הרמה להנחתה
אכלתי לפני כמה שבועות בסניף בהרצליה. שעת ערב מוקדמת, המון משפחות וילדים, תוך כדי הארוחה נפלה קטיושה ראשונה בחיפה. שוקולטה עם ניחוח תפוז בכוס "חיבוק" (WTF), היה נחמד, תפוז מורגש, שוקולטה לא סמיכה מספיק, הייתי שובר פנימה כמה טבליות 70% מוצקים. מנת טראפל שוקולד אחד גדול עם "קצפת פקאן", גלידת וניל ורוטב שוקולד התגלתה כבדיחונת. טראפל זה לא היה, כדור מוס שוקולד מוחלש זה כן היה. המנה הוללה ע"י המלצרית והוכרזה כשוקולדית ביותר בתפריט. קצפת הפקאן הייתה קצפת עם פרורי פקאן מלמעלה, הגיוני אבל פשוט מדי. גלידת וניל הייתה בסדר. רוטב השוקולד היה רוטב דליל, מתוק מדי ולא שוקולדי מספיק. סתם בסדר שכזה. אז אחרי ביקור אחד שם וביקור בעבר בארט דה קוקו בכרמיאל אני יכול להגיע למסקנה הבאה - המקומות האלה הם לא לאוהבי שוקולד מריר משובח, מדובר בקינוחים להמונים, סוכריים בצורה מחרידה, עם התפשרות על חומרי גלם, יצירתיות וטעם. ואריציה ממש לא מחוכמת על קינוחי עוגה חמה גלידה וקצפת שכאלה. חבל שמאכילים בעיקר את הילדים עם המתוק הפשוט וסכריני הזה. תנו לי קינוח איכותי אחד שהושקעה בו עבודה ומחשבה, הרבה שוקולד מריר\פירות, גם שמנת טובה זה בסדר.. במקום אמבטיות של רוטב שוקולד חלב שומני ..