מקלחות....

meytal73

New member
מקלחות....

הורים לבנות - האם האבא מתקלח עם הילדה??? הילדה שלי בת שנה ותשע ולפעמים (פעם פעמים בשבוע) היא מתקלחת עם אבא שלה - זה נראה לכם בסדר???

אמיתמי

New member
אם את שואלת

זה כנראה לא נוח לך עם זה. לי גם לא היה נוח במקומך.

הדעה שלי אוקי, לא להרוג אותי לי אין

בעיה עם זה, שבתאל תגדל שתתקלח עם אבא שלה, עד שמישהו מהם לא ירגיש לא נוח, אם זה בעלי או אם זאת היא, למה את שואלת? משהו נראה לך לא בסדר או חריג? מצידי שבתאל תתקלח עם אבא שלה כמה שהיא רוצה אין לי בעיה עם זה.

meytal73

New member
לא נראה לי שזה לא בסדר, או חריג

פשוט היו כאלה שהעירו לי על זה, ושכדאי לבדוק עם עוד הורים איך נהוג אצלם - בגלל זה השאלה. לי באמת שזה נראה טבעי לחלוטין, עד שלהם ימאס...

גפן בת שנה וחצי

ומתקלחת תמיד עם אחד מאיתנו. לנו אין שום בעיה עם זה, ונראה שגם לה לא.

lulyK

New member
אם לשניהם נוח עם זה, יופי.

לי לא נוח להתקלח עם אף אחד, משום גיל ומין. בן זוגי מתקלח עם בן ה-3 שלנו ושניהם שמחים ומרוצים. יש לנו חבר שמתקלח עם הבת שלו כשהוא לובש בגד ים, את זה אני ממש לא אוהבת.

ixmix

New member
אני מתקלח לפעמים עם בתי (בת 3).

לנו זה טבעי, נוח ואין עם זה שום בעיה.

ritush2002

New member
תחשבי על זה ככה...

אם היה לך בן באותו גיל, לא היית מרגישה בנוח להתקלח איתו? זה עדיין היה נראה מוזר לאותן "נשמות" שהעירו?

ayala26

New member
אני מתקלחת עם בני יום יום

אבל אבא שלו לא רוצה - זה נראה לו "מוזר" הוא עוד לא הפנים ופחות מתחבר לטבעי כמוני ובכלל בהולנד נורא חוששים מ"מה יגידו השכנים".

meytal73

New member
תודה לכולכם על ההתייחסות../images/Emo24.gif

הורדתם לי אבן מהלב...

tali2778

New member
בעיניי זה טבעי לחלוטין

לי אין שום בעיה עם מקלחות משותפות. כל עוד לכל הצדדים נוח עם זה.

אצלינו מתקלחים

אם מי שיוצא, קורה שאבא מתקלח עם שניהם וקורה שאני מתקלחת עם שניהם (עופרי בן ארבע וחצי טלטל בת שלוש). אני חושבת שאם יש מבוכה בעניין ממישהו אז לא צריך להתקלח ביחד, אצלינו אין מבוכה, אם הם שואלים שאלות הם מקבלים תשובות עיניניות.

למעלה