מקימה קול זעקה

jamoosa

New member
מקימה קול זעקה

זהו,הפסקתי להיות חולה (תודה על הברכות) וחזרתי לראות סאות' פארק וכאלה... נכנסתי כהרגלי לאתר אל אס.פי וחשכו עיני... (אתם יכולים להיווכח בתמונה)

jamoosa

New member
המשך...

אני לא יודעת, יש גם פרסומת של "יהודים למען ערבים טירוריסטים". או שזאת סתם מודעה נאצית שכזאתי (שאם לא יורידו אותה אני אפסיק להיכנס אליו לאלתר ואני דורשת שגם אתם) או שזה סתם מפגרים של נתורי קרתא... מה דעתכם בנושא? (אגב, באותה מודעה זה נשאר ככה, רק פרסומות אחרות, נסו לעשות ריפרש)

positive energy

New member
זה נראה כמו

אתר פרו ישראלי קיצוני ימני, לא אתר אנטי ישראלי. את שאר הפרסומות לא ראיתי

positive energy

New member
לא חושב

קראתי את הפוסט הראשון, הוא מדבר על זה שישראל לא צריכה שלום עם סוריה כי זאת מדינה חלשה, וצריך לחשוב רק על אירן. נדמה לי שזה אתר של נוצרים שתומכים בישראל מסיבות דתיות

גם עיניי חשכו בהתחלה אבל...

לאחר שביליתי לא מעט זמן בניסיון להבין מי נגד מי (הכתיבה מאוד סתרה את עצמה),גיליתי שהאתר הוא של ימני קיצוני פאנאטי מהמפלגה של ברוך מרזל,הוא מבולבל מעצמו ומהחיים,אין שום דבר אנטישמי באתר,רק הגיגים מטופשים של אידיוט אחד גדול. לכן ניתן לצפות בשמחה באתר :)

יאפ, צודק

יש מספר פרסומות כאלו באתרים של צפייה אונליין בSP, לדוגמא יש פרסומת לאתר שמטיף לימניות קיצונית בישראל וכמו שהם אומרים "להפסיק לחנך את הילדים בבתי הספר הישראלים לשמאלניות" XD

JPing

New member
מה שהופך את זה , לדעתי,

ליותר מזויע כי אז זה אנטשמיות מבית ( למי ששכח גם הערבים הם עם שמי!)

MegaMan

New member
בין אם זה אנטי ישראלי או פרו ציוני

כל עוד המילה קיצוני מופיעה בזה -היא לא בסדר ...ואישית -לא יודע מה איתכם ,אבל הגישה של :"אה כשרוצים להרוג אותנו זה רע ,אבל כשהפירסומות בעד שאנחנו נהרוג אותם זה טוב ..." ממש לא לרוחי ,אבל עזבו אתכם מזה ,בין אם זה היה כנגד ישראל ,למה לכם שלא להיכנס לאתר ? תאמינו לי שגם בלי שתיכנסו לאתר מעריצי סאות'פארק אחרים כאלו ואחרים יכנסו לאתר ,ובעקרון אנשים נכנסים שם על רקע דתי אחד -מאט וטריי פארקר (אלילי הסאות' פארק כביכול ) ,ולא על רקע דתי או לאומני . תגיעו למסקנות -חלאס לעשות מכל זבוב דבורה ומכל דבורה טנק.

g a g a

New member
דורון,

נאלצתי למחוק את הלינק ששמת בהודעתך כיוון שזו הפרה של חוקי תפוז. מצטערת../images/Emo196.gif

למעלה