מקלט מגנום

slomi1

New member
מקלט מגנום

שלום לכולם אני רוצה לעדכן את התוכנה שלmagnum cip250 וגם עם יש חדש לנוקיה 9800 5 שיטות

רמי א

New member
אם אני לא טועה זה מאוד קשה עד

לא אפשרי לשים בנוקיה 9800 תוכנת DVB2000 ותוכנה ל5 שיטות קידוד. בניגוד לנוקיה 9200 ו9600 אני אישית לא מציע ליקנות נוקיה 9800 כי זה עובד כמו צב ויש בו קשיים לקבל חלק מתדרי הסי בנד ולקבל פולורטור. גם אין לו שירות טוב בארץ כי החברה עומדת להתפרק בארץ. לי נאמר שמבחינת פאץ עדיף את המקלט LG מהמגנום.יש מקורות שאומרים שמגנום זו חברה שקנתה זכויות על חלקים ממקלט טופפילד ומיצרים את המקלטים האלה עם שינויים לטובת שיפור פיצוח הצפנות החברה הראשית בארה"ב עם סניפים ביבשת אסיה משם זה עובר לעוד סניפים ומשם למוכרים.זה רק מה שידוע לי בנושא המגנום.אבל בLGלא אוהב אותו כי יש בו קשיים לקבל פקודות מפולורטור וקשיים בקבלת תדרי סי בנד.והקליטה בו לפעמים עם מלא ריצודים. למי שלא זוכר-פולורטור זה מכשיר המשנה קוטביות מליניאר VH לסירקולר LH RH.מומלץ להשתמש בארץ בפולורטור ל סי בנד כי בארץ רוב התדרים בשני הקוטביות נפוצים בסי בנד .בקיו בנד בארץ יש רק קוטביות אחת נפוצה הליניאר.ומומלץ לשים פולורטור מחברה אמינה ולהתקין אותו נכון מתקין מומחה שלמד במקום אקדמי על כיוון לוינים כי רוב המתקינים בארץ לא מומחים בהרכבת פולורטור ולכן שהם מרכיבים אותו הוא בהחלט מוריד קליטה. כי צריך לדעת איך מתקינים פולורטור נכון .אני לא יודע .אני מכיר מומחה לכך אבל בגלל בקשתו החוזרת ונשנית שהוא לא מעוניין להתפרסם בפורום אני אכבד את בקשתו.אז כל מה שנותר זה לחפש את המתקין הנכון.

למעלה