מקסימה

רונה55

New member
מקסימה

אולי תגידי לי את מה כן עוזר????????? אני כבר ניסיתי הכל ולא הלך לי מה עוזר מה? יש כאלה שלא עצוב להם מהשומן ולא רע להם מזה אז כנראה שאת ניכללת בזה אבל יש אחרים שמאוד רע להם מזה מה לעשות???. את אולי השלמת עם זה ולכן את נישמעת מאוד שמחה מאושרת וסבבה לך וזה אחלה באמת. אבל אל תשכחי יש הרבה שהם בדיוק הפוך מזה וזו בעיה חמורה מאוד בפני עצמה. אז אל תכעסי עלינו על החדשות שניכנסות ובוכות תנסי להבין.....

אמרתי לך מה עוזר...

ואם את עדיין בדכאון....לא ניסית הכל! ועזבי אותי חמודה....אני לא בצרות פה...את פה העניין... כמו שאמרתי ואני אגיד עוד 1000 פעם אם זה יעזור במשהו.... רונה...הכל מתחיל מהראש שלך בלבד! הכל מתחיל ממך.....אמרתי לך יש לך שתי ברירות.... 1. להזיז את התחת ולעשות דיאטה! אם את חושבת שזה הפתרון...אבל תני לי לומר לך שאני מכירה אנשים...שרזו מדהיםםםםםםםםם 60 קילו וגם יותר וגם פחות....והיום נראים יפים להפליא ממש כוסיות....אבל חמודה...זה לא עזב אותם אף פעם....הם שמנים בראש ותמיד ישארו כך...והם בעצמם מודים בזה ואין שום פתרון. 2. שתתחילי לעשות משהו עם עצמך....צאי..תבלי...תכירי אנשים ..את יכולה לשלב גם אם זה דיאטה אם זה עושה לך טוב....ותראי שחברת אנשים הכל יותר נעים....חברה תמיד עוזרת...ותגלי שם עולם של חברים שרוצים לעזור ותגלי שיש גברים שמתים על שמנות ותגלי עוד הרבה דברים.....זה כמובן אם תעשי משהו בנדון. עוד דבר......אינני כועסת על זה שהן נכנסות ובוכות...מה לעשות זה חלק מהפורום לקבל בכי ....אני כועסת שנכנסות ולא קוראות מה אחרים כתבו ובעצם חוזרות על אחרים......זה נכתב מלאן פעמים....ואותו הדבר כל יום כל יום אז קצת לקרוא מה אחרים כותבים יעזור...בסך הכל אני קוראת את כולם...זה חלק מהפורום אני לא אכנס ואקרא מישהו אחד בלבד....צריך לדעת מה דעת כולם ומה כולם כותבים. אגב....את יכולה להגיב להודעה בהמשך ההודעה שנכתבה ולא לפתוח הודעה...זה שירשור
. רונה......תהיי חזקה בשביל עצמך..... שבוע נפלא מקסימוששששששששששששש

מה זה מאיפה? כמו כולם!

יוצאים!!!!!!!!!!!! פוגשים אנשים!!!!!!!!!!!! ויש הזדמנויות.....כמו שיצאת אתמול...רק במקרה מישהו היה גם יכול להתחיל איתך....כמו שתלכי למפגשים....אולי תמצאי חן בעיניי מישהו או להיפך....את יכולה להרשם באתרי הכרויות....זה לא בושה....תסנני את אלה שלא יראו לך...ומי שכן...תיפגשי! כן...זה חלק מהדרכים....אבל אמרתי לך....כל מפגש עם המין השני ובכלל גם עם נשים....יהיה הרבה יותר נחמד עם הגישה שלך ואת בעצמך...תהיו יותר חיוביים. בהצלחה חמודה .....

רונה,

אם תישארי בבית, תזחלי למיטה ותבכי על מר גורלך, בטח לא תכירי אנשים. את יכולה לקחת איזה קורס, ללכת לשמוע הרצאות בנושאים שונים (יש כאלה שזה אפילו חינם) בטח יש לך חברות, לא? להזמין אחת לצאת לכוס קפה, להתלבש יפה, להתאפר ולתת לעצמך הרגשה של מיליון דולר... בקיצור, אף אחד לא יבוא לדפוק לנו על הדלת.. חבל, אבל זה ככה. צריך לצאת וכמה שיותר.

למעלה