מקס ברנר

מקס ברנר

מה אתם אומרים על המסעדה?? היייתי השבוע שם ברוטשילד והיה ממש נחמד. תמיד לוקח לי שנה עד שאני בוחרת שם את המנה כי הכל כל כך מיוחד... למרות שזו לא מסעדה שבאים כדי לשבוע בה - היא שווה את הכסף... אשמח לשמוע את חוות דעתכם...

בולרו2

New member
הרמה להנחתה

אכלתי לפני כמה שבועות בסניף בהרצליה. שעת ערב מוקדמת, המון משפחות וילדים, תוך כדי הארוחה נפלה קטיושה ראשונה בחיפה. שוקולטה עם ניחוח תפוז בכוס "חיבוק" (WTF), היה נחמד, תפוז מורגש, שוקולטה לא סמיכה מספיק, הייתי שובר פנימה כמה טבליות 70% מוצקים. מנת טראפל שוקולד אחד גדול עם "קצפת פקאן", גלידת וניל ורוטב שוקולד התגלתה כבדיחונת. טראפל זה לא היה, כדור מוס שוקולד מוחלש זה כן היה. המנה הוללה ע"י המלצרית והוכרזה כשוקולדית ביותר בתפריט. קצפת הפקאן הייתה קצפת עם פרורי פקאן מלמעלה, הגיוני אבל פשוט מדי. גלידת וניל הייתה בסדר. רוטב השוקולד היה רוטב דליל, מתוק מדי ולא שוקולדי מספיק. סתם בסדר שכזה. אז אחרי ביקור אחד שם וביקור בעבר בארט דה קוקו בכרמיאל אני יכול להגיע למסקנה הבאה - המקומות האלה הם לא לאוהבי שוקולד מריר משובח, מדובר בקינוחים להמונים, סוכריים בצורה מחרידה, עם התפשרות על חומרי גלם, יצירתיות וטעם. ואריציה ממש לא מחוכמת על קינוחי עוגה חמה גלידה וקצפת שכאלה. חבל שמאכילים בעיקר את הילדים עם המתוק הפשוט וסכריני הזה. תנו לי קינוח איכותי אחד שהושקעה בו עבודה ומחשבה, הרבה שוקולד מריר\פירות, גם שמנת טובה זה בסדר.. במקום אמבטיות של רוטב שוקולד חלב שומני ..

ננה f

New member
כוס חיבוק=כוס טיפה לא WTF

ובחורף זה פנאן לחבק בשתי הידיים (אצבעות צמודות את הכוס המתמסרת ולשתות מהפיה. זה משהו ברמת סמי-יניקה אם אתה מוכרח בעניין הזה תיאור פלסטי דווקא . חה. בפעם הבאה תבקש את המריר. התפוז מוגש אם אני זוכרת נכון עם חלב ולא ממש עושה, לי לפחות, ת'עבודה. בברנר לא משתמשים בחומרים ירודים, ולמרות שאני לא מוטרפת על המקום, ועל פיאסטות שחיתות של שוקולד בכלל, צריך פשוט לדעת מה להזמין. ועוד משהו, מצאתי שהם קשובים לתלונות. ואגב, אני בעד התנועה לקינוחים בכפיות. כמות קטנה אך מאוד, מאוד איכותית. יש מעט מסעדות המחזיקות שף קינוחים, או לפחות עושות לקינוחים כבוד. אני מסכימה: לא הררי קצפת בתוך פבלובה סטייל שנות ה-70, לא בומבות של שוקולד ופצצות של קלוריות. תנו לנו משהו קטן איכותי ומרוכז.

sadira

New member
לא כולם אוהבים שוקולד מריר...

אני, למשל, ממש *לא* עניין של טעם...

תתרולי

New member
אמנם מקום נחמד לשבת בו

אבל באחת השבתות (לפני שבועיים אולי?) אחה"צ, הופתענו מאוד כשבאמצע הארוחה הגיעה המלצרית ובישרה לנו שנגמרו הוופלים! בהחלט הופתעתי - לתומי חשבתי שמסעדה יודעת להעירך מתי שעות העומס ולהערך בהתאם. מעבר לזה - המנות המתוקות בהחלט כיפיות, המלוחות קצת פחות (מנת הקרוק מאדם הגיעה לבסוף בתור טוסט).

נון5

New member
מקס ברנר- ביקורת ראשונה

ישבנו במקס ברנר אני ובן זוגי, בסנף בהרצלייה. השעה הייתה מוקדמת, מוקדמת מאוד פשוט קמנו מוקדם וברחנו מאזור הקטיושות... ראשית אציין שבשל השעה המוקדמת המקום היה כמעט ריק. הכל היה נקי, מסודר, אוירה מעולה ושירות מצויין. חיפשנו משהו לאכול..החלטנו ללכת על פרנץ טוסט עם מוצרלה מעושנת. אני חובבת אוכל קצת לא שיגרתי ובן זוגי לא! הוא מעדיף סטנדרט ורצוי שיהיה לו שוקולד מעל! :) בקיצור, הזמנו אוכל, הזמנו שתייה אך עובר זמן ודבר לא הגיע. לא התלוננו כי באמת לא הפריע לנו- ידענו שאין לנו לאן למהר (רק לא ידענו ששבועיים שלמים לא נמהר לחזור הביתה, נסראלה ארור). לפתע הגיעה מלצרית עם צלוחית ועליה כמות נאה של שוקולדים ממולאים בפקאן והתנצלה על העיכוב. איזה שוקולדים! איזה שירות! איזה חיוך מכל הלב! ולאוכל...אני נהנתי מהטוסט שהגיע, בן זוגי לא רצה לחלוק איתי משום שזה נראה לו לא משהו אז הוא הזמין קרואסון שהיה מעולה והגיע עם פינכת שוקלד ופינכה של קונפיטורת תפוחים ממש טעימה. לשתייה הוא שתה משהו מהמשקאות הקפואים שלהם עם השוקולדים ועוגיות- לא זוכרת אבל זה עשה את העבודה, מתוק וטעים. אני שתיתי הפוך קטן, כי מה לעשות בוקר זה בוקר בשבילי. הקפה הוגש עם שתי קוביות שוקולד וכפית מיוחדת לליקוק- רעיון מגניב ומשעשע. לאורך כל הארוחה השירות היה מעולה, ואני אחראית משמרת בעצמי ולכן ביקורתית מאוד. הארוחה עלתה כ80 ש"ח לפני טיפ. לא ממש יקר, לא ממש זול...אבל ללא ספק- שווה! מקווה שזה לא ארוך מידי...פעם ראשונה שאני כותבת ביקורת על מסעדה. אשמח לשמוע את תגובותיכם. נון

smartblonda

New member
הסניף בנמל ת"א הישן מוצלח

יותר מהסניף ברוטשילד,לדעתי,גם האוירה הרבה יותר נעימה. היינו אני והפוטנציאל החדש לפני כשבוע והזמנתי קערת יוגורט 0% עם פירות טריים וכוס חיבוק של שייק שוקולד בננה...ממממ טעים להפליא מאחר והמוטיקונים לא עובדים ,תאר לעצמך אמוטיקון של פרצוף מאוד מרוצה:))

עוד מסעדות שמתמחות בשוקולד

לדעתי מקס ברנר זו מסעדה מיוחדת..... כי תכלס אני לא מכירה מסעדה שהיחוד שלה זה מתוק...... לפחות לא ברמה כזו ולא בת"א....... אם משהו מכיר - תכירו לי - אני אשמח! :)

למעלה