מקלדת

5331

New member
קטלוג מכשירים

האם מישהו יודע היכןאני יכול להשיג קטלוג של מכשירי PPC של אייפק ושל חברות אחרות כדי לעמוד על ההבדלים בין כל הדגמים. אודה לכם מאד.

5331

New member
דואל

האם ניתן לקבל דואל דרך הPPC ואם כןכיצד

5331

New member
גלישה

כיצד נכנס אתר שלם במחשב כף יד האם זה יותר קטן או שצריך לגלול כל הזמן. אודה למי שיתאר לי את הגלישה בPPC

ron20

New member
5331 ../images/Emo26.gif

שלום וברוך הבא לפורום. להבא, שרשר את השאלות שלך תחת שאלה אחת. בדף הראשי של הפורום יש מקום ל 15 שרשורים וזה קצת לא הגיוני ש 4 מתוכם יהיו שלך - אתה פשוט מוציא שאלות של משתמשים אחרים מהדף הראשי. (אני אשרשר בערב את כל השאלות שלך תחת שרשור אחד)

ron20

New member
ושוב אני אומר שאני לא יודע מה הייתי

עושה אם לא היית מזכיר לי כל פעם
(וכדאי לך גם לקרוא את תגובת המנהל עד הסוף ...) אגב, מה שלומך ? יש חדש ? יש פוקט ?

2cookie

New member
לא, אבל אני לא בטוח אם להוסיף

"לצערי"
בנתיים אני לא מוצא שימוש לPDA בשבילי... גם ככה אני לוקח לכל מקום כמעט את הנייד, ואפילו את הפאלם לא הייתי לוקח לבית ספר כי פחדתי שייגנב...

רועי.ג

New member
כן, אפשר לחבר מקלדת רגילה ל Mio 558

במכשיר ה Mio 558 יש שקע USB שאליו ניתן לחבר כל התקן USB רגיל. אם תיקח מקלדת USB רגילה מהמחשב הביתי תוכל לחבר אותה ל Mio 558 ולהתחיל לעבוד. שים לב בשלב זה זה יעבוד רק באנגלית (עד אשר יפותחו דרייברים בעברית למקלדת) לפרטים נוספים www.mio.co.il בברכה רועי גולדשטיין - מנהל שיווק אינטליום

5331

New member
מה זה המכשיר הזה

אודה לך אם תפרט על המכשיר הזה שקראת לו מיו

5331

New member
מה זה המכשיר הזה

אודה לך אם תפרט על המכשיר הזה שקראת לו מיו

רועי.ג

New member
הסבר קצר על Mio

Mio היא סדרת מחשבי כף יד של חברת Mitac. Mitac מוכרת יותר בסמרטפונים החדשים שלה, אך היא גם יצרנית ותיקה של מחשבים, מחשבי כף יד, ומחשבים ניידים (רק שעד לפני שנה היא היתה מייצרת בעבור חברות גדולות כמו Dell, Sharp, Nec, IBM ועוד (Mitac היתה מפעל היצור של חברות אלו, כמו ש HTC היא מפעל היצור של HP). קצת על המכשיר, Mio 558 הינו מחשב כף יד עם מערכת הפעלה Windows Mobile 2003. למכשיר יש Bluetooth מובנה וגם Wi-Fi מובנה. המכשיר מכיל 2 כרטיס הרחבה: SDIO וגם CF כמו כן למכשיר יש חיבור USB Host המאפשר לחבר למכשיר כמעט כל התקן USB סטנדטי, לדוגמא: מקלדת USB,זכרון Disk On Key, מדפסת וכדומה. אין צורך בהתקנות מיוחדות, פשוט לחבר את המקלדת ולהתחיל לעבוד, או לחבר את הזיכרון Disk On Key ואז בסייר מופיע כונן חדש (Hard Disk) תראה בתמונה המצורפת את המכשיר עם התקן disk on key, אם תעשה זום בתמונה תוכל לראות שבמסך מופיע כונן חדש שנקרא HARD DISK המכשירים הינם חדשים בישראל והם החלו להיות משווקים לאחרונה על ידי חברת אינטליום שהינה היבואנית של המכשירים. לפרטים נוספים ניתן לקרוא באתר של Mio www.Mio.co.il בברכה רועי גולדשטיין - מנהל שיווק - אינטליום

