מקלדת נוספת

lishaibs

New member
מקלדת נוספת

אם אני מחבר למחשב נייד, מקלדת נוספת, דרך ה usb, אז שני אנשים יוכלו לשחק בפיפא למשל אחד נגד השני? או שזה יזהה זאת כמקלדת אחת?

יאיר B

New member
זה יזוהה כאותה מקלדת, בדיוק כמו עם

עכבר (לא יכול להיות יותר מעכבר אחד במחשב, כך גם לא יכולה להיות יותר ממקלדת אחת).

lishaibs

New member
אם כך זה די דפוק

עם כל התחכום שבמחשבים אין אפשרות להפריד בין שני מקלדות, כלומר שהמחשב יזהה שקלט נכנס משתי מקלדות שונות. זה משהו שנשמע לכאורה קל ליישום. כניראה שלא.

comet9

New member
למה זה טוב?

תרצה להקליד משהו בוורד ופתאום מגיע למחשב ממקלדת אחת האות א' וממקלדת שניה האות ח'. והתנגשות בין אמצעי קלט. הקרנל מתרסק. המחשב נתקע. דפוק הייתי קורא למי שאומר שזה דפוק. סליחה אחי. לא התכוונתי להעליב. רק שתבין את הכוונה ותבין שזה דווקא טוב.

lishaibs

New member
אפשר לעשות תור

במקרה ששתי תוים מגיעים בו זמנית. ושוב, זה יכול להיות מאוד שימושי, אם יהיו שתי מקלדות נפרדות.

comet9

New member
תור לא יכול להיות כשמדובר בהתקן

פרללי. מכיוון שמקלדת היא התקן פרללי <מקבילי>, לא יכול להיווצר "תור" כהגדרתך. שוב, זה שכל הקטע מעצבן אותך נורא רק כי אתה לא יכול לשחק במשחק שאתה רוצה, לא אומר שזה קטע דפוק ושכולם רק רוצים לדפוק אותך מחשבים זה עסק טיפש. הוא עושה מה שאתה אומר לו. עם הגבלות מסויימות כמובן. יום טוב

comet9

New member
עוד פעם אתה?

הוכחת כבר את חוסר הידיעה שלך בכל מה שקשור במחשבים. לך תטפח את כל הדור החדש של טכנאי העוגיות. יום טוב

טאו1טאו

New member
יאיר, חשבתי שאתה מבין

תיתפלא, אפשרי לחבר 2 עכברים USB למחשב אחד. ושניהם יעבדו. אבל צריך להקפיד, שאין זו מקלדת PS2 או עכבר PS2

יאיר B

New member
../images/Emo127.gif

אין שום בעיה לחבר שני עכברים למחשב אחד. הבעיה היא שיש רק סמן אחד ואז אם עכבר אחד ילך לימין ואחד לשמאל - הסמו יתחיל להשתולל (אני רואה את זה אצלי בנייד, אם בטעות אני נוגע במשטח המגע ומחובר עכבר הסמן מתחיל להשתולל). הבחור שפתח את השרשור רוצה (אומנם הוא דיבר על מקלדת, אבל באנלוגיה לעכבר) לחבר שני עכברים למחשב אחד, והוא רוצה שני סמנים (ככה שכל עכבר יפעיל סמן אחד). זה לא אפשרי (וכנ"ל לגבי מקלדות, לא יכול להיות שבמקלדת אחת תלחץ על חץ ימין ובשניה על חץ שמאל ויהיו שני פעולות על המסך).

למעלה