מקל סנוקר, עזרה.

• פותח הנושא G8G8
  • פורסם בתאריך
איביי- אתה מוזמן לשאול לגבי המחירים

אם אתה קטן אמונה. ושוב, אני מדבר על מקל פשוט יחסית.

9ball master

New member
עלות משלוח....

לא קשורה למחיר המקל... ישנם מספר פרמטרים שקובעים את עלות המשלוח 1. גודל פיסי (נפח) 2. משקל 3. צורת השילוח לגבי שני הסעיפים הראשונים, היקר מבינהם הוא זה שקובע לגבי הסעיף השלישי, רוב האתרים ישלחו רק עם חברות שילוח כמו fedex או ups שהם גובים דמי משלוח יקרים ובנוסף עוד גובים דמי טיפול בארץ... זה שאתה שולח אותי ל ebay זה נחמד, אך אם זכרוני אינו מטעני, אתה קנית את המקל שלך בשולחן הירוק ולא הבאת מחו"ל קודם תזמין ואחר כך תראה לי קבלה על משלוח של $25.... ועכשיו סוד קטן מתוך התעשיה הזאת... מחיר המשלוח האמיתי הוא לא באמת $50 - $60 אלא הרבה פחות.... ($25 נשמע הגיוני ונכון) אבל החברות שמוכרות מקלות, גוזרות גם קופון על המשלוח..... take it or leave it...... אני לא קשור לשום חנות בארץ ואין לי שום אינטרסים למנוע יבוא אישי, להיפך אני ממליץ בחום לייבא באופן אישי ציוד מקצועי ואיכותי.... אך אם תבדוק לעומק תגלה שבציוד זול, אין חיסכון ביבוא אישי, להיפך אתה מפסיד את השירות שיש בחנות, כבר היה כאן מישהו שסיפר שהמקל שלו נפגע ממש אחרי שהוא קנה אותו והחנות החליפה לו אותו... נראה אותך עכשיו גם משלם דמי משלוח הלוך וחזור על מנת להחליף מקל (בהנחה שיחליפו לך אותו) ואני לא קטן אמונה, פשוט בעל ניסיון....

G8G8

New member
מסכים

מסכים עם כל מילה שלך. לא שווה לייבא מחו"ל מקל זול. לא שווה את הכסף,הטירחה ואם המקל פגום אין לך מה לעשות פשוט. בחנות אפשר להרגיש את המקל ולבדוק אותו פיזית. אם אתה מזמין מקל Custom כמו שגיא (גיא נכון :)) אז זה אחרת לגמרי. אבל מקלות זולים (עד 1K שקל נגיד לא שווה מחו"ל).

יש לי נסיון ביבוא מאיביי של עשרות

מוצרים וידועה לי שיטת התמחור וכל סוגי המשלוח. וכן, רוב החברות באיביי גובות אקסטרא על המשלוח. ולמרות זאת, יש מקלות שנמכרות ב400-500 ש"ח בארץ ובאיביי אפשר להשיג באזור ה30$ + 20-25$ משלוח דרך USPS או רשות הדואר האנגלית. במחיר כזה שווה לקחת סיכון. וכן אני קניתי מהשולחן הירוק לא בגלל שחששתי אלא בגלל שלא יכלתי לחכות...

9ball master

New member
בוא נעשה עסק...

כנס ללינק הזה, תראה מקל סנוקר של חברת BCE המחיר באתר הנ"ל הוא 43.99 ליס"ט שהם כ 365 ש"ח, תוסיף $25 משלוח שזה 110 ש"ח, סה"כ 475 ש"ח את המקל הזה בדיוק, מוכרים בסקורס/ביליארד סנטר ב 490 ש"ח
..... 15 ש"ח יותר.... וזה בהנחה שהמשלוח באמת יהיה $25 ושלא תשלם מיסים בכלל..... בבקשה תזמין לי את המקל הזה, אני אשלם לך 480 ש"ח (5 ש"ח עלי....
) בתנאי שהמקל ישר פלס וללא שום פגעים!!!!!! גם תיתן לי את הקבלה המפרטת את סך העלויות על מנת שנציג אותה כאן..... כך בחשבון שכל פגם הכי קטן ואני לא לוקח את המקל ואתה תקוע עם מקל פגום ומינוס של 500 ש"ח.... או שאני יכול להכנס לחנות לבדוק את המקל תחת זכוכית מגדלת ולשלם את אותו הסכום פחות או יותר ולוודא שיש לי מקל חדש במצב טוב (ותאמין לי שזה יקח זמן לעבור על כל הסטוק למצוא אחד שלא פגום....) מה אתה אומר??? מה היית מציע לי לעשות??? אני לא אומר שהחנויות בארץ הם כולם אנשי מקצוע ושירות נהדרים, להיפך..... אבל העובדה היא שבציוד זול, עדיף לקנות בארץ....

9ball master

New member
בדיקה שרירותית ומהירה.....

