מקטרת לכם קצת

מקטרת לכם קצת

מותר לקטר קצת? ניתאי שלי בן שנה ושבע כבר (איך הזמן טס) ממוצ"ש היה עם חום גבוה, לא אכל ולא שתה בקיצור בתחילת השבוע לקחתי אותו לרופאה, פעם ראשונה אצלה, והיא נראית לי ילדונת בת 30, העבירה עליו את הסטטוסקופ, בדקה לו את הגרון ואמרה לי, זה שום דבר, תני לו אקמולי אז נתתי לו אקמולי ועוד לילה עבר על כוחותינו ללא שינה כשאני והוא נאבקים יחד במיטה, אני מנסה להרגיע אותו והוא צורח מבכי בקיצור אתמול גם יצאו לו פצעים סביב הפה וגם על הלשון, היום הרביעי שהוא עם חום וללא אוכל, ומעט מאוד שתיה בנוסף לזה, בזמן שארגנתי את הבית לשטיפה הוא יצא אל החצר ו"התחיל" עם איזה חתול כמובן שהחתול נשך אותו ושרט אותו טוב התקשרתי לקופ"ח והסתבר לי שתשעה באב והם לא עובדים אז ישר טלפונים, להגיע לבי"ח כמה שיותר מהר, בסוף קבעתי עם אבא שלו שם (ותודה לאבא שלו) ושם חיטאו לו את היד ובדקו אותו, אז יש לו דלקת הפה והטלפיים או משהו כזה ואין שום תרופה לזה לדברי הרופאים, והם רצו לאשפז אותו במידה ולא יאכל, אז במאמץ רב הוא אכל דייסה ושוחררנו עכשיו הוא הוא נרדם סוף סוף רצוף ליותר משעה (חמסה טפו שלא יתעורר) ואני מותשת כבר נפשית ופיזית, אין לי כוח לזה בכלל, עייפה כמו לא יודעת מה ושלא לדבר שזה שהוא לא אכל כמה ימים, הזדהתי איתו וגם אני כבר מיום ראשון בקושי אכלתי משהו בסוף בטח גם אני אהיה חולה
כמה כואב לי לראות אותו סובל, בא לי למות מזה מצטערת על האורך אבל הייתי חייבת להוציא קצת

mariana

New member
פנינה

אני מבינה את הרגשתך ואת מה שאת עוברת אני שולחת מפה
שיתן לך כוח להמשך ואמן בנך יבריא
ואולי תשנסי לישון קצת לידו

sovlanit

New member
פנינה, גם הבן שלי חלה ב"מחלת הפה

והטלפיים". זה עובר מהר יותר ממה שנדמה. השתדלי לתת לו שתיה-ואל תדאגי כל כך בקשר לאכילה. אני יודעת שלאמא קשה עם הקטע הזה. נצלי את הזמן שהוא ישן למנוחה ולרענון. הרבה בריאות ואושר. לכוווווווווול ם,כמובן.

geni1

New member
קבלי ../images/Emo24.gif גדול

העיקר שזיהו את המחלה והכל בסדר. החלמה מהירה!

jif

New member
תהיו בריאים ותרופת סבתא

למחלת הפה והטלפיים הכי טוב זה חלב עיזים, אבל ישר מהעז לפה של ניתאי. לשחר היה לא מזמן ולמרות הגועל נתנו לה וזה עזר תוך יומיים! תרגישו טוב מהר!

Night Light

New member
../images/Emo24.gif

לנו עזר טיג'ל. זה טיפה שורף לילד בשניה הראשונה, אבל אח"כ מאלחש את הפה. הרופאה גם אמרה לנו לתת אקמול כשהילד סובל מכאבים בפה, גם אם כבר אין חום. אני חזרתי היום לרופאה אחרי שהחום לא נעלם מאז יום שישי שעבר. היא שלחה אותנו לעשות בדיקות דם ושתן (שנעשה בראשון כי המעבדה היתה סגורה) וצילום חזה, שעשינו ויש משהו בברונכים, אז אני מניחה שזה שוב ברונכיט ויראלי.

