכב נפרד מדמות שולית, הדמות הזאת תעלם,אבל במקרה שלנו למקס יש עוד תפקיד חוץ מלהיות החבר של הכוכבת ובגלל זה הוא חזר, וזה יכול רק להוסיף, כמו שהיה בפרק האחרון (אהבתי כשלורליי אמרה משהו בסגנון של:"אני יודעת את מי לזרוק"). ובקשר לשינוי בסדרה.....: שמעתי שהשנה, הסדרה תתמודד בכל התחרויות למינהן בקטגוריה של קומדיה, בניגוד לשנה שעברה שהיא היתה בקטגורית הדרמה. אולי יש לזה קשר לשינוי המורגש?
רוני

ב-ד-י-ו-ק../images/Emo70.gif *ועוד משו* ../images/Emo68.gif

ב-ד-י-ו-ק.. אני תומכת בכל מה שאמרת.. ועוד משו.. הנה עוד . למחשבה בעניין "ההתאדות": זה רק אני, או שלין ביקשה מרורי לקנות לה מספר דיסקים שישלימו לה את האוספ הגאוני ששקע לה מתחת לפרקט בבית
נו
איפה הדיסקים
מדוע לא מסופר לנו על כך
זה מעניין
פחחח...

למעלה