מקימים קבוצת discworld

lordsot

New member
אה?

איפה זה ראשוו? ראש עיין? אפשר יותר פירות לגבי גילאים? לשחק מה בדיוק? D&D? חופשיטה? מונופול?

ראשון לציון*

בעיקרון לא בטוח איזה שיטה נשחק, יש לי ספר משחק של דיסקוורלד והוא בשיתת gurps אבל אולי נאמץ לנו שיטה אחרת. לידידה שלי יש חוק ברזל שאומר -"לא אנשים מתחת ל20"

limilu

New member
../images/Emo3.gif

פארש זה בערך הדבר היחיד שאתה אומר בזמן האחרון. יא פארש.

אתה גם..

בנוסף. (נעה, אני מבטיח זו הפעם האחרונה השבוע.)

מתנצל, אנשים.

החוק הוא של ידידתי בלבד, לי אישית אין בעיה עם אנשים צעירים ומחבב חלק מהם. וני מבין את ההעלבה שקיבלתם מהעניין, אבל אין צורך להרדת לרמת העלבות קטנוניות. אשמח לקבל ממכם מייל, ואני בטוח שקרן תתגמש אם האנשים מגניבים מספיק.

Athaclena

New member
מה לעשות? חצי פורום עוד לא הגיע ל20

אז זה קצת מוזר להזמין את חברי הפורום אבל לא את כולם. ובכלל, בדרך כלל אלה שבבית ספר הם אנשים שיש להם זמן לזה... עד הצבא לפחות. ואני זוכרת היטב כמה זה מעצבן כשאי אפשר לעשות משהו בגלל הגבלת גיל. זה לא נחמד לעשות את זה לאנשים.

Diplodocus

New member
אל תאשימו את יניב זה החוק שלי...

אל תאשימו את יניב זה החוק שלי. אני בת 22 נח לי יותר עם אנשים באזור הגיל שלי. וזאת כל הסיבה שאני צריכה כדי לאכוף אותו. אם אתם רוצים לשחק, שום דבר לא מונע מכם להקים קבוצה משלכם ואם וכשתעשו את זה, תחשבו אם הייתם נותנים לילדים בני 12 - 13 לשחק איתכם, כי זה בערך הפרש הגילאים בינינו. לא הייתה לנו שום כוונה להעליב או לפגוע במישהו, אנחנו רק מחפשים שחקנים. קרן

TheBursar

New member
קרן אני מאוכזב ממך

ככה פוסלת ילדים עם הפרש גילים... לא שאני מאשים אותך אבל את צריכה לדעת שדווקא החבר'ה פה הם הרבה יותר בוגרים (למעט יוצאים מן הכלל) מהרבה אנשים שהם בני 20+.... אני בתור 25 מרגיש בנוח מאוד לדבר איתם על כל מיני נושאים שלא תמיד קשורים לעולם הדיסק. במילים אחרות, תני להם צ'אנס

קרני! את לא בשרשור הנכון..

את בת 101 , זה שירשור לאנשים ממורמרים מתחת לגיל 20. אני חושבת שאנחנו צריכות לפתוח שרשור משלנו.

Diplodocus

New member
...

בוא נעזוב רגע את נושא הגיל... יש מישהו (ולא רק מהאנשים שמחו בתוקף) שמעוניין בכלל להצטרף לקבוצה? - אזור ראשון, קבוצת משחק של disk world , בערך פעם בשבוע, כנראה בשעות ערב מאוחרות+ (אם אמא מרשה לכם) - או שמישהו רוצה לפתוח דיון על אפליה על רקע אזור מגורים... ?

למעלה