מקלדות
לבחור שביקש ממני באימייל לדון קצת בנושא אז הנה על קצה המזלג
ראשית אין כזה דבר "אורגן חסידי" כל המקלדות מיוצרות החוץ לארץ במקלדות מתקדמות ניתן ליצור מקצבים אוטומטיים או לקבל מהחנות מקצבים מטעינים אותם מדיסקט על כונן הדיסקטים שמגיע עם האורגן ב"חלילית" שמייבאים את אורגני רולנד ישנם מקצבים מוכנים ב"כלי זמר" שמייבאים את יאמהה באורגנים המתקדמים החל מpsr550 אם אינני טועה ומעלה יש יוזרים עם אפשרות לערוך עד שמונה ערוצי לווי אוטומטי,ניתן להקליט גם מלודיה עם הליווי האוטומטי ולהוסיף עד 16 ערוצי סיקוונסר (ה16 ערוצים כלול בהם כבר הערוצים של הליווי האוטומטי כך שלרוב נותרים רק שמונה ערוצים שאתה יכול להקליט ולהוסיף
) אני באופן אישי להופעות משתמש בpsr540 ובהקלטות בsolton ketron x1 לסולטון יש אתר ופורום בחוץ לארץ שם החברים מחליפים מקצבים אם תהיה התענינות פה בפורום או שיש חברים שיש להם סולטון מהדגם שהזכרתי אני אשמח לשלוח להם מקצבים רבים של ליווי אוטומטי בסגנון מזרחי
) הבעיה בסולטון היא המחיר הגבוה משהו כמו 12000 ש"ח אני באופן אישי מאוד אוהב את המקלדת הזאת
כפי שכבר כתבתי במכתב הפתיחה שמור מקום של כבוד לבעלי אולפן ביתי בפורום שלנו אני לא מקליט דרך המחשב אלא עם מכונת הקלטה ביתית של חברת טאסקאם
לבחור שביקש ממני באימייל לדון קצת בנושא אז הנה על קצה המזלג