מקלוני ביוץ

קאליסי1

New member
מקלוני ביוץ

בוקר טוב. שאלה. שלשום בדקתי עם מקלון ויצאו 2 פסים כמעט זהים. אתמול בדקתי בערך באותה השעה והיה פס אחד בלבד. מה קרה כאן בעצם? הביוץ היה במהלך היממה ועבר/לא היה ביוץ כלל/בעיה בסטיק? תודה

hadarh111

New member
אומנם לא השתמשתי -אבל למיטב ידיעתי

בעיקרון תמיד יש קו בקרה אחד-את אמורה להשתמש בהם לאורך כמה ימים סביב הימים הפוריים שלך, ואז לראות מגמה של התחזקות של קו שני לידו.
כאשר הוא מגיע לאותה עוצמה של חוזק כמו הקו ביקורת-שזה נשמע כמו מה שקרה לך שלשום..
את יודעת שבשעות הקרובות עד יום ויש שאומריים אפילו יומיים אחרי את יכולה לבייץ..
זה הגיוני שהקו נעלם למחרת, זה לא מעיד על בעיה:)
יש בנות שנשאר להן הקו גם יום נוסף אבל בדרך כלל הוא יהיה ליום אחד ויעלם.

מה שאומר שאם קימפרתם בימים האלה את מכוסה יופי טופי:)
ובגדול, אם יוצא לך לבדוק ואת רואה מגמת התחזקות, יש מי שמציע גם לקמפר עוד לפני שנהיה ממש קו חזק, כי הזרע יכול לחכות לבייצית בתוך הגוף גם 48 ויש מי שיגיד 72 שעות ולכן זו אופציה לא רעה בכלל לקמפר לפני ואז שימתין שם זרע לביוץ;).

אבל בכל מקרה אם קימפרתם ביום שראית את הופעת הפס החזק, את מכוסה, ועדייף גם יום אחרי כדי לצאת על הצד הטוב.

אני לא אשת מקצוע- מה שאני אומרת זה מהידע האישי שלי בלבד.. אם מישהי מוצאת טעויות בדברי אני מתנצלת והיא מוזמנת לתקן ולהוסיף על דברי.

מקלוני ביוץ

כשאר מקלון ביוץ הוא חיובי עם 2 פסים חזקים זה אומר שהביוץ יהיה בטווח של 72 שעות הקרובות...כאשר הסטיק הופך להיות שלילי, משמע פס אחד או פס אחד חלש ואחד חזק זה אומר שכנראה היום חל יום הביוץ....
בהצלחה

קאליסי1

New member
תודה

אז מתי בעצם כדאי לקמפ"ר? ביום שיש שני פסים חזקים/ביום שיש פס אחד/לאחר מכן ?

haych

New member
החל מהימים שלפני.

כן, זה קצת טריקי. כי אם עוד לא זיהית ביוץ, איך תדעי מתי הימים שלפני הביוץ?
אבל אלו הימים הכי פוריים והזרע מהימים האלה יחכה בסבלנות לבוא הביצית. כשאת רואה שהפס השני מתחיל להתחזק תתחילו לקמפר, רצוי יום כן יום לא, עד ליום בו הבדיקה חוזרת להיות שלילית (יום הביוץ).

למעלה