מקיף מילאנו 2- פרק 20- פונט נורי

YossihNew

Well-known member
אז מה הבעיה שיש לזיו?

האם גיא יצליח להסתדר עם נורי?

מה תהיה דרך ההנהגה של עומר כדי להגיע למילאנו?

ו... למה אביב בוסתן פשתן מועלם שוורץ מסתכלת עלינו ככה?

YossihNew

Well-known member
עבודה מחתרתית באור היום. מעניין. זיו מחשבת קלוריות. יופי לראות שהיא אכלה ביצה, ירקות זה חינם, פלאפל זה אסון… היא גם מודדת את הקלוריות בחלב… קוד פשתן! כי "קוד בוסתן מועלם שוורץ" זה ארוך מדי. הכול זורם, פשוט את מפחידה כהוגן. כמו תמיד. היא מפחידה. יותר מטורפת מנורי, חבר'ה. חבר'ה, אני חוזר בי. דולורס אמברידג' הישראלית זאת לא סמדר פרישמן. זאת אביב פשתן בוסתן מועלם שוורץ. כן, צ'י קונג. יש דבר כזה. מקורי, מקורי. משתבחת כמו תרומת הזרע שלה. הוא בכוונה מדבר אליה מטומטם כמו אל קסם, כן? אה, מתח. מתח כזה. כן, ברור שהיא בצד שלה. היא חייקית כמוה. שתיהן מטורפות לגמרי.

תן למבורך לאכול. תן לגל לאכול. תן לזיו לאכול, מגיע לה לאכול, האישה קורסת. אם שירן הייתה פה היא הייתה מתקתקת הכול. לא, גל רון. לא. הוא לא בצבא. עומר, בחייאת. היי, מלי. עוד פעם הניסו הזה… וליזו אנטישמית. יש לה היט. יש לי בדיחת היאבקות לספר אבל אתם לא תבינו. זיו רוצה להוריד במשקל. אבל יש דברים כמו זיו ומלי? אוי, גל רון. מסכן.

תראו, חבר'ה, אני לא חושב שהעולם מוכן לכמות החייקיות בסצנה הזאת. מספיק כשנטע ונאיה ביחד, עכשיו אביב בוסתן פשתן מועלם שוורץ פה ומנתחת לי אנרגיות. למה היא מסתכלת עליה ככה? למה היא עם העיניים האלה? למה… אביב בוסתן פשתן, זה מלחיץ אותי. תפסיקי עם זה. די. אני אמרתי ל… אוף, נורי. חשבתי שאת יותר חזקה ממני. היא תהרוג אותם.

צ'יה. היא לא אוכלת כלום. מבורך הרבה יותר חכמה. אה, זוקיני. גועל נפש. מבורך אוכלת עם זיתים כמו שצריך. אם הם היו יותר קיצוניים הם היו מראים את זיו מקיאה גם.

בוא'נה, זה מאוד בולט שהסצנה הזאת צולמה ביום ספציפי עם הצילומים של העונה הראשונה. לא, היא לא עשתה בכוונה! זה המבט המלחיץ הזה של אביב בוסתן פשתן מועלם שוורץ! אוקיי, אבל כאן נורי סתם פולטת דברים. סליחה, היא סתם חייקית. לא, היא לא יודעת. אבל היא גם ככה מתנהגת מוזר.

הוא לא רגיש. אבל מבורך תמיד תעזור לכולם. מבורך הכי חכמה. אני מקשיב לה. כן, גיא, באמת מתי היא הייתה במצב כזה, שהיא מאוהבת והוא לא שם לב. האידיוט לא משנה כרגע. ביי, מבורך. תשאירי את הרגיש והאידיוט ביחד.

זיו לא נראית טוב. גל רון, יש לך… לא משנה. מלי נשמעת… נהדר. זיו, זה לא בריא.

אבל מי מקשיב לרפאל גנב השמלות?! חסרה לך נורי? היה קאט מאוד בולט בין הפנטזיה של רפאל לחזרה למציאות. צ'יה, צ'יה.

אוי. אבל עוד פעם- אם זה היה ממש קיצוני, היא הייתה מקיאה בשירותים. וחשבתי שהוא יפגוש את קסם.

מנואל!

אנשים מתורבתים. לא, כאב לה הראש. כאב לה. פלאש! פלאש! יא לא מתורבתת. אתה רומז שהיא כפולה? כמו נועה? רגע, בעצם יש לה כפילה! בעולם הזה ספציפית קיימת קים ביטון. והיא נראית בול כמוה, אז… מי חייב לרוץ? אף אחד לא חייב לרוץ. אוי, זיו, את כזאת לא מנהלת זמנים נורמלי. איפה שירן… לאימא של זיו יש אחלה אופי. תבינו בעונה הבאה. נורי עדיין בטראומה.

