מקסיקני!!!

rozgil

New member
מקסיקני!!!

אי אפשר להכנס לאתר (פורום)"נדודי שינה"!!! הוא כותב.....-חלה טעות, נסו מאוחר יותר!!!

גילי כתבתי לך שם בלילה...שתפוז

משדרגת את המערכות שלה ולכן יש הפרעות בכניסה... זה לא שהפורום לא בסדר...זה השרתים של תפוז עושים בעיות... אני יכול להיכנס תמיד כי לא נכנס כמוכם כרגיל... אבל אין מה לעשות עד שיסתדר הכל... חג שמח...

rozgil

New member
מ-ק-ס-י-ק-נ-י ????.......-חג שמח!!!

........ואיך אתה ניכנס לפורום?יש לך "צילצול"????........-תסביר לי ,זה מענין,.........איך אתה ניכנס בתור מנהל??????????

לא יכול להסביר לך איך אני נכנס גילי

כל מנהלי הפורומים נכנסים דרך מקום אחר...לא כמו שאר הגולשים...

rozgil

New member
מה זאת אומרת???

.....יש לך צילצול או משהו דומה כשמישהו כותב הודעה(למשל עכשיו-כשאני כותב את ההודעה יש לך סימן שמישהו כתב משהו בפורום???????)

חחחחחחחחח גילי כן בדיוק ככה יש לי

צלצול שמישהו כותב הודעה...חחחחחחחח...ממש לא ככה... וכמו שאמרתי לא יכול לומר לך איך...כי אני מנהל.ואסור לי כמנהל לומר לאף אחד איך אני נכנס...קבל את זה ותעבור נושא... חג שמח לך ולכולם...

ינשוף23

New member
אורן אני יודע מספר הכספת בשוויץ../images/Emo3.gif

מה המצב?עלק אני אחזור הביתה אני ארים אליך טלפון. יש לך מזל שאני ההיתי יותר לא בסדר ממך ולא הרמתי שנים טלפון.
נשתמע ינשוף.

וואלה הכל אחלה עזריאל...מפוצץ ...

לגמריי מהארוחת ערב היום...אוףףףףףף...ומחר עוד יש לי על האש... האמת אחי אתה צודק אני לא בסדר שלא חזרתי אלייך למרות שלך אין זכות דיבור בכלל...ואבד לי המס שלך...תן לי אותו במסר... ומחר בערב אני מתקשר...

rozgil

New member
מקסיקני=זו התשובה!!!

קודם כל, שלום לך , וחג שמח אז ככה , אין למנהל הודעה כשמישהו כותב בפורום שלו.. מנהל פשוט נכנס לפורום שלו ורואה הודעות , כמו כל אחד

חחחחחחחח גילי מה אתה אומר באמת?

אתה מלמד אותי איך אני רואה הודעות חחחחחחחחחח נו באמת...

rozgil

New member
אני לא מלמד אותך.........

.......אבל אני סקרן בנושא?..............!!!

הסקרנות הרגה את החתול גילי...

אמרתי לך אתמול תעבור נושא כי לא תדע...יש דברים שמנהלים לא מגלים...

למעלה