מקלדת intellkeys

nk11

New member
מקלדת intellkeys

שלום רב לכולם, אני מרב"ע בתחום הילדים ועובדת במסגרת טיפולית עם ילדים בגילאי מעון וגן (0-6) עם מגוון ליקויים התפתחותיים רב תחומיים. במסגרת עבודתי אני משתמשת הרבה במחשב ככלי טיפולי ועובדת עם מתגים, טרקבול, ג'וייסטיק וכ"ו. לאחרונה קיבלנו הצעה לרכישת מקלדת intellkeys ומחיפושים שערכתי הבנתי כי מדובר במקלדת מורחבת, אך התקשתי למצוא הסבר מדוייק על תכונותיה של המקלדת. האם מישהי נתקלה במקלדת כזו? מהם מאפייניה? לאיזו אוכלוסייה היא מתאימה? אשמח לקבל כל מידע/ הפנייה למקורות אחרים. המון תודה!!! נטע

ח ג י ת ב

New member
intellikeys-מקלדת אינטליקיז

המקלדת הנה מקלדת ללא מקשים, בעלת לוחות שטוחים מותאמים הניתנים לשליפה ולהחלפה למשחקים, אותיות, מספרים וציורים וכך ניתן להתאימה לצרכי המשתמש. למקלדת מגוון עצום של אפשרויות, ביניהן: ניתן להשתמש בה להכנת משחקים, למידת אותיות הא'-ב' על פי הרצף (בניגוד למקלדת הסטנדרטית בה האותיות אינן מסודרות כך), התאמתה למשחקים שונים שהלחיצה תהיה על ציורים רלוונטיים לתוכן המוצג על גבי צג המחשב, ניתן לכוונן את מידת הרגישות ומהירות התגובה. קיימת אפשרות לחבר שני מתגים. אך חשוב לי מאד להדגיש שכדי לנצל את המקלדת בצורה נכונה חשוב ביותר שאיש המקצוע שיפעיל אותה יעבור הכשרה מתאימה אצל המשווק של המקלדת ("רמות הנדסה רפואית" או "עזרים מיוחדים לילדים מיוחדים"). זאת על מנת ללמוד לתכנת את לוחות שונים על גבי המקלדת בהתאם לצורך וכדי לשלוט בכל האפשרויות. אחרת, מניסיון של ליווי מסגרות שונות, ההוצאה על המקלדת רבה ובסופו של דבר היא עלולה להישאר בארון!!!

למעלה