מקל קסמים למנהלת

נוגע בך

New member
מקל קסמים למנהלת

אז כך, אחרי דין ודברים לא פשוט עם המנהלת ושיחה שהתחילה קקשה וטיפה התרכחה הבנתי בין השורות כי מקל הקסמים של המנהלת מקולקל. יתכן ובגלל זה לעיתים קרובות עולים לה הפיוזים? יתכן ולכן לעיתים קרובות אנו מצונזרים בגלל זה? אז................ פותח שרשור המלצות למקל קסמים שיטפל במנהלת וידאג שתשאר לנו רגועה.

Rinattt

New member
הפעם...

הרסת את כל הטעם הטוב שבשירשורים שלך...
יודע אומרים... אדם נמדד בשעת כעסו... ובשעת הכעס בחרת להתבטא הכי לא יפה, אומנם מילים לא מלוכלכות, אבל כוונות זדוניות ומרושעות... שהגיעו בכדי לפגוע... חושבת ש... אם דינה טועה יש מסר אישי, היא בוודאי לא מלבינה את פנייך ברבים, ולא מעירה לך ע"ג הפורום. להיות מנהל לא קל, לשמור על חוקי הפורום בטח ובטח שלא קל, נסה להסתכל פעם אחת מהצד שלה, תראה שזו עבודה שאין שכרה בצידה. ונניח שהיא באמת לא בסדר, הדרך היפה היא להתעלם, לנהוג בפורום על פי חוקיו ולהמשיך להנות מהשאר... קצת מוסר... לא מזיק...

נוגע בך

New member
בואי רגע

השרשור בידיעתה אמנם לא בהסכמה חיוך מותר להעלות לעיתים?

Rinattt

New member
אני לא חושבת שהיא הייתה...

נותנת לך קרדיט להעלות שירשור אם המקל קסמים שלה מקולקל, ואם החוסר אורגזמות זה מה שמעלה לה את הפיוזים... אז בוא נחשוב רגע... יש חוקים... כמו בבי"ס, כמו במדינה, כמו בבית, כמו בכל מקום... אומרים בטיפת חלב... "ילד הגדל בבית ללא גבולות לומד להיות מבולבל" {משהו כזה... העיקר הכוונה} תחשוב על מקום, כמו הבית שלך, אין גבולות לילדים... מה היה קורה? צריך להבין, טבע האדם, אם לא יהיו גבולות < חוקים > כל מקום יעלה על גדותיו, לא תשאר טיפת מוסר, הכל יראה אחרת, דוחה יותר, בוטה יותר, פוגע יותר... ותחשוב על זה...

נוגע בך

New member
אז שוב נעשה סדר

בואי באמת תתני טיפה קרדיט לגבי שיחותי עם המנהלת. ואפילו תצתרכי להאמין לי שאין בין הויכוח שלי (שהתנהל ביני לבינה) לבין הודעה זו כל קשר. ואולי בעצם יש קשר אבל הוא בהופך על הפוך ולגבי גבולות כן אני חושב שאין שחור לבן ויש להפעיל שיקול דעת ולא תמיד מסכים עם שיקול הדעת אבל את זה אני עושה מולה ולא פה.

ראיתי שאתה גאון בעניני שתיקות

אז איך זה שעוד לא הבנת שלפעמים עדיף לך לשתוק? קמת על רגל שמאל? קח עוד כוס קפה וסיגריה ...תרגיע.

למעלה