מקלון ויאטנמי

מקלון ויאטנמי

שלום, לפני כמה זמן ראיתי מקלון ויאטנמי זאת נראת לי חיה ממש נחמדה!!! ורציתי לדעת עליה פרטים(מזון,צורת גידול,מהיכן ניתן לקנות אותה,מחיר ועוד...) כדי לדעת אם אכן כדאי לי לקנות אותה. תודה רבה

Liron Samuels

New member
מקלון ויאטנמי

מזון - עלי ורדים (לא כל סוגי הורדים). יש לספק עלים טריים כל יום יומיים. צורת גידול - אקווריום או כלוב מפלסטיק. גודל תלוי במספר הפרטים שתרצה לגדל. מומלץ לשים את הענפים בתוך כלי מים כדי להאריך במעט את טריות העלים. איפה לקנות ובכמה מוכרים אני לא יודע להגיד לך. מקלונים ניתנים להחזקה ביד ואינם מסוכנים. מנסיוני בגידול מקלונים (ויאטנמים ואחרים) החלק הכי בעייתי בגידולם הוא הזמן הנדרש במציאת צמח/עץ שהם יאכלו את עליו ולספק מזון מדי יום. בגדול מקלונים מאוד מעניינים ואני ממליץ עליהם בחום, רק תוודא שיש לך מקור מזון זמין לפני שתקנה אותם. אה, עוד דבר שאולי כדאי שתדע על מקלונים לפני שאתה קונה אותם - הם לא זוחלים.. (;

Liron Samuels

New member
כמה דברים ששכחתי

לחות- לחות נמוכה טובה למקלונים ויאטנמים. מצע- לא צריך מצע מיוחד מכיוון שהמקלונים מעבירים את מרבית זמנם על הענפים בכלוב או על צדדי הכלוב והמכסה. אני השתמשתי בנייר סופג או עיתון. פשוט לזרוק את הנייר הישן כפעם בשבוע ולהכניס חדש. השתמשתי במכסה רשת (על אקווריומים) בשביל איוורור או בכלי פלסטיק עם מכסים מאווררים.

Liron Samuels

New member
הרסת את המיסתוריות בניק שלך

אצלי כן. אולי מישהו אחר פה הצליח להאכיל אותם במשהו אחר.

itamarmal

New member
יש למישהו תמונה?

יש לכם תמונה של מקלון ויאטנמי.. כל הזמן מדברים על זה.. "מקלון" איך זה נראה?? תודה!!

למעלה