נכנסתי לגוגל, רשמתי מקל סנוקר (snooker cue) נכנסתי לתוצאה הראשונה שהתקבלה, מן הסתם מדובר באתר אנגלי (לא תמצאו מקלות סנוקר כמעט בכלל באתר אמריקאי...) בחרתי את המקל הראשון ועברתי לביצוע ההזמנה... אתם יכולים לעשות זאת כמעט בכל אתר ששולח לכל העולם על מנת לדעת כמה זה יעלה לכם בסופו של דבר.... עלות המשלוח לישראל היא 29.55 ליש"ט שהם קצת יותר מ $56......

barca4ever1

New member
נסה את הwiraka m-1

מקלות מסיביים ברמה גבוה וזולים יחסית, המקלות מיוצרים באנגליה ובארץ עד כמה שידוע לי ניתן להשיג אותם ברשת פייר-בול, בסניף של כפר סבא בטוח, לגבי בית שמש והקריות אני לא יודע..

G8G8

New member
תגובה

אפשר להשיג אותם באיזור המרכז? ב"שולחן הירוק" או "בילאירד סנטר"

G8G8

New member
שאלה

גיא, לפי דעתך מה עדיף הWiraka או הDufferin? ויש אותם ב"שולחן הירוק" או בחנות אחרת באיזור המרכז? תודה.

9ball master

New member
the name is

Bond...... סתם - שגיא, לא גיא לא יכול להגיד לך מה עדיף כי לא ראיתי אף פעם את המקלות של Wiraka לא תמצא את המקלות הנ"ל בשום חנות בארץ, מדובר ביבוא פרטי של מועדון ביליארד... לגבי ה Dufferin, מדובר במקלות שבמשך עשרות שנים נחשבו למקלות הזולים הטובים בעולם, לפני כשנתיים עקב טעויות ניהול של הילדים שירשו את החברה, היא פשטה רגל כך שמלאי המקלות של dufferin הולך ואוזל ברחבי העולם, לדעתי כל הקודם להשיג אחד - זוכה.... אני אישית יש לי 3 מקלות שהשגתי..... מי יודע אולי באחד הימים זה יהיה פריט אספנים ששווה הרבה כסף....

G8G8

New member
אוקי...

גיא :) שמי מאור דרך אגב... אתה אוליי יודע אם יש באיזור המרכז (במיוחד ב"שולחן הירוק") מקלות של dufferin? כי אני יודע שיש להם בטוח B.C.E (אמרת לי שזה לא משהו), וסתם מקלות שיש עליהם מיתוג של רוני או ג'ימי ווייט (בד"כ קקה מקלות). אה וגם יש להם מקלות של Jhon Paris, אבל המקלות הכי פשוטים שלו מפס ייצור. גם ראיתי אצלהם מקל מצופה גרפית או משהו כזה (מקל אפור\שחור), מה אתה אומר?

9ball master

New member
בתל אביב יש לך

את השולחן הירוק ואת ביליארד סנטר, לשניהם יש עוד קצת מקלות של Dufferin צריך לבדוק את המקלות האלו של John Parris לוודא שמדובר בדבר האמיתי ולא באיזה חיקוי מהמזרח.... (זוכרים נעלי Mike) המקלות המצופים, אם זה גרפית או פיברגלס או תערובת של טיטניום עם חומרים אחרים, מיועדים לשחקן המתחיל, הם יותר עמידים ממקלות על עץ חשוף בפני פגעים העץ אך זה בא על חשבון ה feel של המקל (שאני אישית מאד לא אוהב, אך יש כאלו שכן), דבר נוסף שיש להבין, המקלות המצופים הנ"ל נהפכים למאד דביקים מהר מאד.... נורא מעצבן.... חייבים לשחק עם כפפה שמשחקים עם מקל שכזה...

G8G8

New member
אוקי

אני מקווה שאני אמצא מקל Dufferin טוב. כן, גם אני לא אוהב את המקלות ה"מקושקשים" הצבעוניים האלה עם השטויות. אני אוהב מקל נקי וטבעי כזה, בלי שום ציפוי. מראה של עץ טבעי וחלקו התחתון רק צבע שחור בלי שום נצנצים חחח. שוב תודה לך :) סתם שאלה- יש לך שולחן פול בבית (הבנתי שאתה אוהב יותר פול)? איפה אתה משחק בד"כ?

9ball master

New member
אין לי שולחן....

חשבתי על לקנות אחד אבל כנראה שאני אדחה זאת בשנה (זה יצריך לעבור דירה ואין לי חשק כרגע....) אני משחק בדר"כ בסקורס בת"א ולפעמים במונרך (המזגן שם יותר טוב...)

G8G8

New member
אה

אה הבנתי. אני בלינקולן בחולון בעיקר. מדיי פעם בסקורס בראשון (יש שם 12 פיט בלינקולן אין). טוב נשארתי בלי שאלות כרגע (בזכותך) והשכלתי המון ביומיים האלה. תודה ונקווה שבקרוב יהייה לי מקל.

barca4ever1

New member
בוודאות, המקל מיוצר באנגליה

בדקתי את העניין, על המקלות שמחזיקים בפייר בול רשום made in england

9ball master

New member
אז רשום.....

אז עבדו עליך.... קפוץ לבית הדפוס הקרוב למגוריך ותוכל להדפיס מדבקות של "........ Made in" בכמה גרושים.... החברה ממוקמת במלזיה, המפעלים נמצאים במלזיה ובסין http://www.wiraka.com

למעלה