מקסיקו

YoramL

New member
מקסיקו

שלום כולם. אני גר במקסיקו כבר 4 חודשים עם תכנונים לטווח ארוך. יש מישהו בפורום שגם נמצא באזור? נשתמע..

אלכסיס

New member
סתם מתוך סקרנות........yoraml

אז, איך זה לגור במקסיקו? (אני רואה שטוב לך שם אז אתה מתכנן להישאר לתווך ארוך.....) מה הביא אותך לשם מלכתחילה? טוב תחזור אלי, יהיה מעניין לדעת....

היי יורם

אני נמצאת בטקסס. אני יודעת שזה לא מאוד קרוב, אבל יחסית למרחקים כאן, זה נחשב בסביבה... איפה אתה במקסיקו? מותר לשאול מה אתה עושה שם? אפרת.

danistar

New member
חחח.. את לא יודעת כמה קרוב ...

טקסס גובלת עם מכסיקו והשפעתה של מכסיקו ניכרת בטקסס היטב . הכל מהעובדים ההיספנים הרבים בטקסס וכלה באוכל ... ( בוריטוס , פהיטס וכו , מומלץ לאכול במסעדות הטובות כגון ON THE BORDER ו UNCLE JULIOS ולא בדוכני האוכל המהיר .. בתיאבון . בקשר לאוסטין שאלה ... יצא לך לבקר ברחוב הפאבים בדאון טאון בערב סוף השבוע ?? ... על טקסס בכלל ודאלאס בפרט ( אם כי להרבה מהמסעדות בדלאס יש סניפים גם אצלכם באוסטין .. ) את יכולה לקרוא באתר שלי בעברית !!

אלכסיס

New member
הי, אפרת......... ../images/Emo6.gif

איך בטקסס? ואם מותר לי לשאול, איפה את בטקסס ומה את עושה שם?............... ........

MexMex

New member
במקסיקו

מה? כולכם רוצים את סיפור חיי?
בקיצור - עברתי לכאן לאחר שהייה של שנתיים (די משעממות) באירופה. לפני כן הספקתי (בתור טכנאי של חברה ישראלית) להיות בדי הרבה מקומות בעולם. אחד המקומות היה...נכון - מקסיקו. הקיצר - לאחר אירופה (שגם שם הייתי טכנאי והסתובבתי לי), רציתי לעשות משהו אחר. באתי למקסיקו (טולוקה - 66 ק"מ ממקסיקו סיטי) ופתחתי פה חברה שמוכרת, מתקינה ומשרתת את הציוד של החברה הישראלית. עד עכשיו כלום - אבל העתיד נראה די ורוד (עם קצת אדום וירוק של salsa verde & Salsa roja). מה עוד? תספרו קצת אתם ואני אשמור לי משהו לפעם הבאה

למעלה