מקס האמזונה שלי

Bat7am

New member
מקס האמזונה שלי

שלום לכולם, יש לי תוכי מסוג אמזונה כבן 5, בשנה האחרונה הוא התחיל לצעוק בצורה לא נורמאלית, זה בלתי נסבל ו"הפתרון" היחיד שמצאנו שעוזר זה לסגור אותו בחדר חשוך, אך גם זה לא מועיל כל כך כי לאחר שמוציאים אותו הוא ממשיך לצעוק, רציתי לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה האם יש עוד אפשרות לגמול אותו מזה. תודה לכל לכולם.

רואי

New member
אמזונה

קודם כל איזו סוג אמזונה זו? ובלי קשר- אתה רוצה לומר שבמשך 5 שנים היא לא צעקה ורק עכשיו היא התחילה? בכל מקרה, הצעקות זה חלק מהאמזונה ואין הרבה מה לעשות. בעצם כן יש מה לעשות. הרי למה האמזוןנה צועקת? היא רוצה שתבואו אליה כדי לשלחק וכדי שתהיו איתה. לכן הפיתרון היחיד זה שתהיו ידה כל הזמן...

בנפירו12

New member
לדעתי..

לדעתי זה רק יחמיר את המצב.. כי כל פעם שהוא לא ירצה להיות איתה - בכל זאת.. הוא לא חייב תמיד להיות איתה.. אז היא כל הזמן תרצה להיות איתו מתוך פינוק.. מה שאני מציע זה להיות איתה יותר בשעות קבועות כדי שתתרגל שאתה מוציא אותה בין השעה הזאת לזאת וככה היא יודעת שאין למה מה לצעוק.. אפשרות שניה זה לקנות לה סטנד.. אצלי זה עבד..

Bat7am

New member
מקס

מקס התחיל לצעוק מאז שאח שלי נסע לטיול של שבוע ואז רוב שעות היום הוא היה לבד עד שאני הייתי חוזרת מהעבודה והוצאתי אותו מהכלוב ופינקתי אותו, הוא תוכי זכר מסוג "אמזונה צהובת המצח" שכחתי לציין שאצלנו בבית הוא רק 3 שנים. בנפירו12 מה זאת אומרת לקנות לו סטנד, ואיך בדיוק זה עזר?

בנפירו12

New member
זה עבר בכך ש..

מה קורה בעצם? הוא סגור בכלוב.. והוא רוצה להיות בחוץ.. סטנד זה הפיתרון את קונה סטנד כזה יפה.. והוא פשוט עומד עליו.. זה נותן לו הרשה של יותר שייך ושהוא יותר עם המשפחה..

jako1234

New member
אולי..

הצעקות הם מחוסר תשומת לב. הרי 4 שנים הייה בסדר אז מה קרה.??? יכול להיות מספר גורמים אולי החלפתם את מיקום הכלוב דבר המפריע .. אולי החלפתם את סוג המזון?? או שבכלל חוסר תשומת לב גם דבר שממש מעצבן תוכים הרי הם בדיוק כמונו יש להם עניין דעה וחשיבה. וכמובן הם אוהבים הרבה מאוד אהבה (בגבול כמובן לתת להם) סתם משהו שעלה לי בראש. מישהו נוסף במשפחה זה גם שינוי בקיצור תנסו להבין מה הייההשינוי האחרון שהפריע לו מאז שהתחיל לצעוק. להכניס לחדר. זה לא פתרון זה סתם מעצבן. כדי גם לתת תשומת לב לא חייב שהתוכי יהיה משוחרר כל הזמן מספיק רק אם יהיה במרכז החיים של הבית שלא יהיה מבודד. (כמובן זה לא תחליף לפינוקים)

רואי

New member
לא משנה

אני סתם מנסה לזהות את סוג התוכי המקור שחור כולו? אם כך הדבר אז זה לא אמזונה צהובת ראש

Bat7am

New member
אמזונה צהובת מצח

צהובת מצח לא ראש........רק המצח צהוב, כולו בצע ירוק עם מעט אדום ב"כתפיים" ובזנב.

למעלה