מקלט וסוסים@

מקלט וסוסים@

איך נכניס סוס למקלט בעת מלחמה? אנחנו הרי לא רוצים שהוא ימות מגזים וחומרים רעילים... יש לכם רעיונות? שרשרו כתגובות...

shaililo

New member
אמממממ...

אף פעם לא חשבתי על זה... מה עשו במלחמת המפרץ?

speedy123

New member
אני בעד לשחרר אותם-

לדעתי אם תהיה מלחמה הכי טוב זה לשחרר את הסוסים-כי מקלט זה לא מקום לסוס-כי בניגוד לבניי אדם סוס צריך להוציא אנרגיה והוא לא מסוגל להיות סגור אז הכי טוב זה פשוט לשחרר אותם והם בטוח יסתדרו מה אתם חושבים<??

אבל אם הסוס אוהב את...

החווה או המקום שממנו בא אז הוא יחזור לשם מתישהוא... פעם היה לנו סוס שיכל לברוח והוא לא ברח!!!

shaililo

New member
מה זאת אומרת לשחרר אותם?

לא פשוט להשאיר אותם לחווה? למה לשחרר?

speedy123

New member
לשחרר

לגמריי שיוכלו לרוץ בשטחים! כי אם הם ישארו בחווה- 1. אף אחד לא יבוא לטפל בהם כיכ כולם יהיו במקלטים. 2. יש יותר סיכויים שהם יחיו כשהם יהיו משוחררים כי יש להם אפשרות של בריחה ממקום למקום -לעומת זה שהם ישארו כלואים בחווה בלי אשפרות לברוח מטיל מתקרב. 3. למה שהם לא ייהנו טיפה -למרות שזה לא ממש ממש מ מש מהנה אבל WTH

angel457

New member
לדעתי זה לא יהיה טוב לשחרר כי...

1.למשל אצלנו יש קרוון שגר שם מישהו שמאכיל ומטפל בסוסים... 2. לא לכו החוות יש שטחים של מרעה ליד החווה... ואי אפשר לשחרר אותם כי יש תנועה של מכוניות.. והסוסים לא יצליחו להתרגל ולשרוד.. 3. אם טיל מתקרב תאמיני לי שהם לא יודעים מה זה.. ולא תהייה להם אפשרות לברוח... וזהו...

shaililo

New member
זהו שאצלנו יש חצר ממש גדולה...

שכל היום הסוסים שם, מהבוקר עד הערב... אז אולי ישחררו אותם שם... פשוט לא ישאירו בתאים...

הא...

לנו יש 4... אחת ממש ענקית!1 אחת מלאת ירק, ו2 בגודל של מנז´ דרסז.. אז לא יודעת מה יעשו.. פשוט יש לנו הרבה סוסים שלא מסתדרים עם אחרים...

shaililo

New member
אז תחלקו את הסוסים...

[URL='http://'] לארבע קבוצות... טוב נו לא נראה לי שתצטרכו לעשות את זה.[/URL]

תודה לאל אני בירושלים

והסוסים שלנו בטוחים.... הם ממוקמים נהדר! יא מה באמת עושים עם סוסים במלחמה?! איזה פחד! אני כול כך מפחדת על הסוסים!!!

angel457

New member
כנסו......

אני ממש אבל ממש מפחדת!!! כי החווה שלי ברמת גן!!! ועיראק הכי רוצים לפגוע במרכז כי שם יש את הריכוז הכי גבוה של התושבים!!! יו איזה פחד במלחמת המפרץ כול הטילים נפלו ליד הבית שלי!!! [URL='http://'] אני מקווה שהסוסים יעברו את זה, אחרת אני לא ישרוד!!![/URL]

love horses

New member
שאלה?

תגידו במצב של מלחמה, מה קורה לסוסים? יש להם איזושהי דרך להיות מוגנים? מסכות או משהו ?

למעלה