מקנזי וג'י.טי

anatotel

New member
מקנזי וג'י.טי

טוב, צריך לקחת קצת פסק זמן מהמאבק ולהסתכל קצת על מקנזי חביבתנו וידידה החדש- ג'י טי. צר לי להגיד את זה ולהכעיס את כל אוהדי מק ובילי, אבל מק וג'י טי- משעשעים ביותר ביחד! ואני יוצאת בקריאה גדולה- מקנזי- תשכחי מבילי! ג'י טי הרבה יותר חמוד/משעשע/כייפי והכול!

אני איתך

לא הייתי מתנגדת שהם יהיו ביחד עכשיו. זה יכול להיות כזה נחמד. אני בטוחה שרק מאק תוכל לשנות את ג'י.טי ובטח רק היא תצליח למתן אותו קצת ושלא יעשה הרבה שטויות, והוא ילמד אותה להשתחרר קצת ולא לדפוק חשבון לכל העולם ואשתו. אח... אם רק אני הייתי התסריטאית איזו סצנות מענגות היו מחכות לכם...

Jolleen

New member
לא לא לא

מאק וג'יי טי-

היי חזרתי ובינתיים (בקרוב זה ייפסק)

חזרתי לצפייה די קבועה. קית' הזה המעצבן לא קולט שבאמת בתו חולה. ? ככה זה הכשהההורים מתערבים בחיי הילדים. הגעתי למסקנה שהוא אשם במות טוני לפחות באופן חלקי כי הוא זה שדחף את בתו להפריד בין טוני למייגן. אומנם היא הרחיקה לכת יותר מדי. ג'יי טי ומאק- עדדין לא גיבשתי דעה כי לא ראיתי הרבה. ואשלי תפסיקי להידחף לחיי אחיך.......

רוצה מקנזי וג'ייטי?

באמריקה מקנזי עם ג'ייטי... היא בישלה לו הבוקר, הוא קנה לה דונאטס, הציע לה להבריז מהלימודים ולקחת יום חופש (כי תראי איזה יום יפה יש בחוץ, ג'ייטי מציע - איך אפשר לסרב?
)

Jolleen

New member
אתה יודע שאתה מדכא אותי?

לא רוצה מאק וג'יי טי ביחד!! לא לא לא לא לאאאאאאא! רק קולין וג'יי טי :(

Jolleen

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

א. כותבים COLLEEN ב. לא משנה כמה מאק עם ג'יי טי- ג'יי טי תמיד יאהב אך ורק את קולין. ובקרוב בפרקים הישראלים (אם לא מחשיבים את ההפסקה של ארבעת החודשים) קולין תבוא וכולכם תבינו שהיא וג'יי טי שייכים אחד לשני. חכו ותראו.

למעלה