את ציון מזמן לא ראינו. את המצחיק. למה פלג שם בצד? אה, כדי להציע מים. טוב נו… תביאו לו באמת.

גל הוא לא בדיוק הבן אדם המתאים לתפקיד הזה. מצטער. פונט נורי! יש פונט נורי! לא, טוב, הוא באמת לא התאים לזה. פונט נורי? באמת? לא נראה לי שהם פה לבד… סופי תמיד הייתה משוגעת. חכמה אבל משוגעת. כן, זה גם נכון. זה כן נכון, מבורך! את יודעת שזה נכון!

גל רון, אתה… מוזר. בדרך כלל לא זורם לא דם לתוך הראש. שובל שמעון?

למה מה, הלו"ז שלך זה של שירן? קדוש? אני לא מבין, גם מלי בדיאטה המטומטמת הזאת?זה מאוד לא מצחיק, מלי. נכון?

היא מפחידה. אני מפוחד. אני במצוקה בגללה עכשיו. האור של נורי תמיד ידלוק, זה פשוט שאין אף אחד בבית. אביב זה דדליין. אני חשבתי שאביב זה מאוד מפחיד. אאוץ'. הוא פגע בה. שמן ומים, כמו תמיד… נורי, את תמיד היית מטורפת קצת, זה לא מילאנו. אאוץ', העימות בא. זאת סצנה חזקה מאוד. אין מעגל.

ונאיה אמרה שקשה לה לאפיין את נורי. בינתיים היא הרבה יותר טובה כאן מאלינור. אומר לכם. הרבה יותר היא. פאה, המצאת פונט?! כן, מבולבל עם… היא לא ישרה, היא קצת עקומה, זה בטוח. אופס. הוא בא… שוב פעם הסאונדטרק של דני גיבור. זה כזה מוזר. אני מנסה להבין מה הוא כותב. אבל זה מאוד לא בריא. מאוד לא בריא. אופס. או או. זה עומד להתפוצץ...​

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק נפלא
מתעסקים הרבה בבעיות אכילה
שמתם לב שהתחרות בין מכונאות לאופנה על מילאנו , מזכירה טיפה את המסגרת של החממה הנשרים מול העורבים.. כלומר יש את הקבוצה שבה קורים הדברים המענינים (אופנה) , הקבוצה שבהפחות קורים דברים (מכונאות) , הדמות הבולטת מהקבוצה השניה היא גבר שמנהל רומן במשולש המרכזי של הסדרה ...

YossihNew

Well-known member
"הדמות הבולטת מהקבוצה השניה" זאת האישה המהממת שמנהיגה את הכול בסדר מופתי, תודה רבה...

ובניגוד לדניאל, גיא מפסיד במשולש (משיג את מבורך אבל בוא, הוא מפסיד במשולש המרכזי).

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה
לשירן יש מקבילה בחממה - סופי נוימן., ולה היו סיפורים די רעים להזכירך ..
לגבי גיא - מבורך היא רווח מאוד גדול, ווהצופים מעדיפים אותם ביחד .. בניגוד ליובל שהצטרפה באמצע , וכולם העדיפו שדניאל יגמור ע הדמות המרכזית שבמשולש ..

YossihNew

Well-known member
הייתה מתה סופי נוימן להיות שירן בן משה!

ומבורך זה כאילו דניאל היה בעונה השלישית גומר עם נטלי. זה נהדר ואין בעיה, אבל הוא מפסיד במשולש הראשי.

שיר m

Well-known member
פונט נורי. זאת רק אני או שתפוז שינו את הפונט בפורומים?

זה היה הפרק הכי טוב של הסדרה עד היום.
סוף סוף האמנתי להם. כל כך הרבה רגש. (כן כפיר, ברור שאתה רגיש)

ליבי עם גיא.

עומר חתיכת יצור מעצבן.

סופי מושלמת.

מלי שוב פוקחת עין על זיו...

רפאל יחזור? אולי ציון ירגיש יותר טוב|טמבל|

נורי לגמרי מתוסבכת.

אבל הסצנה האחרונה היתה יפה מאוד.

YossihNew

Well-known member
וואי, הפונט של ההודעות, זה משגע אותי.

נורי מתוסבכת ואביב פשתן בוסתן מועלם שוורץ לא עוזרת.

שיר m

Well-known member
כן כן כן
אבל אני תוהה
הוא יכול גם סתם להמציא משהו
ואז זה יהיה תלוי בסופי...
כן יהיה מעניין.

למעלה