מקלחת

ozdova

New member
מקלחת

מקלחת

בשבילי זהו הטקס המקודש ביותר, ההנאה העילאית, משהו אינטימי, משהו פרטי שאף אחד אחר לא יודע מה בדיוק מתנהל שם לאחרים, עם איזה מים בדיוק, מה בא קודם שמפו, סבון, קונדישינר... זה מתנהל כך: אני מניחה את מישקפיי הראיה שלי בחדר, מסתכלת במראה שבחדר על פני מקרוב, ניגשת לחדר האמבטיה (או יותר נכון דוש- מקלחון- איך שלא תרצו לקרא לזה) מורידה את החולצה, פותחת את חדר המטר על מטר שלי, פותחת את המים, ובנתיים מתפשטת מחכה לראות אדים מתפשטים מן ה``חדרון`` שלי. אחרי כמה דקות אני ניכנסת פנימה, בדרך כלל אני מתקלחת בבוקר. וברגע שאני מרגישה את המים הרותחים עד דמעות פוגעים בגופי אני מרגישה כל כך ערה! אני מורידה קצת את הטמפרטורה אבל תמיד משאירה אותם זורמים על הזרם הכי חזק, אני משחקת עם טמפרטורת המים ותמיד משתדלת שהם יהיו חמים, אני אנסה לתאר במילים אבל זה לא אפשרי כל כך- המים חמים- רותחים, אדים יוצאים מגופי, אני נהיית אדומה במקצת, אני מכניסה את פני פנימה ומוציאה מהר כי זה קצת שורף, אחר כך השיער, נישטף ונידבק לקרקפת. אני לא מתחילה את כל הקטע של הסבון וכל שאר הקצפים עד שלא שהיתי 7 דקות בערך שניראות כמו נצח בתוך המים הרותחים, ואם יכולתי הייתי נישארת עוד נצח. המיקלחת היא הדבר הקדוש שלי, משהו שאנשים עשו בכל השנים, אני רק מחכה לה לפעמים שהיה לי יום מסריח (תרתי משמע) לרגע שאני אוכל להוריד מעצמי את הבגדים ולקפוץ לתוכה, וזה לא שהיא מקודשת לי כי היא מתרחשת פעם בחודש או משהו כזה (חס וחלילה) אבל היא עדיין- ה שלי והכל רק שלי שם, לא צריכה לחלוק אותה עם אף אחד. עד ש...קרוב משפחה בא לביקור ופתאום אני קולטת שאני צריכה לחלוק איתו את התא שלי!!! אני לא יודעת מה לעשות, הוא עוד לא התקלח לדעתי אבל כשזה יקרה.....

למעלה