מקס- חוות דעתך

hananlv

New member
מקס- חוות דעתך

במקום לחכות לקולרגול למחר נסעתי היום ..סיבוב מגניב באזור צרעה הקיצר כשאני עומד בקצה של אחד משבילי האש ממתין לפראירים על הק.ט.מ הבחנתי שמותחן השרשת נמצא במצב לא כל כך טבעי למען הדיוק הוא נתלש מנקודת העיגון שלו ונסע לצד העליון של השרשרת בשטח לא היה הרבה מה לעשות – פירקתי את השרשת השחלתי את המותחן החוצה ומתחתי את השרשרת כשהגעתי הביתה הבחנתי שזרוע המותחן מתחברת לציר העיגון בלחיצה סידור שנראה לא כל כך מוצלח האפשריות שעומדות בפני: לתת שם ריתוך עדין או...פשוט לוותר על המותחן וכאן באה השאלה: בשביל מה צריך אותו? הרי לשום אופנוע שטח אין פטנט כזה.

MexMex

New member
אז ככה....

המותחן הוא חשוב ביותר עקב מהלך הגלגל הארוך במיוחד. אל תוותר עליו... אגב - הוראות המתיחה הן להשאיר 2 אצבעות בין המותחן לזרוע... נראה לי הכי פשוט להבריז את הזרוע ולחבר עם בורג....כדאי עם ראש כיפה ע"מ להשאיר מרווח מקסימלי לצמיג. נ"ב - אני חושב שיש לי זרוע כזאת, אם אתה צריך...רק תיצור קשר עם א"ש (בעל האופנוע הראשון), הוא מחזיק את כל חלקי החילוף שהשארתי בארץ. צור קשר אישי אם אתה רוצה טלפון...אם אתה רוצה הסבר על המתיחה, אתה יכול ליצור קשר עם ר"ב בעל האופנוע השני...שוב, טלפון במסר אישי אם אתה רוצה... מה נסגר על הקולרגול? אתה לא חושף בפניו את הואפנוע לפני, נכון? אדיוס

hananlv

New member
תודה תודה

לא הבנתי כיצד ניתן לכוון את המותחן- אין שם שום בורג כיוון רק קפיץ . וקולרגול יכול רק לחלום מקסימום נראה לו את האופניים

hananlv

New member
סליחה במחשבה שניה הבנתי

התכוונת שהמרחק יקבע ע"י מותחני הגלגל מן הסתם אגב- החלפתי את קפיץ המותחן בקפיץ יותר קשה לפי ההסבר שלך זה לא משנה כל עוד נשמר מרחק שתי האצבעות (אצבעות של מי אגב? של מקסיקני רזה?) תקן אותי עם אני טועה

חננאל...

קיבלת את האישי שלי לגבי מרוץ אפריל ???
רק לוודא... ח.

איזה בוטלה...

זה לא בילוי... זו יציקה של אלף חמש מאות סנובים שמגיע להם הכל... שעל ראשי לסופשבוע ארוך ומייגע... הייתי מוכן לגעגע סלעים חמשושבת ללא הפסקה וללא מקלחת במקום הטיסה הזו ובכייף גדול... אחשוב עליכם... ח.
שבאיזה שהוא שלב ישקול בעצמו צעדיו אם תיפתח קטגוריית סופרסניורים...

MexMex

New member
כמובן שלא...

איזה דביל אני... מכוונים את מתח השרשרת עד שהמותחן 2 אצבעות מתחת לזרוע... אדיוס

מממ..... חנן אולי תמורת סכום סימלי

לא משהו רציני רק הצצונת ותסובב את הגב לשניה .. ממש לא בקשה מוגזמת קולרגול

hananlv

New member
כמו שבתורכיה לא מסובבים גב במקלחת

כך גם במקרה שלנו

MexMex

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

למעלה