שש שבע

New member
טוב אז יש מה לעשות

קודם כל לקטר זה טוב, זה מוריד סלעים מעל הלב. יש את שיטת הסבתא, לתת לו חלב עיזים, אבל רק זה שנחלב עכשיו, לא מפוסטר ולא כלום, פשוט כמעט מהעז, הפצעים שבפה מתיבשים מיד באותו יום, החדשים? לתת עוד פעם חלב, אם את רוצה כתובת לעז חולבת אני אבדוק לך. וחוץ מזה, תמצאי לך עץ זית, קחי עלים מהעץ תשטפי, ותחלטי לו תה עם דבש, ותני לו כל הזמן לשתות, אפילו ישתה שלוק בכל פעם וזה עובר על כל הפצעים , זה כבר טוב. ותדאגי להוריד לו את החום.

coraltali

New member
שש שבע צודקת, רק חלב עזים טרי יעזור

זו תרופת סבתא ידועה וגם רופאי ילדים ותיקים יודעים עליה אבל מפאת כבוד מקצועם לא ימליצו עליה. ילדי עברו מחלה זו והחלימו בעזרת חלב עז. חוץ מזה כתוב בצער תלדי בנים ואני מוסיפה וביותר צער תגדלי אותם. יפה מאוד מצדו של בעלך שהואיל לבוא אתך למרפאה. כל הכבוד לו. באמת משהו יוצא דופן. התפנה מכל עיסוקיו למען בנו? איזה יופייי!!!!!

coraltali

New member
שאלה דיסקרטית לשש שבע

האם אני מנחשת נכון ששמך בפורום הוא גילך? ואם לא ניחשתי אז מה זה שש שבע, סתם סקרנות נומרולוגית

שש שבע

New member
לא, לא נכון

גילי ממש לא שישים ושבע, יש לי עוד שנים טובות ורבות להגיע לגיל הזה, בע"ה אמן. ומה אני נשמעת כזו סבתא? אני רק סבתא בדרך. ושש, זה משהו שקשור לעסק שלי, ושבע זה כי השביעין חביבין, אנא עראף, יצא לי.

תודה לכם

רק מה, שאין לי מאיפה להשיג עז או חלב עיזים נקווה שיעבור לו במהרה, ביומיים האחרונים הוא מרגיש קצת יותר טוב ואפילו אוכל יותר טוב, למרות שאני רואה וגם מרגישה שהוא איבד מהמשקל שלו רק בריאות ושבת שלום

שש שבע

New member
חלב עיזים

אצל משפחה בדואית, בפניה לכיוון בית אריה לפני אלעד מצד שמאל יש מאהל בדואי, שם יש משפחה בדואית שגרה, מקווה שעדין שם, יש להם עזים חולבות ומחוסנות, והם שמחים לתת את החלב לכל מי שרוצה עבור הילדים, הם אפילו לא דורשים תשלום, אבל אני מניחה שהם לא יתנגדו לתשורה.

שש שבע

New member
ואם לא בא לך ללכת לשם

לפחות תכיני לו תה עלי זית. ורפואה שלמה.

12אניהיא

New member
חלב עיזים...

בשכונת נווה עופר או בשמה הקדום תל כביר יש עיזה במיוחד למטרה הזו. זה קרוב נוח ונגיש.

Night Light

New member
זהו ש...

חלק גדול מהרופאים מאד נגד השיטה של חלב לא מפוסטר ואומרים שחלב לא מפוסטר יותר מסוכן לילדים הקטנים ממחלת הפה וטלפיים.

שש שבע

New member
רק אם העיזה לא מחוסנת

אפשר לקבל מחלה מסוימת מאוד, אבל אם העז מחוסנת, אין בעיה. וראיתי כבר את הרופא הזה האינטלגנט, שלא ישן כמה לילות ונכנע לעיזה פזיזה, מה שאומר, אל תהיה רק משכיל, תהיה גם חכם, "אם סבתות אומרות" אמר הרופא, "אז סבתות יודעות"

shtootit

New member
תשובה......./images/Emo13.gif

טוב אז ככה מנסיון של אמא שלי (עליי אני צריכה לציין...
) היא אמרה לי להגיד לך שהתרופה למחלת הפה והטלפיים היא לקחת את הילד לעז ולחלוב את העז ישר לפה של הילד (בלי מגע של כוס ושום דבר) מצער מאוד שהרופאים יודעים את התרופה ולא מיידעים את ההורים אז בהצלחה..

למעלה