עלות משלוח....
לא קשורה למחיר המקל... ישנם מספר פרמטרים שקובעים את עלות המשלוח 1. גודל פיסי (נפח) 2. משקל 3. צורת השילוח לגבי שני הסעיפים הראשונים, היקר מבינהם הוא זה שקובע לגבי הסעיף השלישי, רוב האתרים ישלחו רק עם חברות שילוח כמו fedex או ups שהם גובים דמי משלוח יקרים ובנוסף עוד גובים דמי טיפול בארץ... זה שאתה שולח אותי ל ebay זה נחמד, אך אם זכרוני אינו מטעני, אתה קנית את המקל שלך בשולחן הירוק ולא הבאת מחו"ל קודם תזמין ואחר כך תראה לי קבלה על משלוח של $25.... ועכשיו סוד קטן מתוך התעשיה הזאת... מחיר המשלוח האמיתי הוא לא באמת $50 - $60 אלא הרבה פחות.... ($25 נשמע הגיוני ונכון) אבל החברות שמוכרות מקלות, גוזרות גם קופון על המשלוח..... take it or leave it...... אני לא קשור לשום חנות בארץ ואין לי שום אינטרסים למנוע יבוא אישי, להיפך אני ממליץ בחום לייבא באופן אישי ציוד מקצועי ואיכותי.... אך אם תבדוק לעומק תגלה שבציוד זול, אין חיסכון ביבוא אישי, להיפך אתה מפסיד את השירות שיש בחנות, כבר היה כאן מישהו שסיפר שהמקל שלו נפגע ממש אחרי שהוא קנה אותו והחנות החליפה לו אותו... נראה אותך עכשיו גם משלם דמי משלוח הלוך וחזור על מנת להחליף מקל (בהנחה שיחליפו לך אותו) ואני לא קטן אמונה, פשוט בעל ניסיון....