מקסיקו ו..

מקסיקו ו..

שלום לכולכם ;]

בסוף אוגוסט,מתנה לעצמי לאחר תקופת המבחנים החלטתי לטוס לטיול של חודש במרכז אמריקה עם שתי חברות.. חלק מהיעד הוא מקסיקו ומבירורים שערכתי ברחבי גוגל הבנתי שקנקון,פלאייה דל כרמן ואיסלה מוחרס זה 3 מקומות שנמצאים אחד בקרבת השני ושווים ביקור.. רציתי לשאול:

האם יש מקומות נוספים ששווה להגיע אליהם במקסיקו בהתחשב בכך שיש לנו רק חודש ואנחנו רוצות להספיק עוד מקום חוץ ממקסיקו וגם שממש הלחיצו אותנו לגבי מקסיקו סיטי לדוגמא עם כל הכנופיות והמאפיות שיש שם..

כמה זמן יספיק לי לשלושת המקומות האלה כי אנחנו רוצות במשך החודש הזה להספיק גם קצת פנמה או גווטאמלה או משהו כזה שגובל עם מקסיקו..

כמה כסף אני צריכה,בלי כרטיס טיסה כמובן לחודש,אני לא מחפשת לישון באכסניות ולעשות נסיעות של 20 שעות באוטובוס כדי לחסוך כסף אבל גם לא פינוקים ברמה של ירח דבש.. משהו ממוצע וטיפה יותר? (עבדתי קשה כדי להרשות לעצמי להתפנק... חח)

מה יותר מומלץ מבין המדינות הגובלות עם מקסיקו? הכיוון הוא יותר חופים,מסיבות ושופינגגג מאשר טרקים וכאלה

והשאלה הכי חשובהההה.. איפה יש במקסיקו אם בכלל מרכזי קניות זולים? הבנתי שיש משהו בסגנון הMBK של בנגקוק

סליחה על החפירה.. כל תשובה תתקבל בברכה ותעזור לי.. תודהההה!!!

natyh

New member
מתי תקופת ההוריקנים שם
?

הוריקנים

בעיקרון ממאי עד ספטמבר אבל כתוב באתרים באינטרנט שזה לא משהו היסטרי וגם שיש סופות הוריקן חם זה כמו שבתאילנד יש מונסונים בחודשים האלה ואני הייתי שם בספטמבר של שנה שעברה ונתקלתי בשני מונסונים..

למעלה