מקלחת לתוכי???

מקלחת לתוכי???

האם אפשר לקלח תוכי בוגר מסוג קקדו ואם כן אז איך הוא פשוט מ ט ו נ ף help me...

רן בראל

New member
לא רק שאפשר

אפילו מומלץ. אם תסתכל אחורה כבר היה כאן שרשור בנושא. בקצרה, ע"י בקבוק התזה פשוט.

רן בראל

New member
בחנויות כמו

ace,רוזנפלד, קנה ובנה וכד' זה בקבוק שמשמש להתזה על צמחים. אם יש לך כלוב או מקום מחוץ לבית אפשר אם צינור חלש (ככה אני עושה) וראיתי אנשים שמקלחים את התוכי גם באמבטיה אם דוש. רוב התוכים ממש אוהבים את זה. לשים לב כמובן שאתה לא מגזים ומספיג אותו במים, לא לשים אותו שהוא רטוב במקום אם רוח!!! רצוי בשמש שיתייבש. בהצלחה!

BlackSheep

New member
הכי טוב.....

אני רואה שאף אחד לא הציע זאת. תעשה לו אמבטיה(אפשר בכיור) מים עד הרגליים אתה מרטיב אותו עד הסוף ואז מסבן אותו אם סבון ללא סבון של דרמפון נראה לי(זה לתינוקות) ואח"כ כמובן מוריד את הסבון. את המים תרטיב אותו אם כוס או משהו שלא מפחיד אותו מתחת לכנפיים גם. אח"כ תיבש אותו אם מיבש שיער אבל מרחוק זאת אומרת אל תשרוף אותו אבל שיהיה עליו משב רוח חם ותוך כ 5 דקות התוכי יתיבש וגם מריח טוב! נ.ב יש תוכים שנהנים מזה ויש כאלה שלא.

bilbolim

New member
לא הייתי ממליצה עם סבון

אצלי לשאנטי שהיא הייתה מטונפת מלאתי מים בכיור והיא לא התייחסה אל זה אז טיפטפתי עלייה טיפות מלמעלה והיא התלהבה ופתחה את הכנפיים אז השפרצתי עלייה מלמעלה כזה עם הידיים והיא סידרה את הנוצות אחר כך. ואל תשתמש במייבש שער, זה לא בריא להם רוח חזקה ישר עליהם, אני פשוט שמתי אותה בכלוב אחר כך וכיסיתי אותו בשמיכה כדי שיהיה נעים בפנים.

רן בראל

New member
אמבטיה

בהחלט אפשרות, אבל בלי סבון ובלי מייבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BlackSheep

New member
טעות בידכם אנשים

סבון ללא סבון זהו אינו פוגע בהם כלל ומיבש שיער מרחוק מיבש אותם כמו שצריך

BlackSheep

New member
ממש לא

פשוט ממש לא זה נקי מאוד לתוכי ולא מסוכן כלל כל עוד עושים זאת כמו שאמרתי.

OMRI666

New member
גם ב"סבון ללא סבון" יש ריכוז מסויים

של סבון... המייבש שיער פולט גזים רעילים, ולכן הוא לא מומלץ לשימוש על תוכים...

BlackSheep

New member
שטויות

איזה גזים רעילים? יש בו חוט שמחומם על ידי חשמל הוא שואב אויר והאויר מתחמם מהחוט שום גז. אתם פרנוים. אין שום סבון בסבון ללא סבון כך אנו עושים לארה שלנו כבר 10 שנים והיא בסדר גמור. אל תהיו אתנוצנטרים ותקבלו דעות של אחרים.

OMRI666

New member
ומה עם המתכות?

אם אני לא טועה במייבש שיער יש טפלון, אתה יודע מה גז מטפלון מסוגל לעשות לתוכי

רן בראל

New member
ממש ממש מיותר

בטבע אין סבון!!!!!!!! בטבע אין מייבש!!!!!!! לא שווה את הסיכון ולא תמצא מגדל אחד בעולם(!!!) שימליץ על סבון ומייבש שיער!

BlackSheep

New member
אתם מדברים תיאוריה

אני ניסיתי בשטח בדוק זה עובד אין סכנה וזה הכי טוב. ואבי שהוא "מגדל" אם כך אתה קורה לאדם שבקיא מאוד בתחום ממליץ ופועל. בטבע גם לא מבשלים בשר והרי איזה פלא אנחנו כן. סבון ללא סבון אנשים הוא סבון שנועד לתינוקות שפגיעות מאוד ולכן הוא מתאים בול לתוכים.

OMRI666

New member
כולנו ראינו תוכים, שאוכלים שוקולד

והם נראים בריאים לגמרי. זה אומר, שזה לא הזיק להם ולא יזיק להם בסופו של דבר אם ימשיכו לתת להם?

אממ...

מה אם הקקדו שלי בא מרצונו למקלחת, ואני פותחת לו את המים, ואחר כך כשהוא יוצא הוא ספוג מים, (יותר נכון נוטף מים)
לא טוב

BlackSheep

New member
אין בעיה

אה שחכתי להוסיף קודם רצוי לנגב אותו אם מגבת בעדינות ואז אם מיבש שיער. פעם בשבועה זה מספיק.

למעלה