רועי.ג

New member
תזכור גם את ה WIFI

תקשורת WIFI נותנת אינטרנט מהיר אלחוטי בכל מקום שיש בו כיסוי של WIFI לדוגמא שדות תעופה, מסעדות או בבית למי שיש רשת ביתית אלחוטית. הנושא הזה תופס תאוצה בישראל, היום אפשר למצוא כבר כמה בתי קפה שיש להם את זה, כל הקמפוסים של האוניברסיטאות כבר מכוסים ברשת אלחוטית מהירה. ה WIFI הוא מובנה במכשיר וזה יתרון נוסף שיש לו על ה 2210 שבו יש רק BLUETOOTH. ב MIO 558 יש גם WIFI וגם BLUETOOTH.

dannyk27

New member
תקשורת

האם יש למכשיר אפשרות לגלישה באינטרנט כפי שיש ל3950 עם שרוול הרחבה ומודם gprs?

2cookie

New member
לא, אבל תוכל להשתמש בהתקן

הבלוטות' המובנה במכשיר יחד עם טלפון תומך בלותוט' ולגלוש ללא כל בעיה...

mikeoreli

New member
על מה אתה מדבר ?

את המיו 558 אפשר להשוות רק לאיפק 5550. גם מבחינת מסך, זיכרון, אפשרויות חיבור, סוללה, התשתית וכו... בנוסף : PDAC טוענים שיש להם תמיכה עברית למקלדות חיצוניות. מישהו ניסה זאת ? כדי לחבר למיו 558 אביזר USB יש צורך בדריברים מתאימים כמו שיש לטושיבה ולקסיו. יכול להיות שזה מוטבע במערכת ההפעלה שמותאמת ע"י מיטק, בכל מקרה, צריך לבדוק זאת. נושא שלא קשור לשאלה, אבל בכל מקרה די מציק לי. בזמן האחרון עם צאת המכשירים החדשים יש טענות שהמחירים הוזלו. לדעתי הטענה הזו לא נכונה. תמיד מכשירי הHi-End עלו 3500 ש"ח או יותר, כמו שהאיפק 3850 היה נחשב אז מכשיר הHi-End ועלה את אותו הסכום וכן הקסיופיאה E200 שאני עדיין מחזיק ברשותי. המכשירים החדשים החלשים יותר, ניתן להשוות אותם לדוגמא לקסיופיאה BE300 ומכשירי הAERO של קומפאק, וגם הם עלו באותו סדר גדול. בגלל שיש התפתחויות, אז כמובן שלדוגמא ה2210 שניתן לקנותו ב2300 ש"ח ובחו"ל אף בפחות עולה על ה3850 שעלה 4000 ש"ח בארץ, אך יש לזכור שה3850 יצא לפני שנתיים, והיה נחשב אז למוצר העילית של החברה. בדיוק כמו שה5550 נחשב היום. לראיה, מכשירי הHi-End של לפני שנתיים עדיין מתפקדים כראוי ונחשבים למיושנים רק מפאת גילם, אבל עדיין מסוגלים לבצע מטלות רבות שצורכות משאבים רבים. לעומת זאת האיפק 1910 שעולה היום פחות ממחצית ממה שמכשירים אלה עלו לפני שנתיים, כבר עם צאתו נחשב מיושן מבחינת יכולת טכנולוגית. זה הכל ומקווה שלא הלעתי אותכם.

ron20

New member
אני כל הזמן אומר שזה ...

אחד היתרונות הגדולים של פוקט פי סי מול פאלם ... היכולת להחזיר מכשירים תקופה ארוכה כרלוונטים ללא רגשי נחיתות (טוב כמעט ללא) היא יתרון עצום. מכשיר כמו ה 3660 העתיק או ה E200 עדיין יכולים לעבוד וזה יפה.

2cookie

New member
היתה כאן וויכוח לא מזמן

על מה עדיף- המיטאק או הHP. אני הייתי בצד של המיטאק כנגד כל הפורום בערך

למעלה