מקיימת הבטחתי:

jesie12

New member
מקיימת הבטחתי:

כמובן שזה אילתור שלי ואין לי ממש מתכון: מאדה בכף שמן ירקות כמו גזר פרוס לפרוסות עבות, 3 בצלים גדולים חתוכים גס, קוביות דלעת וכרפס חתוך גס כולל גבעול ועלים, כשמתקבלת השחמה מוסיפה קופסת טומאטו מקס בינונית בטעם פיקנטי, פפריקה מתוקה בערך כף, ופלפל שחור לפי טעמך, נותנת עוד כמה דקות טיגון ואז מוסיפה מים לגובה חצי סיר בערך (מומלץ להכין סיר גדול מתחסל במהירות
) מרתיחים את המרק עד לכמעט ריכוך הירקות, ואז מוסיפים כף מלח,מיץ מלימון שלם ואת הכדורים המוכנים, בעיקרון המרק מוכן כשהם צפים , אבל אני נותנת עוד קצת בישול זהו. תהנו. ורוצו לספר לחברה

תודה על המתכון ../images/Emo13.gif

רק שיגיע כבר החורף, ונוכל להנות ממנו... יש שמועות ששישבת יהיה גשום משהו. הלוואי, שיבוא כבר!

jesie12

New member
עגבניות מרוסקות

בטעם פיקנטי אני מחזיקה סטוקים מזה בבית, טעים טעים בסיס לכל רוטב כמעט, לקציצות, לפסטה , לעוף....כל דבר.(אמא'לה !! אני נשמעת כמו מפרסמת, אבל אני לא ומי כמוך יודעת
) את יכולה להכין עם קופסת עגבניות מרוסקות של כל יצרן אחר

יעל י

New member
קיבלתי תודה...

לא היה לי זמן לענות,הזעיקו לבית ספר של האמצעי ועכשיו נכנסתי הבייתה. מכירה בהחלט ונדמה לי שרק אצלכם ראיתי אבל אבדוק. זה לא חריף נכון?קצת פיקנטי או הרבה?

jesie12

New member
דווקא אצלינו אין את הפיקנטי

יש את הרגיל אני קונה במקום אחר...ששששש אל תספרי לאף אחד

יעל י

New member
אני כ"כ אנטי אתם ...

ככה שמצידי את יכולה לקנות הכל במקום אחר.ורצוי אפילו.

יעל י

New member
../images/Emo124.gifגסי...

לא מצאתי קובה של יסמין (היה סוזן אבל לא לקחתי) ולא דלעת. כן קניתי את הטומטו הזה. נחכה לשבוע הבא.

jesie12

New member
את מוזמנת אליי....בכיף.

הכנתי סיר גדול והפעם שידרגתי עם חתיכות בשר יצא

למעלה