אחד הזבלים. הייתה לך את מי-רן, טמבל. בטח, גם דפי ורונה שמעו את המילים הללו. אתה כזה בן זיני. מלי הלב שלי? לא משנה. אגב, זיו ונייטרו מזכיר לי את נועה ועוז. "אני רוצה שתיכנסי בדלת, אני רציתי להגיד לך סליחה" וכל השטויות האלה. בעיקר בגרסה שעידו שר.
מה הייעוד שלה? היא יפהפייה. למה מנר… למה היא אמרה כרגע… יחרב ביתך, מנר. מלי מסתובבת שעות שלמות בחצר? לפטופ, לא לאפטופ! (פלאשבק מהחולמים) מלי זוכרת. עצוב. מלי, תעשי את זה יותר מרומז. תציעי לה לראות חזרות. הסיסמה של מנר בטוח תקפוץ כשאגם רודברג תגיע. אוקיי, אפשר להשתמש במנר כ-MEME שקשור לאגם רודברג. מלי… אל תהיי טמבלית. מלי אולי צריכה ללכת למגמת מ… יופי, מנר, נורא נחמד. עכשיו גם את גונבת בדיחות? מלי יכולה להיות קאפס לוקאית. אשר גם גונב מבחנים.
תמונה מקצועית ממש של זיו. הוא גם אחד הזבלים. תנתק, בן זיני, תנתק.
הם זוג חמוד. צוקרברג, בחייאת. מעניין את הביצים שלי מה הוא עושה. יואו, עכשיו גל הפך ל-MEME. את נפגשת בלי לאכול. אבל די עם הביצים וה… די.
שנייטרו האמיתי יקום. יופי, מלי. לא כולם רואים את רופול, אני חושב שאבנר ברנהיימר מכניס את ההעדפות שלו לכל סצנה. הבולונז של האישה האייקונית. אלה המילים של נייטרו? זה נשמע כמו גועל נפש. יהיו צרות.
רפאל קורע. זה לא מחיאות כפיים. טוב נו. צרות עין זה כן תלמידה. אבל רפאל קורע. מבורך לא אוהבת את זיו. אף פעם.
יחרב ביתך.
היא אומרת מילים שאני לא מבין איך הן קשורות. הנה החבר של נאיה. הגוסס. מצחיק בעיניי שמלי חושבת שרועי צודק בכל המצב הזה. רואים, עם שירן זה לא היה קורה. כי מלי לא תכננה את זה שהיא תצטרך להודות בסוף. הוא עושה לה ריגשי. אמר מרסס הגרפיטי.
בשלוף. לא לא לא, מנר, היא… ראתה חזרות וחשבה על נינה. נינה זה שם יפה. היא לא הפיצה. זה חמור מאוד מה שאת מתארת כאן. מנואל זה טיפול קשה. האימא האייקונית שלה?
שאלה מעניינת, גל. שאלה חשובה.
למה לעשות את השיחה ב… לא משנה. שירן, את שואלת את השאלות שיש לענות עליהן. לא, מבורך גאון. הוא עובד עליך. נכון, אביטל צודקת, אף אחד לא יודע מה הוא אומר. לא באמת. שום מבטלת! סוג של בת דודה? צודקת, שירן. תכננת בטבלה את הסדר של מערכת היחסים. אני מקשיב לגמרי לאביטל.
ליאת, אישה אייקונית שכמוך. אבל גם מנואל אישה אייקונית. כולן אייקוניות. גירוד מסטיקים זה חשוב. עכשיו רועי יהיה אשם. לא ציור של ואן גוך, אבל יהלום של מומיה… אישה אייקונית כמוך תצליח לנחש, ברור. 123 קא! לא? השלכות זה מפחיד. טוב, האייקוניות של ליאת… לצערי…
גם ליאת יכולה להיות MEME אייקוני. דמוקרטיה זה לא נחמד. היא לא דמוקרטית, היא אייקונית.
זה לא נחמד. רואים? אם שירן הייתה מתכננת את הדייט לא היה כאן רגע מת. בן אדם, יש סיבה שאתה לא עשית קאברים בכפולה. דביל… זה כמו לראות תאונת דרכים. זה ממש נוראי. אבל אם שובל לא אוכלת אני יכול? אני רעב. למה המוזיקה דומה לכוכב הצפון? טוב, הם חמודים.
מלי לפחות יכולה להמשיך לצאת. זה לא שיר מדהים. יופי, זיו. שירן לא נוטשת! ראיתם?! ועכשיו תראו לאן היא הידרדרה. לרועי יש את המשיבון הכי נורמלי. פתאום חשבתי על המשיבון שיכול להיות לגל… מלי? את קצת סתומה?
זיו. את עכשיו יוצאת אפילו יותר סתומה. או הו, אתם לא יודעים מה זיו עושה באילת. תאמינו לי. היא גם מתפרעת שם. אבל רק אל תקחו את מבורך איתכם. אה… זה. הבנתי. בסדר, זיו רוצה שנייטרו יחפון אותה, אפשר הלאה?