מקסימים!!

LIRAZ CHARHI

New member
מקסימים!!

שמרו על עצמכם חזק שם בדרום! אני שמחה להגיד שאני נכנסת סופסוף להקליט את האלבום מאחלת לכם המשך קיץ נעים ומוסרת מלא נשיקות לירז.

איזה כיף להיכנס לפורום ולראות הודעה מימך ../images/Emo77.gif

אנחנו שומרים על עצמינו עד כמה שאפשר
איזה כיף סופסוף שומעים משהו על האלבום ..אין לך מושג כמה אנחנו מחכים לו כאן בפורום !! שיהיה גם לך קיץ נעים ! אוהבת דיאנה

לירז ../images/Emo140.gif

איזה מגניב שנכנסת לפורום ! ואנחנו מזה שומרים אחד על השני בממ"ד !! כיף לדעת שאת עובדת על האלבום אני אישית ממש מחכה לו !! שיהיה לך גם קיץ נעים וכייפי

אליסה13

New member
לירזוש אייזה כייף שנכנסת../images/Emo13.gif

אחרי הרבה זמן הרבה זמן שלא היית כאן :) תודה רבה שאת מעדכנת אותנו :) אני מאחלת לך המון המון המון המון המון בהצלחה עם האלבום החדש מחכה ומצפה לקנות ולשמוע אותו:) בטוחה שהתוצאה והזמן שאנחנו מחכים ללא ספק ישתלם את העבודה המרובה והקשה שלך המשך חופשה נעימה ומהנה תהני מכל רגע ורגע :) נשיקות וחיבוקים חמים .מתה עלייך <3 <3 <3 <3 <3 אליסה.

../images/Emo2.gif אני רואה טוב ?! לירז ../images/Emo11.gif

וואי איזה מגניב את נכנסת לפורום חח יש אלבום ?! אוי איך לך מושג כמה אנחנו משתוקקים שתוציאי את הדיסק כבר
שיהיה בהצלחה ועבודה נעימה :) ושיהיה לך קיץ נעים ומלא חוויות !
אוהבת אותך נטשה

שובלי13

New member
לירזיייי את כזאת מדהימה../images/Emo24.gif

אנחנו משתדלים לשמור על עצמנו
שיהיה המון המון בהצלחה עם הדיסק אנחנו כבר לא יכולים לחכות לו !!!!! תהני המון בקיץ ותעשי חיים
אוהבת אותך המון

יולי127

New member
../images/Emo9.gif לירזוש ../images/Emo9.gif

חחח איזה מגניב להכנס לפורום ולראות הודעה מימך
!!!!!!!!!! נחמד לדעת שגם בתל אביב מודעים למצב הגוסס של הדרום חחח... מאחלת לך המון בהצלחה בדיסק ותהני בהקלטות אנחנו מחכים לו כבר המון המון זמן
!! ותודה שנכנסת וכתבת כאן מקווים לשמוע מימך שוב בקרוב
אוהבת אותך

לירז :)

חחח תודה לירז אנחנו שומרים על עצמינו ממ"ד
שיהיה מון המון בהצלחה בהקלטות ותהני מהעבודה על הדיסק
אנחנו מחכים לו :] שיהיה קיץ נעים !!אוהבת אותך ליאור

../images/Emo99.gif לירז איזו מקסימה את שכתבת בפורום

אנחנו שומרים על עצמנו בדרום חחח ולא זזים מהממ"ד איזה כיף !! סופסוף את עובדת על הדיסק אין לך מושג כמה אנחנו רוצים שהוא יצא כבר ! שיהיה המון המון בהצלחה
אוהבת אותך ניקה !!! :)

RTur

New member
הופה.. איזה כיף שקפצת לכתוב!../images/Emo47.gif

ואיזה כיף לקרוא סוף סוף משהו שקשור במוסיקה. יאללה שיהיה בהצלחה ורוצים כבר לשמוע את קולך! אולי סוף סוף יהיה משהו מעניין במוסיקה הישראלית כי אני קצת נרדמתי ממנה בזמן האחרון.

למעלה